ورود

View Full Version : مشکل در جاوا

ehsan1362
دوشنبه 31 شهریور 1393, 21:58 عصر
سلام دوستان . بنده زبان اصلیم پایتون هست . ولی جدیدا به خاطر اندروید به زبان جاوا مهاجرت کردم .راستش این آکولادهای جاوا داره اعصابم رو میریزه به هم :افسرده: . الگوریتم برنامه آماده هست ولی چون حلقه های شرطی تو درتو زیاد داره اصلا نمیتونم کد رو تکمیل کنم .
میخواستم بدونم روشی برای کد نویسی جاوا بلد هستید که کدم تمیزتر بشه دیگه آکولادها رو هم قاطی نکنم ؟

باتشکر.

cups_of_java
سه شنبه 01 مهر 1393, 19:19 عصر
شما وقتی توی یک ادیتور جاوایی کد میزنی خودش آکولاد ها رو برات مدیریت میکنه. شما باز میکنی اون می بنده و کرسر رو میزاره خط وسط

ehsan1362
سه شنبه 01 مهر 1393, 19:29 عصر
شما وقتی توی یک ادیتور جاوایی کد میزنی خودش آکولاد ها رو برات مدیریت میکنه. شما باز میکنی اون می بنده و کرسر رو میزاره خط وسط

یه سوال دیگه . من به کلاس اصلی برنامه ام که متد main داخلش هست یه تابع اضافه کردم که طی یک فرآیند یه مقداررشته ای رو برمیگردونه . ولی هنگامی که میخوام این تابع رو داخل متد main اجراکنم اصلا نمیاد . من با ادیتور eclipse ورژن 3.3.0 درویندوز سون دارم کار میکنم. اصلا توی لیست توابع که توسط نرم افزار نشون میده تابع من رو نشون نمیده . خواهشا کمک کنید .:ناراحت:

محمد فدوی
سه شنبه 01 مهر 1393, 19:36 عصر
یه سوال دیگه . من به کلاس اصلی برنامه ام که متد main داخلش هست یه تابع اضافه کردم که طی یک فرآیند یه مقداررشته ای رو برمیگردونه . ولی هنگامی که میخوام این تابع رو داخل متد main اجراکنم اصلا نمیاد . من با ادیتور eclipse ورژن 3.3.0 درویندوز سون دارم کار میکنم. اصلا توی لیست توابع که توسط نرم افزار نشون میده تابع من رو نشون نمیده . خواهشا کمک کنید .:ناراحت:

لطفا سورس کدتون رو بذارید تا بشه کمکتون کرد.

vahid-p
پنج شنبه 03 مهر 1393, 14:37 عصر

دلیلش اینه که main یک متد استاتیک هست. و احتمالا تابع یا همون متدی که تعریف کردید static نیست. پس باعث میشه شما نتونید بدون ایجاد آبجکت از کلاستون از اون متد یا تابع استفاده کنید. در main اگر میخواید مستقیم از متدی استفاده کنید، اون متد هم باید استاتیک باشه : public static int myFunction(args)

به نظرم اگر بخواید برای اندروید برنامه بنویسید، اول باید جاوا رو یادبگیرید. لا اقل مفاهیم ابتدایی مثل این موارد و کلاس ها و... و همچنین با امکانات IDE مثلا اکلیپس آشنا بشید.
مثلا اینکه میگید مرتب کنه، مثلا در نت بینز با اینکه در طی برنامه خودش در مرتب سازی کد کمک میکنه، ولی اگر باز هم مشکلاتی بود، کافیه Alt+Shift+F رو بزنید تا کل اون کلاس رو براتون مرتب کنه. ( معادلش رو تو اکلیپس پیدا کنید )