View Full Version : ارور در Attach دیتابیس
MILAD1992
سه شنبه 01 مهر 1393, 20:01 عصر
با سلام و احترام
بعد از اینکه ویندوزم رو عوض کردم، الان هیچکدوم از دیتابیس هایی که در سیستمم وجود دارن Attach نمی شن. برای همشون ارور 5123 میده. در حالی که دسترسی ها هیچ تغییری نکرده و با ویندوز قبلی مشابه هست. از نحوه نصب SQL Server هم مطمئن هستم و همیشه این کار رو می کنم ولی نمی دونم چرا اینبار همچین اتفاقی افتاده.
اگر میشه راهنمایی کنید. با تشکر
mohammad reza beizavi
سه شنبه 01 مهر 1393, 21:36 عصر
درود بر شما
اگه امکان داره پیام رو به صورت کامل بذارید. در ضمن ویندوزتون چیه؟ sql روی سیستم چیه؟
فعلا شما یه تست بکنید روی SQL Server management studio راست کلیک کنید و Run as administrator رو بزنید و دوباره امتحان کنید ببینید مشکل برطرف میشه یا خیر
MILAD1992
سه شنبه 01 مهر 1393, 21:51 عصر
درود بر شما
اگه امکان داره پیام رو به صورت کامل بذارید. در ضمن ویندوزتون چیه؟ sql روی سیستم چیه؟
فعلا شما یه تست بکنید روی SQL Server management studio راست کلیک کنید و Run as administrator رو بزنید و دوباره امتحان کنید ببینید مشکل برطرف میشه یا خیر
با سلام و تشکر، بله تست کردم ولی نشد. من از SQL Server 2012 Enterprice استفاده می کنم، دیتابیس هام رو هم با همین ورژن از SQL ساختم. فقط ویندوزم رو عوض کردم. الان هرکاری می کنم هیچ کدوم از دیتابیس هایی که توی سیستمم هستن اتچ نمی شن !!!
mohammad reza beizavi
سه شنبه 01 مهر 1393, 22:00 عصر
با سلام و تشکر، بله تست کردم ولی نشد. من از SQL Server 2012 Enterprice استفاده می کنم، دیتابیس هام رو هم با همین ورژن از SQL ساختم. فقط ویندوزم رو عوض کردم. الان هرکاری می کنم هیچ کدوم از دیتابیس هایی که توی سیستمم هستن اتچ نمی شن !!!
و پیام کامل خطا و نسخه ی ویندوزتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
MILAD1992
سه شنبه 01 مهر 1393, 22:08 عصر
و پیام کامل خطا و نسخه ی ویندوزتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این عکس از پیام:
http://upload7.ir/imgs/2014-09/08600812812540521640.png (http://upload7.ir/)
ویندوزم 8.1 هست.
mohammad reza beizavi
سه شنبه 01 مهر 1393, 22:31 عصر
برو به همین مسیر فایلای mdf و ldf. روی فایلا راست کلیک کن و properties رو بزن و برو به سربرگ security. زیر قسمت Group or user name دکمه Edit رو بزن بعد توی صفحه جدید Add و بعد Advanced , وبعد هم Find now . حالا اسم کاربر جاری رو انتخاب کن وOk رو بزن. دوباره ok رو بزن حالاتوی لیست همین کاربر رو انتخاب کن و تمام Permission های داخل کادر زیر رو در حالت Allow انتخاب کن و Ok رو بزن و حالا برو و دیتابیست رو اتچ کن
در ضمن برای هر دوفایل mdf و ldf این کار رو انجام بده
MILAD1992
سه شنبه 01 مهر 1393, 22:38 عصر
برو به همین مسیر فایلای mdf و ldf. روی فایلا راست کلیک کن و properties رو بزن و برو به سربرگ security. زیر قسمت Group or user name دکمه Edit رو بزن بعد توی صفحه جدید Add و بعد Advanced , وبعد هم Find now . حالا اسم کاربر جاری رو انتخاب کن وOk رو بزن. دوباره ok رو بزن حالاتوی لیست همین کاربر رو انتخاب کن و تمام Permission های داخل کادر زیر رو در حالت Allow انتخاب کن و Ok رو بزن و حالا برو و دیتابیست رو اتچ کن
در ضمن برای هر دوفایل mdf و ldf این کار رو انجام بده
دلیلش چیه که این اتفاق افتاده؟ مگه ما دیتابیس ها رو دیتچ میکنیم و میریم توی یه سیستم دیگه خیلی راحت اتچ نمی کنیم؟ چرا باید پرمیشن مشکل داشته باشه ؟ من تو یه سایت خارجی هم دیدم همین عرض شما رو گفته. شما میدونین چرا ؟ من اگه بخوام واسه 30 تا دیتابیس توی سیستمم این کار رو بکنم که عمرم میره، تازه هم واسه فایل mdf، ldf، ndf :لبخند:
mohammad reza beizavi
سه شنبه 01 مهر 1393, 22:50 عصر
اول اینکه اگه برای 30 تا دیتابیس بهتره به کل پوشه محتوی فایلا این اجازه دسترسی رو بدید.
بعد از اون هم دلیل اینه که پوشه مورد نظر یا فایلا یه سری owner دارن که ویندوز قبلی شما میشناختدش ولی ویندوز جاری نشناخته، برای همین شما باید به اون فایل بگید که کاربر جاری یا کاربر SQL اجازه داره Wirte هم داشته باشه.
در موقع attach و detach هم چون خودتون یا نرم افزار پوشه رو میسازه و فایل رو کپی میکنه میشه owner یا صاحب اختیارش و دیگه همه چیز حله
MILAD1992
سه شنبه 01 مهر 1393, 22:55 عصر
اول اینکه اگه برای 30 تا دیتابیس بهتره به کل پوشه محتوی فایلا این اجازه دسترسی رو بدید.
بعد از اون هم دلیل اینه که پوشه مورد نظر یا فایلا یه سری owner دارن که ویندوز قبلی شما میشناختدش ولی ویندوز جاری نشناخته، برای همین شما باید به اون فایل بگید که کاربر جاری یا کاربر SQL اجازه داره Wirte هم داشته باشه.
در موقع attach و detach هم چون خودتون یا نرم افزار پوشه رو میسازه و فایل رو کپی میکنه میشه owner یا صاحب اختیارش و دیگه همه چیز حله
ممنون از وقتی که گذاشتین، مشکل به لطف شما حل شد.
سپاس
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.