ورود

View Full Version : آموزش سئو

doctor.sniff
چهارشنبه 02 مهر 1393, 09:02 صبح
بعضی اوقات فراموش کردن مطالب بسیار ساده هستند. وقتی شما به بلاگ‌های سئوی جالب سر می‌زنید، افرادی وجود دارند که تازه کار خود را شروع کرده‌اند - و روش‌های کدنویسی وب سایت و میزان تأثیرگذاری لینک‌های درونی بر رتبه صفحات را یاد می‌گیرند.
آنها نیز مانند من تازه با سئو آشنا شده‌اند. من اولین بار که با سئو آشنا شدم، در یک شرکت توسعه وب کار می‌کردم و مدیر از من خواست تا به "سئو" توجه کنم.
از آن زمان تجربه یادگیری طولانی و مهیجی (گرچه بعضی اوقات بسیار دردناک) برای من بوده است.
یکی از مهم‌ترین مواردی که من یاد گرفته ام: هر چیزی که می‌خوانید را باور نکنید.
اما چند منبع وجود داشته است که طی سالیان به من کمک کرده و محلی برای دانش قابل اجرا محسوب می‌شوند.
12 منبع زیر را به شما نیز معرفی می‌کنم. از نظر من، این 12 مکان بهترین جا برای یادگیری سئو هستند.
Moz یا مز با نام قبلی مزکست (SEOMoz)
این یکی از اولین وب سایت‌هایی است که من در زمان یادگیری سئو زیاد به آن مراجعه می‌کردم. روحیه باز این گروه همراه با انتشار مداوم محتوای آموزشی این سایت را به یکی از اولین مکان‌هایی تبدیل کرد که افراد طالب یادگیری سئو را به آن ارجاع می‌دهم.
البته برای استفاده کامل شما نیاز به عضویت ویژه دارید، اما از طریق بلاگ و راهنمای‌های SEM نیز می‌توانید اطالعات مجانی زیادی را در مورد سئو پیدا کنید، مخصوصا اطلاعات اولیه برای شروع کار را.
Webmaster World
اکثر بلاگ نویسان سئو محکوم به نوشتن بیش از حد تئوری و توجه بسیار کم به بیان نمونه‌های انتزاعی هستند. در نتیجه، ما معمولا با خود فکر می‌کنیم، "خوب به نظر می‌رسد، اما چطوری واقعا می‌توان این کار را انجام داد؟"
وب مستر ورلد یکی از قدیمی‌ترین و معتمدترین فروم (انجمن) های مربوط به توسعه وب و بازاریابی اینترنتی هستند. وب مسترهای واقعی زیادی هستند که تفکرات و مشکلات خود را در محیطی آزاد برای بحث به اشتراک می‌گذارند. در نتیجه، موضوعات این فروم‌ها پر از مشکلات دقیق، و انواع نظرات و از همه مهم‌تر بحث‌های بسیار آموزنده است.
مطمئنا، شما باید در این سایت ثبت نام کرده تا بتوانید در بحث‌ها شرکت کرده و ثبت نام هم مجانی نیست.
دو فروم دیگر که ارزش بررسی کردن دارند.
1. Cre8asite
2. High Rankings
SEO by the sea
بلاگ بیل کلاوسکی، اولین مکان برای یادگیری در مورد استفاده از موتورهای جستجو است.
واقعا باید به بیل تبریک گفت که آنقدر تعهد داشته تا تمامی موتورهای جستجو را بررسی کرده و آنها را طوری بیان می‌کند که برای ما قابل فهم باشد.
هم‌پایی با تغییرات فن‌آوری جستجو می‌تواند اطلاعات زیادی را به شما در مورد آینده نزدیک موتورهای جستجو و همین‌طور توانایی‌هایشان در حال حاضر بیان کند.
SEO Book
هارون وال یکی از پدران واقعی سئو محسوب می‌شود. او مدت‌ها در این کار بوده است.
هارون یکی از معدود بلاگ نویسان آنلاین است که من تمام مقالاتش را خوانده‌ام. نه تنها او دیدگاه‌های قابل عمل را در مورد سئو به اشتراک می‌گذارد، بلکه نوشته‌های وی مشکلات اساسی را نشان می‌دهد که سئو را به سایر جنبه‌های دنیای اینترنت متصل کرده – و می‌توان تصویر کلی را برای بقا در رقابت درک کرد.
Anatomy of a Large-Scale Hypertextual Search Engine
این مقاله اسطوره‌ای توسط موسسان گوگل لری پیج و سرگی برین در زمان تحصیلات دکتری

ادامه مطلب: http://digiseo.ir/post/c_showListObject/431_%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A6%D9%88
فایل پی دی اف: http://www.searchenginejournal.com/free-seo-resources/