ورود

View Full Version : بهترین قفل نرم افزاری چیه؟

EBRAHIM_BANIHOSEINI
چهارشنبه 02 مهر 1393, 11:31 صبح
با سلام خدمت کلیه اساتید
به نظر شما بهترین قفل نرم افزاری که میشه روی یک نرم افزار ویژوال فاکس گذاشت چیه؟ لطفا راهنمایی کنید نیاز مبرم دارم. با تشکر

EBRAHIM_BANIHOSEINI
جمعه 11 مهر 1393, 09:01 صبح
اساتید عزیز لطفا راهنمایی فرمایید.

binyaz2003
جمعه 11 مهر 1393, 09:43 صبح
سلام
من فقط یکبار از قفل نرم افزاری استفاده کردم و اون هم قفل پرولاک آقای مهدی کرامتی (http://www.novinmedia.org/prolock.htm) بود. تجربه زیادی در استفاده از قفل ها ندارم. خیلی شرکت ها هستن که قفل نرم افزاری دارن و انتخابش بسته به نیاز شما هست، مثلا این نیاز که محصول شما به تعداد زیاد منتشر میشه یا نه و ...

EBRAHIM_BANIHOSEINI
شنبه 12 مهر 1393, 22:17 عصر
ممنونم جناب بی نیاز. منظورم قفلی بود که تو خود فاکس و تو برنامه ام بسازم.

binyaz2003
یک شنبه 13 مهر 1393, 11:18 صبح
یا باید اکتیوایکس یا کنترلی پیدا کنید که یک کد مشخص (حداقل 90 درصد) برای هر سیستم به شما بده یا خودتون مقداری رو منحصر به فرد بسازید و به کسی که نصب میکنه نمایش بدید.
از اون ور باید بر اساس کد محصولتون و کد دریافتی رایانه نصب شده یک کد تولید کنید و به مشتری بدید و برنامه شما اون رو validate کنه. روش کار اینه اما اینکه چطوری و با چند لایه امنیتی و کد شدن ها انجام بشه بینهایت روش هست.

gh_khajehzade
سه شنبه 15 مهر 1393, 11:26 صبح
سلام
1-میخوای به قول جناب بینیاز validate هم بشه یا میخوای فقط امکان کپی (غیر مجاز!) از برنامت نباشه؟
2-تحت شبکه هست یا نه؟
اگه جواب بدی شاید بتونم کمک کنم!!

mastim
چهارشنبه 10 تیر 1394, 14:58 عصر
سلام
1-میخوای به قول جناب بینیاز validate هم بشه یا میخوای فقط امکان کپی (غیر مجاز!) از برنامت نباشه؟
2-تحت شبکه هست یا نه؟
اگه جواب بدی شاید بتونم کمک کنم!!
سلام.
ببخشید استاد ممکنه بفرمائید اگر برنامه تحت شبکه باشه و بخواهیم فقط امکان کپی(غیرمجاز) نباشه ... چه کار باید کرد.

gh_khajehzade
چهارشنبه 10 تیر 1394, 17:10 عصر
سلام
اگه منظورت از تحت شبکه اینه که یک پوشه در سرور share کردی وبا ساختن map drive ازش استفاده میکنی یک روش برا اینکه امنیت رو یک کم بیشتر کنی اینه که map drive رو از دید کاربر مخفی کنی تا مثل یک درایو معمولی دیده نشه و نشه فایلها رو براحتی ازش کپی کرد.
مثال زیر رو بررسی کن .ابتدا باید یک user در سرور بسازی به نام modirabon و با پسورد f700p .بعد دسترسی به پوشه share شده رو فقط به این user اختصاص بدی..یک فایل به نام ma.dbf هم تو پوشه کپی کن که مهم نیست رکوردهاش چی باشه و فقط برای تست اتصال به پوشه ازش استفاده میشه.فایل مثال رو بررسی کن اگه مشکلی داشتی بپرس!