ورود

View Full Version : دستور ping در کامند پرامپت

-alireza-
چهارشنبه 02 مهر 1393, 22:00 عصر
سلام خدمت تمام دوستان و اساتید و برادران شاید یه ذره موضوعم بی ربط باشه ولی حقیقت من جایی رو پیدا نکردم تو سایت که بحث درباره ی cmd باشه با این که هنوز اهمیت داره و خیلی از ویروس ها رو از طریق فایل های batch و با اجرا روی cmd می سازند می خواستم یه توضیح کاملی درباره ی دستور ping در cmd یکی به من بده ممنون میشم و اگر هم شما میدونید تار گفتگو ی بهتری برای گفتن این سوال هست ممنونم میشم به من بگید. باز هم ممنون.

Mori Bone
چهارشنبه 02 مهر 1393, 22:18 عصر
چرا جستجو نمیکنید؟:ناراحت:
این دستور چک می کنه که شبکه به درستی کار میکنه با نه(یکی از کاراش اینه که چک کنه ببینه پروتکل tcp/ip به طور کامل روی تمام سیستم های شبکه برقرار هست یانه).
حالا به چه صورت. یک سری پک داده که به وسیله کاربر مشخص میشه(به طور پیشفرض 4 پک) و حجم مشخصی داره رو به سیستم مقصد می فرسته. اگه سیستم مقصد پک ها رو به طور کامل ارجاع داد. یعنی شبکه بی نقص هستش.
و ریز مشخصات رو دگ حال نداشتم بتوضیحم. گوگل کنید:خجالت:

-alireza-
پنج شنبه 03 مهر 1393, 08:39 صبح
چرا جستجو نمیکنید؟:ناراحت:
این دستور چک می کنه که شبکه به درستی کار میکنه با نه(یکی از کاراش اینه که چک کنه ببینه پروتکل tcp/ip به طور کامل روی تمام سیستم های شبکه برقرار هست یانه).
حالا به چه صورت. یک سری پک داده که به وسیله کاربر مشخص میشه(به طور پیشفرض 4 پک) و حجم مشخصی داره رو به سیستم مقصد می فرسته. اگه سیستم مقصد پک ها رو به طور کامل ارجاع داد. یعنی شبکه بی نقص هستش.
و ریز مشخصات رو دگ حال نداشتم بتوضیحم. گوگل کنید:خجالت:
از شما خیلی ممنونم .باشه کاربرد ها شو در گوگل جوستجو می کنم.ممنون:لبخندساده: