RIG000
جمعه 04 مهر 1393, 11:13 صبح
من یه دیتابیس ساده دارم از شامل جداول یUser و product هست حالا یه جدول دیگه دارم که userid از جدول user و Productid از جدول Product رو توش قرار دادم .
من همه این id هارو int گرفتم و identity هم کردمشون که خودکار پرشن.
حالا چند تا سوال داشتم در ضمن ریلیشنم کردم از دو جدول به جدولی که دو تا فیلد id هام توش هست . یعنی جدول 1 به 2 و جدول 1 به 3 .
.1
- اگه به جای int من undentifire بگیرم چه فرقی داره؟
2- من جدول سومی رو بخاطر اینکه یه یوزر خرید کنه و اطلاعات تو جدول سوم ذخیره شه رو درست کردم . حالا من تو برنامم قصد دارم به بانک متصلشم و خرید با درگاه صورت بگیره . ما برای کار با درگاه تو این جدول نیاز به چه فیلد جدیدی داریم؟ یه جا شنیده بودم که یه عدد باید ارسال شه و این حرف ها ... ؟ میشه یه توضیحی بدید؟
ممنون
من همه این id هارو int گرفتم و identity هم کردمشون که خودکار پرشن.
حالا چند تا سوال داشتم در ضمن ریلیشنم کردم از دو جدول به جدولی که دو تا فیلد id هام توش هست . یعنی جدول 1 به 2 و جدول 1 به 3 .
.1
- اگه به جای int من undentifire بگیرم چه فرقی داره؟
2- من جدول سومی رو بخاطر اینکه یه یوزر خرید کنه و اطلاعات تو جدول سوم ذخیره شه رو درست کردم . حالا من تو برنامم قصد دارم به بانک متصلشم و خرید با درگاه صورت بگیره . ما برای کار با درگاه تو این جدول نیاز به چه فیلد جدیدی داریم؟ یه جا شنیده بودم که یه عدد باید ارسال شه و این حرف ها ... ؟ میشه یه توضیحی بدید؟
ممنون