View Full Version : پیاده سازی نرم افزار بانک اطلاعاتی در شبکه
javad2656
جمعه 04 مهر 1393, 12:35 عصر
با سلام
من با دلفی 2010 یک نرم افزار چک درست کردم.تمام چک هامو داخلش ثبت می کنم.می خوام این نرم افزارو تحت شبکه کنم.یعنی از روی دو سیستم به طور همزمان دو نفر بتونن استفاده کنن.بانک اطلاعاتی من هم sql server 2012.لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
Mask
جمعه 04 مهر 1393, 16:05 عصر
کافیه کانکشن استرینگ رو بر روی آی پی سیستمی که sql روش نصبه ست کنید.
tramorphius
دوشنبه 24 فروردین 1394, 02:20 صبح
با سلام.
جناب ماسک, آیا فرمایش شما این معنی رو میده که اگر در استفاده از نرم افزار نیازی به ارتباط بین کاربران و تبادل اطلاعات بین آنها نباشه, نیازی به استفاده از data snap و indy و... نیست؟ با ست کردن ip سرور در کانکشن استرینگ , هر کلاینت میتونه با یک تابع برای رفرش کردن دیتابیس, آخرین تغییرات اون رو مشاهده کنه؟
hp1361
سه شنبه 25 فروردین 1394, 10:26 صبح
شما برنامه ای نوشته اید که در اصطلاح کلاینت سروره. کلاینت برنامه شما و سرور خود SQL Server. خوب در هر برنامه کلاینت سروری، اگر کلاینت بتونه به سرور وصل بشه پس میتونه اجرا بشه و کارهای خودشو انجام بده.
لذا شما صرفا باید به برنامه کلاینت(هر کجای شبکه که باشه) امکان اتصال به سرور رو بدی. دادن IP در کانکشن استرینگ همین موضوعه.
زمانیکه شما بخواهید برنامه ای رو بصورت کلاینت سروری بنویسید اما بجای SQL Server(که نقش سرور رو بازی میکنه) خودتون یه سرور بنویسید اونوقته که نیاز دارید از مثلا DataSnap یا Indy و ... استفاده کنید.
موفق باشیم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.