ورود

View Full Version : سوال: چگونه تبدیل نرم افزار های تحت وب به نرم افزار تحت سیستم عامل و Close Source؟؟؟

ali_vavan2009
دوشنبه 07 مهر 1393, 23:20 عصر
سلام دوستان

ببخشید اگر جای سوالم اشتباست. در صورت نیاز به جای مناسب انتقال دهید.

من بیش از 8 سال هست که دارم برنامه نویسی تحت وب انجام میدهم و با HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL کار می کنم. تازه شروع به یادگیری Python کردم.

بعضی از مشتریان ما از ما نرم افزار هایی درخواست کردند که نیاز به اجرای آنها تحت وب نبوده و نیست. مثل نرم افزار حسابداری که می تواند در تحت وب نباشد.
در نتیجه نیاز به آموزش هایی برای نصب برنامه ها وب سرور مثل Xampp یا Wamp و چگونه نصب برنامه آنها بوده در در این راه خیلی مشکلات پیش آمده. ( کم تجربه بودن کاربر، یادگیری کند، و... )

برای همین دنبال راه حلی گشتم تا بشه برنامه های تحت وب را بدون نیاز به نصب وب سرور اجرا کرد.
و به دو نتیجه رسیدم:
1- TideSDK
2- PHP nightrain
متاسفانه تمام این نرم افزار ها در آخر پروژه را در یک پوشه با چند فایل پیش نیاز و به صورت Open Source ارائه می دهند.

مشکلی با PHP نیست و می توان آن ها را Close Source کرد. اما اصل مشکل با بقیه فایل هست. ( HTML, CSS, JavaScript )

که در صورت دستکاری شدن این فایل می تواند باعث خرابی پروژه شود.

حتی در بعضی موارد بیشتر پروژه های ما 90٪ با JavaScript هستند، که متاسفانه JavaScript را نمی توان Close Source کرد. ( استفاده از JAVA به عنوان جایگزین PHP+JavaScript ؟؟؟ (http://barnamenevis.org/showthread.php?470906-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-JAVA-%D8%A8%D9%87-%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%B2%DB%8C%D9%86-PHP-JavaScript-%D8%9F%D8%9F%D8%9F) )

با این شرایط: چگونه می توان نرم افزارهای تحت وب را به نرم افزار تحت سیستم عامل و Close Source تبدیل کرد؟

نکته بسیار مهم: لطفا روش(هایی) معرفی کنید که برای تمام سیستم عامل ها کاربر داشته باشد. (Linux, Mac, Windows)

ali_vavan2009
سه شنبه 08 مهر 1393, 09:35 صبح
دوستان کسی نبود؟