ورود

View Full Version : مشکل با WildFly 8 ( دان شدن )

L u k e
سه شنبه 08 مهر 1393, 09:15 صبح
سلام دوستان
چند وقتی هست که از Tomcat به Wildfly مهاجرت کردم.
رو یه سرور با رم 1 گیگابایت و JDK 8 و سیستم عامل CentOS 7 نصب شده با این پارامتر ها :

-Djava.awt.headless=true
-Xms128m
-Xmx700m
-XX:PermSize=64m
-XX:MaxPermSize=256m
-XX:+UseParallelGC
-XX:MaxGCPauseMillis=1500
-XX:GCTimeRatio=9
-Djava.awt.headless=true
-Dfile.encoding=UTF-8
-XX:+DisableExplicitGC

حدود 5 تا Web Application که با Spring و Hibernate کار شدن رو Deploy کردم روش.

فعلا کاربر زیادی ندارند ولی هر چند وقت روز خود به خود Down می شه و بیشتر اوغات زمانی که می خوام پروژه رو Deploy کنم Down می شه.

فایل Log اش که تو مسیر standalone/log وجود داره رو نگاه می کنم مشکلی نمی بینم.

با VisualVM دارم مانیتورش می کنم می بینم که Heap اش بیشتر از 200 مگابایت مصرف نمی کنه و MetaSpace هم حدود 200 مگابایت مصرف می کنه.

دیگه اعصابمو خورد کرده نمی دونم مشکل چیه هر چی جستجو می کنم چیزی در موردش نیست کلا در مورد Wildfly اطلاعات زیادی نیست.

cups_of_java
سه شنبه 08 مهر 1393, 19:19 عصر
البته 5 تا war گذاشته باشی روش بعیده که 200mb بگیره باید بیشتر از اینا بشه...
سعی کن با free -m وضعیت مموری ماشین رو بررسی کنی...
و اینکه من نمیدونم جای دقیق فایل های لاگ wildfly کجاست اما سعی کن همه فایل های لاگ رو ببینی....
توی var/log/messages هم نگاه کن ببین اونجا چیزی نمیزنه؟
خلاصه وقتی میاد پایین حتمن باید یه مشکلی وجود داشته باشه که تو پیداش نمیکنی...
و این هم از مشکلات اصلی رفتن روی کانتینر هاست توی JavaEE...

من جات بودن از همون Tomcat استفاده میکردم.

ahmad.mo74
سه شنبه 08 مهر 1393, 19:57 عصر
میتونم بپرسم به چه علتی از tomcat به wildfly مهاجرت کردین؟!

cups_of_java
چهارشنبه 09 مهر 1393, 08:01 صبح
همیشه بین چند ابزار که یک کار رو یه درستی انجام میدن انتخاب بهتر ابزار کوچکتر و ساده تر هستش چون اون کار رو بهتر انجام میده.
تامکت سال هاست که توی پروژه های تجاری کار کرده و ....

البته همه این حرفا مال زمانیه که شما Java EE استفاده نکرده باشی چون تامکت سرور جاوا ای ای نیست البته TomEE هست :)

L u k e
پنج شنبه 10 مهر 1393, 22:36 عصر
خیلی ممنون از پاسختون
راستش فکر کنم فهمیدم مشکل کجاست من حافظه سرور رو همیشه با دستور تاپ یا پنل هایی تحت وب می دیدم در صورتی که حدود 300 مگابایت از رم رو لینوکس به عنوان کش استفاده کرده بود که با چند تا دستور تغریبا خالی شد و دلیل دان شدن این بود که من حداکثر فضای Heap رو 800 مگابایت می دادم و در صورتی انقدر فضا نبود Commited Memory که از مقدار فضای آزاد حافظه می گذشت WildFly می خوابید حالا داستان اینه که وقتی Deploy می کنم تو چند ثانیه به شدت مصرف حافظه بالا می ره باید بررسی کنم ببینم مرگش چیه.

راستش Tomcat از لحاظ مصرف حافظه خیلی بهینه تر هست ولی وقتی قراره که چند تا پروژه میزبانی بشه داستان یکم دشوار می شه که شما باید واسه هر هاست یه فلدر بسازی بعد تو Xml بیای Host رو اد کنی کل سرور رو ریستارت کنی بعد واسه Deploy کردن بیای folder پروژه رو Move کنی داخل فلدر مربوط به اون هاست و ...

تو WildFly شما host اد می کنی هم از طریق cli اش هم از طریق کانفیگ بعد فقط کافیه نام هاست رو تو یه فایل به اسم jboss-web.xml بزاری واسه deploy کردن هم چند روش داره هم با Command Line هم روش Auto Deployment و هم تحت وب
نسخه 8 اش خیلی ترو تمیز شده وب سرورشو عوض کردن خیلی ترو تمیز شده

حالا باید سرو کله بزنم ببینم داستان به کجا می رسه