ورود

View Full Version : گفتگو: درخواست یه مقاله و پیشنهاد یه سیستم واسه تحلیل

Arashdn
چهارشنبه 09 مهر 1393, 06:50 صبح
سلام دوستان.
ترم جدید شروع شد و بازم ما موندم و دروس دانشگاه
یه سری پیشنهاداتی هست که گفتم از شما دوستان هم نظری بخوام
------------------------------
یه مقاله ای میخوام(باید در سطح ISI باشه) حدود 6-7 صفحه در مورد هر موضوعی در رابطه با نرم افزار
این مقاله رو باید ترجمه کنم و هم سر کلاس ارائه بدم
یه موضوعی میخوام که هم جذاب باشه و هم خیلی مشکل نباشه
چه موضوعی رو پیشنهاد میکنید ؟ واسه این موضوع مقاله ای هم با شرایط من دارید؟
------------------------------
واسه طراحی شی گرا ، باید یه مجموعه رو (مثلا دانشگاه ، داروخانه ، مغازه یا هر چی) در نظر بگیریم و براش یه سیستم کامل شی گرا طراحی کنیم
به نظرتون چه سیستمی طراحی کنیم؟
چه شرکت یا مجوعه ای هم اونقدر بزرگ نیست که نشه جمع کردش و هم بشه تمام پارامتر های یه سیستم شی گرا رو توش کامل پیاده سازی کرد؟

ممنون

Arashdn
پنج شنبه 10 مهر 1393, 18:20 عصر
یعنی هیچ کس نظری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohammad reza beizavi
پنج شنبه 10 مهر 1393, 18:35 عصر
درود بر شما
مقاله با سیستم شی گرا یه مورده؟؟؟؟ یا یه سوالتون ISI هست و یکی دیگه هم سیستم شی گرا؟

Arashdn
پنج شنبه 10 مهر 1393, 18:37 عصر
درود بر شما
مقاله با سیستم شی گرا یه مورده؟؟؟؟ یا یه سوالتون ISI هست و یکی دیگه هم سیستم شی گرا؟

دو تا مورد کاملا جدا هست
یه مقاله isi میخوام واسه ارائه دادن
و یه سیستم شی گرا کلاً واسه یه کار دیگه
فقط نخواستم دو تا تاپیک بشه ....

deragonpc
پنج شنبه 10 مهر 1393, 18:45 عصر
مقاله isi رو میتونی با موضوعات : میزبانی ابری یا پردازش موازی یا یک الگوریتم رمزنگاری یا فشرده سازی یا مثلا یا مثلا تحلیل پردازش موازی در سیستم های ابری یا ........

نرم افزار رو هم میتونی از سایت Codeproject.com پیدا کنی مثلا یه نرم افزار Hospital management چیز خوبه یه دونشو که با کد سی شارپ باشه پیدا کن آسونم هست فرمشو فارسی کن بسه نمرتو میگیری .

mohammad reza beizavi
پنج شنبه 10 مهر 1393, 18:46 عصر
در مورد مقاله:
در حد ISI بودن رو خود موسسه نظر میده و نمیشه گفت یه مقاله در حد ISI هست یا نه.
پیشنهاد من اینه که به فکر کاربردی بودن و مفید بودن مقالتون باشید.
اما با توجه به شتاب بسیار زیاد تمام دنیا و ایران در حوزه نرم افزار، امنیت جزیی از ساختار این دنیاست که متاسفانه در همه جا و به ویژه ایران سرعت کار و پیشرفتش خیلی کمتره.
یکی از زمینه های خوب هم پیدا کردن مشکلات امنیتی و ارائه راهکارهای جامع برای رفع اون هست.
یکی دیگه از زمینه هایی که میشه در موردش کار کرد امنیت در حوزه Cloud هست، چون هم ایران و هم دنیا داره به سرعت به این سمت میره اما حتی ماها که ادعای مطلع بودن در این زمینه رو داریم نمیدونیم و نمی تونیم در مورد امنیت در این زمینه تضمین یا حرف قاطعی بزنیم.

Arashdn
پنج شنبه 10 مهر 1393, 18:54 عصر
ممنون از نظرات

نرم افزار رو هم میتونی از سایت Codeproject.com پیدا کنی مثلا یه نرم افزار Hospital management چیز خوبه یه دونشو که با کد سی شارپ باشه پیدا کن آسونم هست فرمشو فارسی کن بسه نمرتو میگیری .
خب من میخوام خودم کد نویسی کنم
و به علاوه مهم تر از کد نویسی دیاگرام هاشو بکشم و ...

چیزی که مهمه اینه که از جزییات اون سیستم هم یه اطلاعاتی باشه
مثلا من هیچ اطلاعاتی از نحوه کار بیمارستان ندارم ، در حالی که واسه نوشتن همچین پروژه ای اول باید یه اطلاعاتی از بیمارستان و نحوه کارش داشته باشم ....
واسه همین پیدا کردن سیستم واسم شده یه دردسر ، با کد نویسی و کشیدن دیاگرامها و هیچ مرحله دیگه ای مشکل ندارم
تنها مشکلم پیدا کردن یه سیستم و شناخت اونه ...

در مورد مقاله:
در حد ISI بودن رو خود موسسه نظر میده و نمیشه گفت یه مقاله در حد ISI هست یا نه.
پیشنهاد من اینه که به فکر کاربردی بودن و مفید بودن مقالتون باشید.
اما با توجه به شتاب بسیار زیاد تمام دنیا و ایران در حوزه نرم افزار، امنیت جزیی از ساختار این دنیاست که متاسفانه در همه جا و به ویژه ایران سرعت کار و پیشرفتش خیلی کمتره.
یکی از زمینه های خوب هم پیدا کردن مشکلات امنیتی و ارائه راهکارهای جامع برای رفع اون هست.
یکی دیگه از زمینه هایی که میشه در موردش کار کرد امنیت در حوزه Cloud هست، چون هم ایران و هم دنیا داره به سرعت به این سمت میره اما حتی ماها که ادعای مطلع بودن در این زمینه رو داریم نمیدونیم و نمی تونیم در مورد امنیت در این زمینه تضمین یا حرف قاطعی بزنیم.
والا همه رفتن سراغ کلاد ، من میخوام تا جای ممکن یه چیز دیگه باشه
یه چیزی که در حد دانشجوی ترم 5 باشه
که هم بتونم یاد بگیرمش ، هم یه نسخه شو ترجمه کنم و هم ارائه بدم ....

mohammad reza beizavi
پنج شنبه 10 مهر 1393, 19:03 عصر
والا همه رفتن سراغ کلاد ، من میخوام تا جای ممکن یه چیز دیگه باشه
یه چیزی که در حد دانشجوی ترم 5 باشه
که هم بتونم یاد بگیرمش ، هم یه نسخه شو ترجمه کنم و هم ارائه بدم ....
من اصلا اینکار رو توصیه نمی کنم
اما برای دیدن مقالات ISI خیلی راحت می تونید یه account داخل isi.org بسازید و برخی از مقالات free رو ببینید.
برای مقالات فارسی و ترجمه هاشون هم متاسفانه یه دنیا سایته که صرفا به همین کار میاد: isi-paper.ir (http://isi-paper.ir)

deragonpc
پنج شنبه 10 مهر 1393, 19:09 عصر
درود اینم یک سری موضوع :
کامپایلر نویسی یا بهینه سازی کامپایلر های نوین
پردازش موازی
پردازش تصویر و صوت
پردازش سیستم های الکترونیکی یا Cnc
رمزنگاری و فشرده سازی
رمزنگاری کونتام(اگر یه مقاله توپ بنویسی یعنی چیزی توی این زمینه کشف کنی که بدرد بخور باشه روی رگم شرط میبندم که دکترای افتخاری mit رو بهت میدن)
پردازش تصاویر سه بعدی
پردازش سیگنال های در سیستم های قدرت
پردازش سیستم عصبی
مدیریت پردازش در سیستم عامل
دیگه بازم هست خاصی بگم . بازم نیگا برای شناخت یک سیستم هم بهترین کار اینه که بری توی همون سیستم و با مدیریتش صحبت کنی مثلا برو بیمارستان چمرا (اگه شیرازی هستی) و با مدیریتش صحبت کن ببین مدیریت بیمارستان چجوریه یا برو توی یه تاکسی تلفنی یا .........
دوست عزیز دلیل این که همش از پردازش های مختلف گفتم این بود که موضوعات مهمی هستند. :لبخند:

پردازش:شیطان::شیطان::شیطان:: یطان::شیطان:خخخخ

Arashdn
پنج شنبه 10 مهر 1393, 20:06 عصر
من اصلا اینکار رو توصیه نمی کنم
اما برای دیدن مقالات ISI خیلی راحت می تونید یه account داخل isi.org بسازید و برخی از مقالات free رو ببینید.
برای مقالات فارسی و ترجمه هاشون هم متاسفانه یه دنیا سایته که صرفا به همین کار میاد: isi-paper.ir (http://isi-paper.ir)
مجبورم این کار رو انجام بدم
واسه همینم دنبال یه مقاله در حد خودمم

رود اینم یک سری موضوع :
کامپایلر نویسی یا بهینه سازی کامپایلر های نوین
پردازش موازی
پردازش تصویر و صوت
پردازش سیستم های الکترونیکی یا Cnc
رمزنگاری و فشرده سازی
رمزنگاری کونتام(اگر یه مقاله توپ بنویسی یعنی چیزی توی این زمینه کشف کنی که بدرد بخور باشه روی رگم شرط میبندم که دکترای افتخاری mit رو بهت میدن)
پردازش تصاویر سه بعدی
پردازش سیگنال های در سیستم های قدرت
پردازش سیستم عصبی
مدیریت پردازش در سیستم عامل
دیگه بازم هست خاصی بگم . بازم نیگا برای شناخت یک سیستم هم بهترین کار اینه که بری توی همون سیستم و با مدیریتش صحبت کنی مثلا برو بیمارستان چمرا (اگه شیرازی هستی) و با مدیریتش صحبت کن ببین مدیریت بیمارستان چجوریه یا برو توی یه تاکسی تلفنی یا .........
دوست عزیز دلیل این که همش از پردازش های مختلف گفتم این بود که موضوعات مهمی هستند. :لبخند:

پردازش:شیطان::شیطان::شیطان:: یطان::شیطان:خخخخ
تو بین اینا واسه دانشجوی ترم5 چیزی پیدا میشه؟؟؟

deragonpc
جمعه 11 مهر 1393, 10:08 صبح
درود
بستگی به خودت داره نا چه حدی باشی آره پیدا میشه .

mehdi2388
سه شنبه 15 مهر 1393, 13:55 عصر
سلام دوست عزیز
الان محاسبات ابری و رمزنگاری و شبکه های حسگر بی سیم توی بورسه
مهاجرت زنده هم موضوع خوبیه