View Full Version : پر کردن فیلد های جدول بطور خودکار
m.javvi
چهارشنبه 09 مهر 1393, 17:22 عصر
با سلام
در اکسس اگه یه جدول شامل مشخصات دانش اموزان داشته باشیم و یه جدول دیگه که میخایم با وارد کردن کد ملی یا نام دانش آموز بقیه ی مشخصات دانش آموز بطور خودکار وارد بشه اینکار چجوری امکان پذیره؟؟
Ali_Fallah
چهارشنبه 09 مهر 1393, 19:01 عصر
با سلام
-ابتدا دو تا جدول رو از طریق کد ملی با هم مرتبط کن(یک به چند)
- در یک کوئری دوتا جدول را وارد کرده و فیلدهای مورد نظر رو انتخاب کن منتها کد ملی رو از همون یه جدول که در بالا نام بردی انتخاب کن نه از جدول دانش آموزان
- کوئری رو اجرا و در فیلد کد ملی ، کد ملی یکی از دانش آموزان رو وارد کرده واینتر کن
- شاید راههای بهتری هم باشه و اساتید بتونن بهتر راهنمایی کنن
m.javvi
چهارشنبه 09 مهر 1393, 20:35 عصر
با سلام
-ابتدا دو تا جدول رو از طریق کد ملی با هم مرتبط کن(یک به چند)
- در یک کوئری دوتا جدول را وارد کرده و فیلدهای مورد نظر رو انتخاب کن منتها کد ملی رو از همون یه جدول که در بالا نام بردی انتخاب کن نه از جدول دانش آموزان
- کوئری رو اجرا و در فیلد کد ملی ، کد ملی یکی از دانش آموزان رو وارد کرده واینتر کن
- شاید راههای بهتری هم باشه و اساتید بتونن بهتر راهنمایی کنن
با سلام
انجام دادم ولی درست نشد میشه نوی فایل زیر نمونه اش رو انجام بدید.
باتشکر
Ali_Fallah
چهارشنبه 09 مهر 1393, 21:05 عصر
چون در سیستم خودم اکسس 2003 دارم بنابراین نتونستم با برنامه شما کار کنم بنابراین فایلی در نسخه 2003 ضمیمه کردم
124098
m.javvi
چهارشنبه 09 مهر 1393, 21:35 عصر
با سلام و تشکر
جالبه.وقتی عدد رو وارد میکنی اطلاعات از جدول اصلی وارد کویری میشه.ولی چرا وارد جدول دوم نمیشه که بتونیم یه سری اطلاعات را در فیلدهایی اضافه کنیم.
به فرمت 2003 گذاشتمولطف میکنید انجام بدید
میخام جوری بشه که اگه جدول مشخصات کامل باشه بشه در جدول موارد انضباطی با وارد کردن نام (بصورت انتخابی و لوک آپ از جدول مشخصات) بقیه اطلاعات محدود بشه (که مرتبط به اون نام باشه) . کد ملی به درد من نمیخوره چون نمیتونم کد ملی شون رو حفظ کنم ولی اسمهاشون رو هر روز برای حضور غیاب در برگه هایی دبیرا ثبت میکنند.
با تشکر
Ali_Fallah
پنج شنبه 10 مهر 1393, 11:01 صبح
فایل اصلاح شد
شما اسم جدولها و فیلدها رو فارسی انتخاب کردید که توصیه می کنم قبل از اجرایی شدن برنامه همه اونها رو به انگلیسی بر گردونید:تشویق:
برنامه ضمیمه ممکنه دارای نواقصی باشه که شما خودتون اصلاحش کنین
ولی خواسته شما برآورده شده ...
موفق باشید
124110
m.javvi
پنج شنبه 10 مهر 1393, 11:14 صبح
فایل اصلاح شد
شما اسم جدولها و فیلدها رو فارسی انتخاب کردید که توصیه می کنم قبل از اجرایی شدن برنامه همه اونها رو به انگلیسی بر گردونید:تشویق:
برنامه ضمیمه ممکنه دارای نواقصی باشه که شما خودتون اصلاحش کنین
ولی خواسته شما برآورده شده ...
موفق باشید
124110
با تشکرات فراوان
با چه تابعی انجام شد؟؟
یعنی تمامی فیلدها و جدول ها رو به فارسی برگردونم؟ برای کویری ها و فرم مشکلی پیش نمیاد؟
Ali_Fallah
پنج شنبه 10 مهر 1393, 11:38 صبح
یعنی تمامی فیلدها و جدول ها رو به فارسی برگردونم؟ برای کویری ها و فرم مشکلی پیش نمیاد؟
بله - اگر هم مشکل ساز شد باز هم اسامی رو به انگلیسی بر گردونید
من تابعی ننوشتم هر چی هست همان کامبو باکس و دو سه خط کد ...
m.javvi
پنج شنبه 10 مهر 1393, 15:50 عصر
با سلام
تاریخ ها رو در فیلدها بصورت mm/dd/yy نشون میده میخام بصورت فارسی نشون بده امکانش هست یعنی بصورت dd/mm/yy
Ali_Fallah
پنج شنبه 10 مهر 1393, 19:35 عصر
فیلد تاریخ رو از نوع متنی (Text) و Input Mask رو بصورت ##/##/#### قرار بده ...
m.javvi
شنبه 12 مهر 1393, 19:06 عصر
با سلام
میشه بگید چیکار کردید و کد رو کجا و چجوری نوشتید؟ میخام توش تغییراتی انجام بدم ولی نمیدونم چجوری؟
m.javvi
شنبه 12 مهر 1393, 19:22 عصر
سلام
وقتی یه کویری اجرا بشه و میخاد که اسم یه دانش اموز رو وارد کنیم که نتیجه رو بده میشه که اسامی دانش آموزان باشن که بتونیم اسم مورد نظر رو انتخاب کنیم؟/
Ali_Fallah
شنبه 12 مهر 1393, 19:41 عصر
همانطور که در بالا اشاره کردم کار خاصی انجام نشده...
در فرم کامبو باکس هست که منبع اون جدول دانش آموزان هست
(در نمای طراحی در برگه properties مربوط به کامبو باکس و در تب Data گزینه Row Source که علامت ... ظاهر میشه ، بر روی دکمه کلیک کرده تا منبع کامبو باکس (همان کوئری که از جدول دانش آموزان هست) دیده بشه .)
در مرحله بعدی اختصاص دادن فیلدهای جدول انظباط ،مطابق با ستونهای کامبوباکس که حاوی جدول دانش آموزانه هست که اون رو در قسمت کد نویسی آوردم
کدهای زیر
Private Sub Combo11_Change()
cod = Combo11.Column(3)
nam = Combo11.Column(1)
fam = Combo11.Column(0)
clas = Combo11.Column(2)
End Sub
عجب توضیحی ، چی شد!
m.javvi
شنبه 12 مهر 1393, 21:05 عصر
سلام
وقتی یه کویری اجرا بشه و میخاد که اسم یه دانش اموز رو وارد کنیم که نتیجه رو بده میشه که اسامی دانش آموزان باشن که بتونیم اسم مورد نظر رو انتخاب کنیم؟/
????????????
m.javvi
یک شنبه 13 مهر 1393, 15:22 عصر
با سلام
پست آخری رو میشه جواب بدید؟؟
یه سوال دیگه
اینجا چجو میشه یه پست رو حذف کرد؟
با تشکر
Ali_Fallah
یک شنبه 13 مهر 1393, 15:30 عصر
شما دقیقا چی می خواین؟
m.javvi
یک شنبه 13 مهر 1393, 16:38 عصر
شما دقیقا چی می خواین؟
سلام
یه کویری ساختم که از کاربر نام و نام خانوادگی (در دو مرحله) دانش آموز را میگیره و موارد انضباطیشو نشون میده حالا میخام وقتی کویری اجرا میشه احتیاجی به تایپ نام و نام خانوادگی (در دو مرحله) نباشه و بشه اسم مورد نظر را از لیست اسامی انتخاب کرد.
با تشکر
Ali_Fallah
یک شنبه 13 مهر 1393, 19:38 عصر
نسخه دوم برنامه و آنچه که خواسته بودید
---!!! یه مقدار هم خودتون تلاش کنید!!!---
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.