ورود

View Full Version : حرفه ای: کد ui برای کنترل button

Mori Bone
چهارشنبه 09 مهر 1393, 21:52 عصر
کد قبلی رو دارم تبدیل میکنم به یک user control.

در دست ساخت. لطفا منتظر بمانید ....

Mori Bone
پنج شنبه 10 مهر 1393, 14:33 عصر
کسی نظری نداشت؟:افسرده:

Mori Bone
شنبه 12 مهر 1393, 20:48 عصر
هنوز منتظره نظرات هستم. بازم ui دارم ها:تشویق:

elec60
یک شنبه 13 مهر 1393, 14:23 عصر
تالار WPF خیلی بی حاله! مثل سایت خود توسعه دهندگان WPF که سه ساله چیزی Update نکردن!!
ظاهرا Microsoft توسعه WPF رو رها کرده و تمرکزش روی WinRT هست که البته واسه WPF کاران جای نگرانی نیست چون WinRT هم از XAML استفاده میکنه و مفاهیم DataBinding، Style، Template همچنان وجود دارن و با یادگیری WPF چیزی رو از دست نمیدیم. ولی کلا از سیاست های مایکروسافت خوشم نمیاد. سه ساله صدای خیلیا درومده که بالاخره تکلیف WPF چی میشه ولی خبری نیست.
فکر میکردم که کلا نسخه بعدی ویندوز Desktop رو رها کنه و بره سراغ Metro که در اینصورت فاتحه WPF خونده بود ولی Windows 10 (http://blogs.windows.com/bloggingwindows/2014/09/30/announcing-windows-10/) تمرکزش روی Desktop هست.

Mori Bone
یک شنبه 13 مهر 1393, 14:28 عصر
بره سراغ Metro که در اینصورت فاتحه WPF خونده بود
بله در این صورت wpf از میادین خارج میشه ولی فکر نکنم درباره xaml این حرف صدق کنه. منم خودم بیشتر تمرکزم روی xaml و store هستش

MRmoon
یک شنبه 13 مهر 1393, 15:15 عصر
بله در این صورت wpf از میادین خارج میشه ولی فکر نکنم درباره xaml این حرف صدق کنه. منم خودم بیشتر تمرکزم روی xaml و store هستش
خسته نباشید عرض می کنم.

الان طبق همین چند پست اخیر همین تاپیک من اگه بخوام WPF یا C# یاد بگیرم رو چه حسابی بیام؟؟؟ این مایکروسافت که همش اینو ول می کنه میره سراغ بعدی.:|

​محمد.

elec60
یک شنبه 13 مهر 1393, 15:29 عصر
خسته نباشید عرض می کنم.

الان طبق همین چند پست اخیر همین تاپیک من اگه بخوام WPF یا C#‎ یاد بگیرم رو چه حسابی بیام؟؟؟ این مایکروسافت که همش اینو ول می کنه میره سراغ بعدی.:|

​محمد.

سی شارپ که حسابش جداست! کاری به WPF نداره. سی شارپ داره به سرعت توسعه پیدا میکنه و نسخه 6.0 با کامپایلر جدید Roslyn که با خود سی شارپ نوشته شده داره میاد.
WPF هم اگه با XAML کار کنین خوبه چون تکنولوژیهای جدید مایکروسافت مثل WinRT از XAML برای طراحی UI استفاده میکنه. همین طور WCF و WF از XAML استفاده میکنن(البته نه واسه UI)

dot net native هم که داره میاد و برنامه هایی که با سی شارپ خواهید نوشت به صورت Native کامپایل میشن و سرعت در حد ++C افزایش پیدا میکنه و Productivity سی شارپ و سرعت سی پلاس پلاس رو خواهیم داشت:کف:

Mori Bone
یک شنبه 13 مهر 1393, 16:41 عصر
خسته نباشید عرض می کنم.

الان طبق همین چند پست اخیر همین تاپیک من اگه بخوام WPF یا C#‎ یاد بگیرم رو چه حسابی بیام؟؟؟ این مایکروسافت که همش اینو ول می کنه میره سراغ بعدی.:|

​محمد.

شما xaml رو یاد بگیر. دوست داشتی تو محیط wpf هم ازش استفاده کن

MMR_1234
شنبه 01 آذر 1393, 16:31 عصر
از کنترل خبری نیست
خیلی ممنون میشم همراه با کنترلی که میزاری ساخت اون رو بصورت UserControl و نحوه استفاده از اون رو قرار بدی

Mori Bone
شنبه 01 آذر 1393, 19:06 عصر
از کنترل خبری نیست
خیلی ممنون میشم همراه با کنترلی که میزاری ساخت اون رو بصورت UserControl و نحوه استفاده از اون رو قرار بدی

ببخشید دیر شد. درس واجب تره. البته دارم سه چهارتا کنترله درجه یک درست می کنم که می خوام همشون رو یه جا بذارم. البته همراه با آموزش. دارم تاپیک زیر رو هم تکمیل می کنم ، به امید خدا یه user control هم می رسیم. البته با یاری همه ی شما عزیزان