PDA

View Full Version : گرافیک در foxpro تحت Dos

aslan
یک شنبه 07 خرداد 1385, 21:18 عصر
دوستان سلام

لطفا اگه کسی راه استفاده از اشکال گرافیکی در فرمهای فاکس تحت داس را میدونه منو راهنمای کنه

منظورم استفاده از foxgraph یا چیزی مثل اون نیست
در واقع من میخوام از آرم شرکت در برنامه ام استفاده کنم -
اگه اشتباه نکنم به طریقی آرم را در یک فایل ذخیره میکردیم و بعد با RESTORE ازش استفاده میکردیم ( احتمالا در MEM فایل )

kia1349
سه شنبه 09 خرداد 1385, 05:06 صبح
گرافیک در داس تنها با استفاده از توابع نوشته شده برای این منظور امکان پذیر است
الان هم خیلی سخت گیر میاد
من اگر توی کارهام پیدا کردم برات میفرستم وگرنه ..........................................

aslan
سه شنبه 09 خرداد 1385, 19:40 عصر
سلام

ممنون میشم آقا کیا

kia1349
پنج شنبه 11 خرداد 1385, 11:38 صبح
برید حالشو ببرید

aslan
شنبه 13 خرداد 1385, 16:48 عصر
سلام
ممنون آقا کیا

p_plusplus
سه شنبه 23 خرداد 1385, 13:24 عصر
سلام. آقا کیا منم دقیقا" می خوام همون کاری رو بکنم که این تاپیک به خاطرش باز شده . فایل شما رو دانلود کردم اما php بود و نتونستم اونو باز کنم. میشه لطف کنید و راهنمایی بفرمایید؟ ممنون.

kia1349
چهارشنبه 24 خرداد 1385, 05:18 صبح
احتمالا اشتباه دانلود کرده اید
این یک zip فایل است که داخلش کلیه توابع مثالها و دستورالعمل کار با آن وجود دارد

MEHRAN RAYAN
چهارشنبه 03 آبان 1385, 15:10 عصر
Mamnonam Az Site Ektesasi Shouma
Kheyli Be MAn khomak MIkhone
Ya Ali. Mehran

pooyeshpajooh
یک شنبه 07 آبان 1385, 19:14 عصر
در واقع من میخوام از آرم شرکت در برنامه ام استفاده کنم -
اگه اشتباه نکنم به طریقی آرم را در یک فایل ذخیره میکردیم و بعد با RESTORE ازش استفاده میکردیم ( احتمالا در MEM فایل )

استفاده همزمان گرافیک وتکست در فاکس پرو داس ممکن نیست یعنی نمی توانید در یک قسمت از صفحه آرم شرکت ودر یک قسمت دیگر تکست داس داشته باشید ولی یک راه حل
اینست که فونتهای کم کاربرد داس مثل کاراکتر 255را با فونت ادیتور دستکاری کنیم وبا کنارهم قراردادن انها ارم را درست کنیم نمونه اینکار را در نرم افزار دیسکت بیمه سازمان تامین اجتمایی
(که رایگان نیز هست ) می توانید ببینید که دران آرم سازمان به این شکل درست شده است

برای نمایش فایلهای با پسوندGIF من چند سال پیش از یک PLB بنام FOXGIF.PLB استفاده
کردم که اگه اونو پیدا کردم داونلودش رو میگذارم

kia1349
چهارشنبه 10 آبان 1385, 11:19 صبح
البته شدنی هست ولی خیلی معمول نیست.شرکتهای انگلیسی این محیط و توابع را نوشته بودند

farazinacc
پنج شنبه 01 بهمن 1388, 16:59 عصر
با سلام
لطفا طریقه استفاده از foxgraph رو برام توضیح بدین.
فایل GRPH_DSK.FOX.zip‏ (http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=3925&d=1149151083) رو دانلود کردم.چطوری اونو روی foxpro 2.6 نصب کنم و چطوری استفاده کنم .