PDA

View Full Version : درخواست راهنمایی جهت استفاده از تصویر در گزارش

EBRAHIM_BANIHOSEINI
جمعه 11 مهر 1393, 09:44 صبح
اساتید عزیز سلام
بنده مشغول طراحی یک نرم افزار جهت تهیه سئوال امتحانی هستم. فعلا روی سئوالات ریاضیات کار میکنم. مراحل کارم به این شکله که سئوالات را به شکل تصویر در آوردم و تو یه پوشه در پوشه اصلی برنامه ام ذخیره کرده ام. تو یه جدول در یک فیلد قسمتی از ستوال رو نوشتم (برای انتخاب سئوال توسط کاربر و چاپ در برگه امتحانی) و در یک فیلد دیگه نام و آدرس تصویر مربوط به سوال رو گذاشتم. در گزارشم در قسمت هدر مشخصات دانش آموز و درس و دبیر و مدرسه و... رو گذاشتم و در قسمت دیتیل یه تصویر گذاشتم که وصله به فیلد آدرس تصویر مربوط به سوال.
سئوالم اینه: گزارشم سئوالات درخواستی را نمایش میده ولی یک مشکل داره و اون اینه که بلندی این تصویر تو گزارشم ثابت است و اگر یه سئوال 2 سطر یا 3 سطر باشه هنگام نمایش گزارش اون سوال به صورت فشرده نمایش داده میشه. چه راهی رو پیشنهاد میکنید که تصویر من نسبت به عرض سئوالم تغییر بلندی بده. ضمنا میتونم تو جدولم یه فیلد بذارم که نشون بده این ستوال چقدر بلندی میخواد. با تشکر.

EBRAHIM_BANIHOSEINI
یک شنبه 13 مهر 1393, 19:03 عصر
اساتید معظم کسی نبود این حقیر را راهنمایی کنه؟
بنده میخوام ده بیست تا تصویر را که عرضشون ثابته ولی ارتفاع و بلندی اونها با هم فرق داره رو بفرستم به چاپگر. (این اختلاف به خاطر اینه که این تصاویر سوالات امتحانی است که اسکن شده و بعضیها یک سطر هستند بعضی تا چهار سطر میشن) این فاصله ای که بین بعضی از تصویرها ایجاد میشه رو نمیخوام. راهی هست برای پشت سر هم اومدن تصاویر یا خیر. ممنون میشم راهنمایی کنید.

gh_khajehzade
سه شنبه 15 مهر 1393, 11:17 صبح
سلام
میتونی فایل گزارش و فایل منبع اون به همراه چندتا از فایلهای تصویر (کلا فایلهای اجرای گزارش) رو بذاری؟