usb.mini
جمعه 11 مهر 1393, 17:14 عصر
با سلام برای ایجاد و چاپ المان های html در یک فرم از کد زیر استفاده می کنم که کاربر با کلیک بر روی گزینه افزودن می تواند به تعداد دلخواه فیلد به فرم مورد نظرش اضافه کند حالا چطور یه buttom بذارم که توسط اون هر کدوم از فیلدهای اضافه شده رو کاربر بتونه حذف کنه:
<script type="text/javascript">var textlastnum = 1;
$(function() {
$('#add_subitem').click(function(){
textlastnum++;
var subitem_num = document.getElementById('subitem_num');
subitem_num.value = textlastnum;
$("#subprint").append(
"<section class='col-sm-5 col-md-5 col-lg-5'><label for='subitem_name"+ textlastnum +"'>نام زیر بخش "+ textlastnum +"</label><input type='text' name='subitem_name"+ textlastnum +"' class='form-control' id='subitem_name"+ textlastnum +"' placeholder='نام زیر بخش "+ textlastnum +"'></section><section class='col-sm-5 col-md-5 col-lg-5'><label for='subitem_file"+ textlastnum +"'>نام فایل زیر بخش "+ textlastnum +"</label><input type='text' name='subitem_file"+ textlastnum +"' class='form-control' id='subitem_file"+ textlastnum +"' placeholder='نام فایل زیر بخش "+ textlastnum +"'></section>");
});
});
</script>
<script type="text/javascript">var textlastnum = 1;
$(function() {
$('#add_subitem').click(function(){
textlastnum++;
var subitem_num = document.getElementById('subitem_num');
subitem_num.value = textlastnum;
$("#subprint").append(
"<section class='col-sm-5 col-md-5 col-lg-5'><label for='subitem_name"+ textlastnum +"'>نام زیر بخش "+ textlastnum +"</label><input type='text' name='subitem_name"+ textlastnum +"' class='form-control' id='subitem_name"+ textlastnum +"' placeholder='نام زیر بخش "+ textlastnum +"'></section><section class='col-sm-5 col-md-5 col-lg-5'><label for='subitem_file"+ textlastnum +"'>نام فایل زیر بخش "+ textlastnum +"</label><input type='text' name='subitem_file"+ textlastnum +"' class='form-control' id='subitem_file"+ textlastnum +"' placeholder='نام فایل زیر بخش "+ textlastnum +"'></section>");
});
});
</script>