ورود

View Full Version : کسی میدونه چجوری یه سایت رو آپلود کنیم رو دامینم یا چجوری دیتابیسم رو توش ادد کنم

usefi.mh
یک شنبه 13 مهر 1393, 19:36 عصر
کسی میدونه چجوری یه سایت رو آپلود کنیم رو دامینم یا چجوری دیتابیسم رو توش ادد کنم :ناراحت:

masoud.ace
یک شنبه 13 مهر 1393, 19:48 عصر
سلام

پس از تهیه هاست و اتصال آن به دامنه تان، با ورود به کنترل پنل سایتتان (عمدتا cpanel یا directadmin) به قسمت فایل منیجر رفته و فایل ها را در پوشه public_html یا www سایتتان آپلود کنید. برای آپلود دیتابیس هم در phpmyadmin از قسمت import اینکار را انجام دهید.

masoud.ace
یک شنبه 13 مهر 1393, 19:50 عصر
البته با توجه به کلی بودن سوالتان، بنده هم کمی کلی پاسختان را دادم، اگر بازهم مشکلی داشتید بفرمایید.

naserfa
یک شنبه 09 آذر 1393, 11:00 صبح
سلام دوستان
من یه وب سایت با نرم افزار website x 5 درست کردم ولی نمیدونم چه جور آپلودش کنم و میتونم اون رو ببینم

taha_seven
جمعه 14 آذر 1393, 23:04 عصر
درود دوست عزیز بابت تاپیک اقا دقیقا کد هارو کجا باید بریزم دقیقا باید zip کنیم یا با فرمت دیگری من به شخصه کلا سرویس شدم ازبس نتوستم آپلود کنم یه راهنمای درضمن باید حتما از ftp هم استفاده بشه درضمن چطوری میشه سایت رو دوزبانه کرد لطفا دقیقا بگین چیکار کنم یا هم اگه لطف کنید آقای کنید کد را بدم یه آقای که خودش دوزبانه کنه کلا 20 کلمه بیشتر نیست :لبخند:

golamhosen
شنبه 15 آذر 1393, 12:04 عصر
برای اینکار ابتدا باید نوع سیستم مدیریت هاستتون رو بفرمایید تا بتونیم بهتر و کامل تر کمکتون کنیم چون در cpanel و دایرکت ادمین مقداری متفاوت است، البته کلیتش یکی هستش اما شکل و شمایلش متفاوت هست

saeed410
شنبه 15 آذر 1393, 14:40 عصر
سلام. اول از همه باید مشخص کنی با چه زبان سروری سایتت رو نوشتی. بعد هاست مناسب اون رو تهیه کنی. معمولاً asp.net و PHP . بر اساس هاستی که تهیه میکنی کنترل پنلت فرق میکنه. میتونه Plesk,helm,websitepanel و ... باشه. یک نام کاربری و رمز عبوره . سایتت رو بدون پایگاه داده باید داخل پوشه root//wwww بریزی. دیتابیس هم باید جدا ایجاد کنی یا restore کنی .یا اسکریپتشو اجرا کنی.