ورود

View Full Version : سوال: سیستم گلستان دانشگاهی

ah.gh74
یک شنبه 13 مهر 1393, 20:38 عصر
باسلام خدمت دوستان...

من سوالی که داشتم این بود که نوشتن سیستم دانشگاهی مثل گلستان چجوریه؟ چرا کسی نیست جایگزین این سیستم رو بنویسه؟

آیا نوشتن این جور سیستمی خیلی سخته یا اینکه به صرفه نیست که بسازن؟

میشه دوستان توضیح بدن.

Mask
یک شنبه 13 مهر 1393, 20:49 عصر
نه سخته و نه نشدنی.
بلکه صد برابر بهتر با کارایی بهتر و کیفیت بالاتر از اینو میشه نوشت اما ...
انشالله هروقت فامیل و دوست یکی از این آقازاده ها شدید، بهتون همچین پروژه هایی رو میدن بنویسید.

ah.gh74
یک شنبه 13 مهر 1393, 21:17 عصر
من فک میکنم شما متعصبانه نگاه میکنید.... واقعا یعنی این مشکل هست که نمیذاره؟

کسی مثلا بشینه با یه تیم دو سه نفره پروژه رو آنالیز کنه و تکمیل کنه طی دو سه ماه و مثلا ببره دانشگاه ها نمیپذیرن؟

یا نه اصول دیگه ای این کار؟ میشه توضیح بدین باید کلا چیکار کرد؟

آخه شنیدم این سیستم مزخرف به هر دانشگاه 30 40 میلیون فروخته میشه غیر از پشتیبانی...

پیام حیاتی
یک شنبه 13 مهر 1393, 22:03 عصر
سلام
مدیر شرکت و تیم برنامه نویسی چیزی رو تولید می کنند که فروش داشته باشه!
خوب حالا میگین این سیستم که خیلی فروش داره؟! بله ولی همونطور که دوستمون اشاره کردن همچین پروژه هایی رو به شرکت های عادی و یا تیم های برنامه نویسی که رابطه و زدو بندی نداشته باشند نمی دن.
کسی که نمیاد تیم رو مشغول کنه ، هزینه کنه بعد برن اونجا دست از پا دراز تر برگردن.
برای بانک صادرات خوزستان سامانه معرفی و جستجوی پزشکان طرف قرارداد با کلی امکانات نوشتیم و بردیم ، به نظرتون جوابشون چی بود؟!
از بالا باید اجازه گرفته بشه،خوب با بالا تماس گرفتن نهایت پاسخ بر این شد :
بانک خودش شرکت ها و تیم های برنامه نویسی مختص خودش رو داره از نظر امنیتی نمیتونیم با دیگران کار کنیم!
امنیت چی؟!یه کارمند میاد جستجو میکنه دکتر مورد نظر و طرف قرارددادش آدرسش کجاست نوبت بگیره دیگه.
این تیم ها و شرکت ها چه اشخاصی هستند که پروژه های بزرگ انحصاری شده براشون؟!
ببخشید ولی سیستم خیلی کثیف تر از اونیه که فکرشو کنی.

Mask
دوشنبه 14 مهر 1393, 13:15 عصر
ببخشید ولی سیستم خیلی کثیف تر از اونیه که فکرشو کنی.
---------------Exactly------------------

ah.gh74
سه شنبه 15 مهر 1393, 12:57 عصر
بابا چرا عضوی های اینقد نگاه بدی نسبت به جامعه دارین. این سیستم گلستان مثلا سه تا دانشجوی نرم افزار صنعتی اصفهان نوشتن اصلا دولتی یا آقازاده ای نیست...

saeed410
پنج شنبه 24 مهر 1393, 03:47 صبح
ولی عجب سیستم مزخرفی این گلستان. از نظر user-friendly زیر صفره.