ورود

View Full Version : مشکل با adt-bundle و eclipse

رضا هستم
دوشنبه 14 مهر 1393, 14:32 عصر
سلام و درود ، خسته نباشید

خب این اولین پست من تو این فرومه ، راستش جستجو کردم (چه فارسی و چه انگلیسی) ولی چندان پاسخ مناسبی یافت نکردم

دوستان بنده تازه برنامه نویسی اندروید رو می خوام شروع کنم ، البته اینم بگم که سابقه ی برنامه نویسی به زبان های دیگه رو دارم ولی جاوا کار نکردم ، حالا بگذریم و بریم سر اصل مطلب ؛ راستش بنده به 2 مشکل بر خوردم که مطرح میکنم و سپاس گذارم اگه کمکم کنید.

مشکل اول :

بنده SDK رو نصب کردم ، eclipse رو هم نصب کردم و لینک کردم به هم و خلاصه طبق آموزش های Lynda جلو رفتم و رسیدم به شروع project

آقا ما از منو File > New > Project رو زدیم و عین بچه آدم رفتیم جلو تا رسیدیم به مرحله فینال که دیگه باید Finish رو میزدیم
طبق آموزش باید یه List ـی میومد که منم Blank activity رو انتخاب میکردم ولی لیسته empty بود :ناراحت:
خلاصه بالاجبار Finish رو می زدیم و project ساخته میشد ولی متاسفانه activity در کار نبود و دایرکتوری /src/ هم empty و کلاً هیچی به هیچی

دیگه یکی از بچه ها پیدا شد و گفت که بیا و adt-bundle رو بنصب ، منم همین کارو کردم و خدا رو شکر مشکل حل شد منتها مشکل دوم (مشکل اصلی و فی الواقع مهمترین مشکل من) شروع شد.

مشکل دوم :

Virtual Device (دستگاه مجازی) ـی که میسازم رو text/logo اندروید گیر میکنه و بالا نمیاد (آقا شنیده بودیم دفعه اول طول میکشه ولی نشنیده بودیم اگه 2 ساعت هم ولش کنی نیاد)

خب منم گفتم شاید مشکل از اندرویدشه ( اندروید 18 ) منم یه اندروید 100 مگ که داشتم از قبل (مال SDK قبلیه ) که اندروید 7 بود رو گذاشتم و بازم نیومد.

سرتون رو درد آوردم ، خیلی مرسی پیشا پیش ، مخلص شما ، رضا هستم :لبخند:

saeed_g21
دوشنبه 14 مهر 1393, 14:47 عصر
دقیقا یکی از شایع ترین مشکلی که این ماشین مجازی داره همین سرعت پایینش هست که اگه بخوای چندتا ماشین مجازی هست که سرعتش خوبه میتونی در انجمن پیدا کنی و دانلود کنی و اگه اصرار داری که از همین ماشین مجازی استفاده کنی قبلا یکی از دوستان در تاپیکی لینک یک سایت رو داده بودند که میشد کمی سرعتش رو بهینه کرد قابل ذکر هست که مشخصات ماشین واقعی(رایانه) شما رابطه مستقیمی در سرعت این ماشین مجازی دارد

سایز رم ، حجم sdcard اختصاص داده شده بایستی متناسب با مشخصات ماشین واقعی(رایانه) شما باشد

پیشنهاد من :
اگه برنامه نویسی اندروید رو سطح متوسط به بالا میخواین ادامه بدین بهتره از یک ماشین واقعی(تبلت یا گوشی) برای تست پروژه هاتون استفاده کنید چون پاسخ دهی کدها در ماشین مجازی و واقعی کمی متفاوت هست هم اینکه از سرعت مناسبی برخوردار خواهید بود

البته این روش هم مشکلات خود را نیز خواهد داشت
1) اگر از کابل USB برای اتصال به ماشین واقعی(رایانه) استفاده کنید باتری دستگاه در اثر شارژ مداوم در کمترین زمان خراب خواهد شد
2) اگر از Wifi برای اتصال به ماشین واقعی(رایانه) استفاده کنید بایستی بستر ارتباطی فراهم گردد و یک برنامه که روی دستگاه واقعی(تبلت یا گوشی) نصب خواهید کرد که برای اجرای این برنامه بایستی دستگاه واقعی Root شود تا قابل اجرا شود
3) در اثر Root کردن دستگاه گارانتی دستگاه از بین خواهد رفت و با UnRoot نیز گارارنتی باز نمیگردد!

من خودم با دستگاه واقعی(تبلت) کار میکنم

منم سعید هستم:لبخند: