ورود

View Full Version : دوستانی که شرکت نرم افزاری ثبت کردند و کار بلد هستن کمک کنن

hesam_mahmoodi
سه شنبه 15 مهر 1393, 10:34 صبح
سلام,
من کل کارای اداره ثبت رو تو یک هفته جمع کردم, فقط مونده, مجوز از فرهنگ و ارشاد که یک ماهه طول کشیده!!!!
و هنوزم مشخص نیست دارن چیکار میکنن!! ، من از گرفتن مجوز ناامید شدم و می خوام طوری موضوع فعالیت رو بنویسم که هیچ مجوزی نخواد،
حالا قصد من از ایجاد این تاپیک اینه که کمک کنید موضوع چی بزنم تو اساسنامه که مجوز نخواد از هیچ اورگانی؟

fahimeh1512
سه شنبه 15 مهر 1393, 11:11 صبح
یه ماه که چیزی نیست برادر من
ممکنه پنج شش ماه طول بکشه تا مجوز بدن ارشاد اخه استانی نیست تا جایی که میدونم باید درخواستت بره تهران و اونجا اکی بشه
حالا شرکتت تو چه زمینه ای داره فعالیت میکنه که از ارشاد مجوز میخوای؟

hesam_mahmoodi
سه شنبه 15 مهر 1393, 12:19 عصر
یه ماه که چیزی نیست برادر من
ممکنه پنج شش ماه طول بکشه تا مجوز بدن ارشاد اخه استانی نیست تا جایی که میدونم باید درخواستت بره تهران و اونجا اکی بشه
حالا شرکتت تو چه زمینه ای داره فعالیت میکنه که از ارشاد مجوز میخوای؟

تولید نرم افزار و وبسایت

برای همین از چند نفر سوال کردم گفتن موضوع فعالیت رو طوری انتخاب کن که مجوز هیچ ارگانی رو نخواد!
ولی من هر موضوعی که زدم بالاخره از یه جایی مجوز میخواد!!!!!
لیست موضوعات و مجوز ها: http://irsherkat.ir/Resources/ActivitySubject-Licenc.pdf

بهزاد علی محمدزاده
سه شنبه 15 مهر 1393, 12:25 عصر
ما نیازی به مجوز از ارشاد نداریم . مجوز فعالیت ما رو نظام صنفی رایانه ایی صادر می کنه . در موقع ثبت شرکت که آنلاین کارهاش انجام میشه . زمینه فعالیت انواع شرکت ها بصورت دسته بندی و خلاصه وجود داره . یکی از اونها تولید رایانه , نرم افزار سفارش مشتری , پشتیبانی و ... هست. اینها هم زمینه فعالیت یه شرکت نرم افزاری میشه . ما برای ثبت شرکت همین و انتخاب کردیم و بعد از ثبت مجوز فعالیت از نظام صنفی شهر خودمون گرفتیم . ورودی 130 + عضویت 300 = 430 . و بعد از دو هفته مجوز صادر شد.

همین که در اون بند اومده تولید و پشتیبانی نرم افزار سفارش مشتری و بسته های نرم افزاری ( اگر این گزینه رو اشتباه نکرده باشم داخلش بود. ) این برای ما کفایت می کنه .

بهزاد علی محمدزاده
سه شنبه 15 مهر 1393, 12:32 عصر
آنچه که من می دونم : در اون لیست ردیف 12 و موضوع فعالیت شماره 10 : بسته نرم افزار رسانه ایی ... من فکر نمی کنم اینها شامل حال ما باشه. منظور اینها مالتی مدیا هاست که یه جورایی محتوی فرهنگی محسوب میشه و شما باید صلاحیتش و از ارشاد اسلامی کسب کنی . مگه شما می خوای انیمیشین برای بچه ها تولید کنی ؟

تشکیل موسسات فرهنگی دیجیتال از جمله تصدی رسانه بر خط و پدید آوردن : یعنی وب سایتی مثل تبیان .

ما ساختار ها رو طراحی می کنیم میدیم به مشتری و پشتیبانی رو هم داریم . اینکه چه محتوایی درش میذاره یا نیاز هست که براش مجوز بگیره به ما مربوط نیست. ما زیر مجموعه نظام صنفی رایانه ایی هستیم.

بند و پیدا کردم :

- توليد و ارائه رايانه‌ ، توليد و ارائه دستگاه‌هاي جانبي، توليد و پشتيباني نرم‌افزارهاي سفارش مشتري، ارائه و پشتيباني بسته‌هاي نرم‌افزاري و CD اطلاعاتي توليد داخل، خدمات شبكه‌هاي اطلاع‌رساني

این و انتخاب کن. هم تولید نرم افزار هست . هم بسته نرم افزاری و هم شبکه های اطلاع رسانی ( وب سایت )

hesam_mahmoodi
سه شنبه 15 مهر 1393, 13:18 عصر
موضوع فعالیت تو اساسنامه من "طراحی، تولید ، پیاده سازی و پشتیبانی نرم افزارهای رایانه ای و وبسایت" هست که وقتی بردم اداره ثبت بهم گفت باید مجوز از فرهنگ و ارشاد اسلامی داشته باشی,
منم تو همینش موندم که چه ربطی به ارشاد داره!
ازش پرسیدم اون این پی دی اف رو بهم نشون داد.

hesam_mahmoodi
سه شنبه 15 مهر 1393, 17:38 عصر
آخرش به این نتیجه رسیدم که موضوع فعالیت رو تغییر بدم، اونم به شکل کاملا زیرکانه که مجوز نخواد! (البته هنوز ارسال نکردم شاید دبه کنن بگن از فلانجا باید مجوز داشته باشی! بعید هم نیست!!!)
در اینجا هم قرار میدم که اگر کسی خواست یه همچین شرکتی بزنه مثل من الاف اداره جات نشه!

موضوع فعالیت:
انجام سفارشات مشتری شامل تحلیل، طراحی،تولید،توسعه، نصب و راه اندازی در زمینه برنامه سازی رایانه ای و ایجاد صفحات اینترنتی و انجام خدمات مشاوره و پشتیبانی آنها.

با انتخاب این موضوع هم مجوز نمیخواد هم مستقیم میروید زیر نظر سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور و شورای عالی انفورماتیک کشور.
اینم مدرک:
http://www.irannsr.org/services/nsr_content/1802-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%84%D8%B9%D 9%85%D9%84-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA.html

http://old.shci.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&CategoryID=f4da0c8d-3535-4e79-b06c-2817db39a6af&WebPartID=a04c606b-9572-4f42-abb7-c7ac98301e93&ID=ce4e5f00-a647-4ee0-ad4a-859bbf1c1848