ورود

View Full Version : استفاده از JDBC-ODBC Bridge در جاوا

Sina.iRoid
سه شنبه 15 مهر 1393, 17:17 عصر
سلام دوستان.
(سوالم به پایگاه داده ها مربوط میشه، اما علت اینکه اینجا مطرح کردم اینه که می خوام از با زبان جاوا از پایگاه داده استفاده کنم).
من برنامه نویسی جاوا کار می کنم. الان می خوام با پایگاه داده ارتباط برقرار کنم. یکم در این مورد مطالعه کردم و به این نتیجه رسیدم که باید از درایور JDBC-ODBC Bridge استفاده کنم. اما قبل از استفاده از این درایور، باید پایگاه دادم و ایجاد کنم و تنظیمات DSN و انجام بدم. در مورد این هم یکم مطالعه کردم و می تونم از دو پایگاه داده Access یا MySql استفاده کنم. اما من هیچ اطلاعاتی در مورد پایگاه داده ندارم. یعنی اصلا نمی دونم ایجاد کردن پایگاه داده یعنی چی و چه طور این کار و انجام میدن.

خواهشم از دوستان اینه که هر اطلاعاتی در این زمینه دارن، مطرح کنن. من اصا نمی دونم از کجا باید شروع کنم.
ممنون.

محمد فدوی
سه شنبه 15 مهر 1393, 20:06 عصر
خب در مورد پایگاه‌های داده یه کتاب یا مطالب آموزشی بخون. توی اینترنت خیلی زیاد هست.
انتظار نداری که الان با نظرات من یا کسای دیگه کار با MySQL یا Access رو یاد بگیری!؟

در ضمن برای استفاده از MySQL شما مجبور نیستی از ODBC استفاده کنی. MySQL خودش درایور خودش رو داره. ODBC یه تکنولوژی خیلی قدیمیه. اگه مجبور نیستی ازش استفاده نکن.

اول خیلی راحت Access رو یاد بگیر. فقط کافیه یه سرچ (http://www.google.com/search?q=آموزش+کار+با+Access) کنی. بعدش باش برنامه‌نویسیو شروع کن.