ورود

View Full Version : سوال در مورد دکمه در Eclipse

Sepehr M
چهارشنبه 16 مهر 1393, 01:04 صبح
سلام دوستان....من چند وقتی هست که دارم با محیط Eclipse کار میکنم...یه سول ساده دارم که چند روزه وقتمو گرفته...
چطور میشه 3تا دکمه یا دوتا دکمه رو تو یه راستا قرار داد(تو محیط Eclipse)
به طوریکه من 3تا Button ایجاد میکنم رو صفحه و یکی رو از طریق " Layout Margin "top, left, right, bottom میارم پایین سمت چپ....یکی رو هم پایین سمت راست و یکی هم پایین در وسط بین دوتا دکمه دیگه...من هدقم همینه فعلا...ولی هرچقدر که با Layout Margin ها بازی میکنم او چیزی که میخوام بدست نمیارم...اولا اینکه موقعی که میخوام همه دکمه ها رو تو یه خط جا بدم کلی دردسر دارم و باید هی بالا پایینشون کنم(از طریق مقدار دادن به Layout Margin) یا موقعی هم که همه رو با 1000تا مکافات جا سازی میکنم وقتی برنامه رو Run میکنم میبینم باز یکم بعضی از دکمه ها مشکل دارن......کسی میتونه راهنمایی کنه؟

ممنون.

Lulzsec
چهارشنبه 16 مهر 1393, 10:05 صبح
layout فایل XML رو به RelativeLayout تغییر بده. بعد خیلی راحت از Graphical Layout دکمه ها رو بکش بیار روی صفحه، هر جایی که می خوای.

Sepehr M
چهارشنبه 16 مهر 1393, 11:22 صبح
ممنون بابت پاسخ...
اما میشه بگید چجوری؟یه راهنمایی سطحی؟ :اشتباه:

mfaridi
چهارشنبه 16 مهر 1393, 11:55 صبح
توی فایل xml از LinearLayout استفاده کن دکمه ها توی یک ردیف قرار میگیرن

Sepehr M
چهارشنبه 16 مهر 1393, 12:23 عصر
چه چیزی توی Linear Layout رو باید تغییر بدم؟؟؟
اون چیزی که اون دوستمون گفت که Layout Xml رو به Relative Layout تغییر بدم چی؟؟؟؟یکم تو اون مورد راهنمایی کنید

saeed_g21
چهارشنبه 16 مهر 1393, 13:20 عصر
ببین دوست عزیزم
منظور دوستان نوع لایوت هست که RelativeLayout یا LinearLayout تغییر بدی

وقتی فایل XML یا همون لایوت رو باز میکنی بری قسمت کدهاش اونجا (عموما) از بالا دومی هست که حالت پیش فرض LinearLayout انتخاب میشه

ولی فکر کنم RelativeLayout بیشتر برای شما کارساز باشه
بایستی تگ LinearLayout رو با کپی ، پیست کردن (RelativeLayout) به RelativeLayout تغییر بدی

Sepehr M
چهارشنبه 16 مهر 1393, 19:00 عصر
ممنون تا حدودی حل شد