ورود

View Full Version : اشکال در ایجاد فایل نصبی از برنامه ی دارای StimulReport

OmMiD_MtWo
چهارشنبه 16 مهر 1393, 08:14 صبح
با سلام خدمت دوستان عزیز

بنده یک برنامه نوشتم که دارای گزارش گیری با StimulReport هست ولی متاسفانه چون StimulReportی که ازش استفاده کردم ورژن 2013 بود و فایل نصبی نداشت، مجبور شدم از طریق Folderی که در Desktop قرار داشت، Dllهای Stimul رو به پروژه اضافه کنم و سپس Add to Refrence کنم. ولی در هنگام ایجاد فایل نصبی به مشکل خوردم و اون هم این هست که چون SourcePath فایل های Dllهای Stimul که به Refrence اضافه کردم، آدرس Desktop بنده هست؛ در هنگام ایجاد فایل نصبی از Dllها اشکال میگیره که نمیتونه Refrenceهارو شناسایی کنه. حالا میخواستم از خدمت دوستان عزیز سوال کنم که چ جوری میتونم این Dllها و همچنین پایگاه داده رو به فایل نصبی اضافه کنم تا جزیی از برنامه بشن و دیگه نیازی به SourcePath نباشه؟! ممنون میشم راهنمایی کنید. :ناراحت:

vb341
دوشنبه 26 آبان 1393, 18:10 عصر
خوب شما باید در خود ویژوال بر روی دی ال ال ها کلیک کنی و گزینه Copy Local رو برابر True قرار بدی . در ضمن دی ال ال های مورد نیاز رو در کنار فایل exe قرار بده و مطمئنا هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد

vb341
دوشنبه 10 آذر 1393, 09:36 صبح
در ضمن من این فایلها رو در کنار فایل exe قرار دادم و مشکلی پیش نیومده

bazikadeh
سه شنبه 11 آذر 1393, 08:57 صبح
بیشتر توضیح میدین ؟

vb341
دوشنبه 17 آذر 1393, 22:27 عصر
توضیح بیشتر نداره . این دی ال ال ها رو در کنار فایل اجرایی برنامتون قرار بدین و با انتقال برنامه به هر کجا دیگه نیاز به نصب Stimul نیست