forodo
چهارشنبه 16 مهر 1393, 23:44 عصر
سلام
2روزه دنبال اینم که بتونم یه Modal jQuery درست کنم. ولی نمیشه.
سایتهارو زیر و رو کردم ولی همشون خیلی پیچیده کار کردند.
الان من خیلی ساده یه دکمه گذاشتم و یه تگ div برای تمرین که این div در ابتدا display:none داره و به شکل زیر بازش می کنم:
<script>
$(document).ready(function(e) {
$('#btnShowPop').click(function(){
$('#PopUp').show();
});
});
</script>
1- چه جوری یه کاری می کنن صفحه پشت این modal کمی تاریک میشه؟ حتی این تاریکی روی کنترلها هم تأثیر می ذاره. من می گم رنگ پس زمینه تگ body رو تغییر بده ولی روی کنترلها تأثیر نداره.
2- چه جوری کاری می کنن که دیگه نمی شه دکمه های پشت modal رو کلیک کرد تا وقتی که modal بسته بشه؟
3- چه جوری کاری می کنن که هرجای صفحه به جز خود modal کلیک می کنن از بین بره؟ اگر دکمه بذاریم خوب می تونیم بگیم اگه روی دکمه کلیک شد دوباره display:none بشه.
اصلاً روشش به چه شکل است؟
یعنی همین کاری که من دارم انجام می دم که یه div طراحی کنیم و display:none کنیم و در موقع نیاز Show کنیم یا روش دیگه ای داره؟
لطفاً اگه کسی نمونه کار ساده داره قرار بده.
خود کار مهمه نه قیافه.
زیاد داخلش از css استفاده نشده باشه.
در حد 2 یا 3 تا کنترل اگر کسی داره بذاره.
با تشکر
2روزه دنبال اینم که بتونم یه Modal jQuery درست کنم. ولی نمیشه.
سایتهارو زیر و رو کردم ولی همشون خیلی پیچیده کار کردند.
الان من خیلی ساده یه دکمه گذاشتم و یه تگ div برای تمرین که این div در ابتدا display:none داره و به شکل زیر بازش می کنم:
<script>
$(document).ready(function(e) {
$('#btnShowPop').click(function(){
$('#PopUp').show();
});
});
</script>
1- چه جوری یه کاری می کنن صفحه پشت این modal کمی تاریک میشه؟ حتی این تاریکی روی کنترلها هم تأثیر می ذاره. من می گم رنگ پس زمینه تگ body رو تغییر بده ولی روی کنترلها تأثیر نداره.
2- چه جوری کاری می کنن که دیگه نمی شه دکمه های پشت modal رو کلیک کرد تا وقتی که modal بسته بشه؟
3- چه جوری کاری می کنن که هرجای صفحه به جز خود modal کلیک می کنن از بین بره؟ اگر دکمه بذاریم خوب می تونیم بگیم اگه روی دکمه کلیک شد دوباره display:none بشه.
اصلاً روشش به چه شکل است؟
یعنی همین کاری که من دارم انجام می دم که یه div طراحی کنیم و display:none کنیم و در موقع نیاز Show کنیم یا روش دیگه ای داره؟
لطفاً اگه کسی نمونه کار ساده داره قرار بده.
خود کار مهمه نه قیافه.
زیاد داخلش از css استفاده نشده باشه.
در حد 2 یا 3 تا کنترل اگر کسی داره بذاره.
با تشکر