ورود

View Full Version : کار با Parse SDK

ali-star
پنج شنبه 17 مهر 1393, 14:45 عصر
سلام دوستان

کسی یه پروژه آماده برای کار با Parse نداره قبلا فکر کنم یکی از دوستان تو انجمن گذاشته ولی هر چی گشتم نبود.

ali-star
جمعه 18 مهر 1393, 15:52 عصر
من ازطریق آموزش زیر تونستم راه اندازیش کنم:

http://www.androidbegin.com/tutorial/android-parse-com-push-notification-tutorial/
ولی چندتا مشکل دارم:
چطور میشه یک نوتیفیکیشن کاستوم براش درست کنیم؟
چطور میشه با تپ کردن روی نوتیفیکیشن یک صفحه در مروگر باز بشه؟

Nevercom
جمعه 18 مهر 1393, 20:14 عصر
نوتیفیکیشن کاستوم یعنی چی ؟

درحالت کلی درحال حاضر دو نسخه از API مربوط به Parse رو داریم که با APIv1 و APIv2 بهشون اشاره می کنیم.

نسخه ی جدید Parse کمتر از دو هفته پیش منتشر شده.

وقتی از Parse یک نوتیفیکیشن دریافت می کنید، اطلاعات JSON در یک intent با نام com.parse.Data در دسترس هست.
در نسخه ی اول شما باید در JSON ارسالی از کلید intent استفاده می کردید و یک intent در برنامه رو بهش معرفی می کردید، در این حالت وقتی برنامه ی شما Push رو دریافت می کنه، هیچ نوتیفیکیشنی رو نمایش نمیده و اطلاعات رو مستقیماً به Intent معرفی شده ارسال می کنه، حالا در اون کلاس هر کاری بخواید با اون داده ها می تونید بکنید.

در نسخه ی دوم سیستم تغییر کرده، الان شما یک Activity معرفی نمیکنید که با کلیک روی پوش باز بشه، بلکه اطلاعات به BroadcastReceiver میرسه، در حالت پیشفرض باز هم اتوماتیک Push Notification نمایش داده میشه و با کلیک رو اون Main Activity برنامه تون باز میشه.
اما شما می تونید یک کلاس رو از ParseBroadcastReceiver مشتق کنید و اون رو در مانیفست بجای BroadCastReceiver پیشفرض معرفی کنید، در این حالت کنترل کامل روی دیتاهای دریافتی دارید.
ضمن اینکه کلید جدیدی در JSON ارسالی تحت عنوان uri اضافه شده، که اگر این کلید رو استفاده کنید، با کلیک روی Notification اون URI باز میشه، یعنی اگه آدرس وب سایت رو وارد کنید، اون وبسایت در مرورگر باز میشه.