PDA

View Full Version : اتصال یک adoconnection به بانک sqlserver2000

kathy11ir
دوشنبه 08 خرداد 1385, 18:12 عصر
سلام!

در ابتدا باید بگویم که طبق قوانین سایت من جستجو کردم ولی به جواب مورد نظر دست پیدا نکردم .

من یک برنامه دلفی نوشتم که با استفاده از Adoconnection به بانک اطلاعاتی sqlserver2000 وصل می گردد . ولی در این میان من یک مشکل دارم و آن این است که قرار است که exe این برنامه بر روی n کامپیوتر که هم می تواند server باشد و هم client نصب گردد و مسیر بانک اطلاعاتی sql بر روی هر کامپیوتری متفاوت می باشد . با چه دستوری می توانم بانک مورد نظر در کامپیوتر clien یا server را پیدا کنم . اگر ممکن است دستور را برای من ارسال نمایید .(به طور کامل)

متشکرم

پ.ن : من شنیده ام از udl ها می توان استفاده کرد . ولی اطلاعات من در این زمینه کم می باشد . در صورت امکان اگر مشکل من با Udl حل می گردد بصورت کامل توضیح دهید . (نحوه ایجاد udl ، برقرای ارتباط بین adoconnection و udl از طریق کدنویسی و ...)

AminSobati
سه شنبه 09 خرداد 1385, 13:50 عصر
زمانیکه برنامه رو نصب میکنید، آدرس مقصد (دیتابیس) رو در Registry یا در یک Text File نگه داری کنید. بعد از اولین بار که برنامه اجرا شد، آدرس رو بخونید و دیتابیس رو به کمک sp_attach_db به SQL Server ملحق کنید. این در حالتی جوابگو هست که نرم افزار Client روی کامپیوتری نصب میشه که SQL Server داره. برای زمانیکه Client کامپیوتر دیگری هست، میتونین یک برنامه Setup مختص Server داشته باشید که دیتابیس رو Attach کنه. حالا برنامه Client به راههای مختلف میتونه به SQL Server کانکت بشه. یک راهش اینه که موقع Login، نام Server رو هم سوال کنه و بعد از اولین باری که Connect شد، این نام رو نگهداری کنه تا در مواقع بعدی سوال نکنه.