ورود

View Full Version : کدام رشته را برای فوق لیسانس apply کنم؟

soroush.elec
جمعه 18 مهر 1393, 11:24 صبح
سلام دوستان
من یک برنامه نویسم که واقعا از کار برنامه نویسی لذت می برم.
راستش به فکرم افتاده برای تحصیل فوق لیسانس در یک دانشگاه خارج از کشور apply کنم و از این طریق از ایران رفته و در خارج از کشور پیشرفت کنم. ولی دقیقا نمی دانم برای کدوم فیلد و رشته باید apply کنم تا در راستای اهداف شغلی و پیشرفت مطلوبم باشد؟

چشم اندازی که برای پیشرفت خودم در خارج از کشور دارم:
در یک شرکت بزرگ نرم افزاری رشد کنم . معمار پروژه مدیر پروژه ، مدیر کل یا چیزی شبیه به این شوم.
یا شرکت نرم افزاری خودم را تاسیس کنم و پول پارو کنم.
ممکن است در آینده دور بخواهم به ایران بیایم و تجربیات و دانش خودم را بیارم اینجا و یک شرکت موفق تاسیس کنم.

لطفا راهنمایی بفرمایید کدوم گرایش های فوق لیسانس می تواند مرا در رسیدن به این اهداف کمک کند؟ نرم افزار؟ مدیریت IT ؟ IT ؟ و یا ....

Moslem_Pc
سه شنبه 23 دی 1393, 09:29 صبح
نمیدونم!!!

ALIREZA Encrypt
جمعه 03 بهمن 1393, 19:42 عصر
سلام دوستان
من یک برنامه نویسم که واقعا از کار برنامه نویسی لذت می برم.
راستش به فکرم افتاده برای تحصیل فوق لیسانس در یک دانشگاه خارج از کشور apply کنم و از این طریق از ایران رفته و در خارج از کشور پیشرفت کنم. ولی دقیقا نمی دانم برای کدوم فیلد و رشته باید apply کنم تا در راستای اهداف شغلی و پیشرفت مطلوبم باشد؟

چشم اندازی که برای پیشرفت خودم در خارج از کشور دارم:
در یک شرکت بزرگ نرم افزاری رشد کنم . معمار پروژه مدیر پروژه ، مدیر کل یا چیزی شبیه به این شوم.
یا شرکت نرم افزاری خودم را تاسیس کنم و پول پارو کنم.
ممکن است در آینده دور بخواهم به ایران بیایم و تجربیات و دانش خودم را بیارم اینجا و یک شرکت موفق تاسیس کنم.

لطفا راهنمایی بفرمایید کدوم گرایش های فوق لیسانس می تواند مرا در رسیدن به این اهداف کمک کند؟ نرم افزار؟ مدیریت IT ؟ IT ؟ و یا ....

این تاپیک تاریخش گذشته ولی با این حال من یه جنتا نصیحت میکنم اگه دوست داشتید گوش کنید:
سوالتون نسبت به کارتون زیاد جالب نیست!!!

دوست عزیز اول اینکه شما اگه میتونید یا تونستید به یک زبان بین المللی مثل انگلیسی بطور کامل مسلط بشید در حد اینکه بتونید یک کتاب را روان بخوانید خیلی درست با دیگران مکالمه کنید اونوقت تازه به فکر دانشگاه اونور باشید پیشرفت شما در گرو زبان شماست بدون زبان رفتن به دانشگاه های اونور مثل ریختن پول تو سطل آشغاله! برای ارشد هم باید حتما با مباحث کارشناسی اون رشته آشنایی داشته باشی