PDA

View Full Version : مشکل در اجرای ویژوال استودیو 2010



hsdnhd
جمعه 18 مهر 1393, 18:25 عصر
باسلام
من وقتی میخوام ویژوال استودیو 2010 رو اجرا کنم این ارور رو میده مشکل از کجاست؟
کرک شده هم هست سریالش رو اضافه کردم.

maede72
جمعه 18 مهر 1393, 18:35 عصر
سلام
شما باید ویژوال استودیو سرویس پک 1 رو نصب کنید که لینک دانلودش رو هم گذاشته

hsdnhd
جمعه 18 مهر 1393, 20:01 عصر
آخه کار می کرد بعد از چند روز یدفعه اینطوری شد. امکانش هست با ویژوال استودیو 2013 سازگاری نداشته باشه؟یک ویژوال استودیو 2013 سرویس پک هم روی سیستم دارم. ویژوال استودیو نسخه 2010 رو بخاطر ساخت ستاپ میخوام نمیخوام از نرم افزارهای جانبی استفاده کنم بخاطرهمین این نسخه از ویژوال استودیو رو نصب کردم.دوباره باید ازاول ویژوال استودیو 2010را دانلود ونصب کنم؟راهی نیست همین نسخه رو چطوری بیارم بالا؟

maede72
شنبه 19 مهر 1393, 00:39 صبح
شما ویژوال استودیو 2010 تون سرویس پک 1 نیست . باید حتما سرویس پک یک باشه
همینطور که خودتون گفتید احتما سازگاری با 2013 نداره چون 2010 تو سرویس پک 1 نیست .من نظرم اینه که 2010 رو حذف و سرویس پک 1 2010 رو نصب کنید.
فکر میکنم راهی وجود داشته باشه که همین نسخه ای که نصب هست رو به سرویس پک 1 ارتقا بدید ولی مطمئن نیستم .