RezaNrzdh
جمعه 18 مهر 1393, 19:13 عصر
سلام دوستان.
راستش میخوام یه بازی استراتژیک تحت مرورگر (browser base) بسازم.
در زمینه های زیر هم توانایی دارم:
C# و sql و html و css و javascript
flash و actionscript3
فقط نمیدونم که واقعا از کدوم روش استفاده کنم؟؟؟ چندین راه مد نظرم هست اما بهترین رو میخوام که نتیجه خوبی بهم بده.
برم سمت html و javascript و DOM base بشه پروژم
برم سمت html و javascript و canvas کار کنم؟
برم سمت فلش و actionscript
بازیی که مد نظرم هست و میشه گفت واسه همه قسمت هاش فکر کردم... یه بازیه استراتژیک هست که یه base داره و buildهایی برای تامین طلا و چوب و اینها میشه ساخت... برای جنگیدن هم build های سرباز و سلاح های نظامی...که میخوام تمام ساختمون ها و درخت ها و زمین و خلاصه همه چیز رو به جا digital painting از 3dmax کمک بگیرم تا شکل و شمایل بهتری به خودش بگیره.
برام سوال که با اینکه میگن canvas و تکنولوژی های دیگه جایگزین فلش شده چرا همچنان بازی های اینترنتی با فلش ساخته میشه؟ اصا دلیل اینکه فلش به قول عده ای قدیمی شده چیه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
راستش میخوام یه بازی استراتژیک تحت مرورگر (browser base) بسازم.
در زمینه های زیر هم توانایی دارم:
C# و sql و html و css و javascript
flash و actionscript3
فقط نمیدونم که واقعا از کدوم روش استفاده کنم؟؟؟ چندین راه مد نظرم هست اما بهترین رو میخوام که نتیجه خوبی بهم بده.
برم سمت html و javascript و DOM base بشه پروژم
برم سمت html و javascript و canvas کار کنم؟
برم سمت فلش و actionscript
بازیی که مد نظرم هست و میشه گفت واسه همه قسمت هاش فکر کردم... یه بازیه استراتژیک هست که یه base داره و buildهایی برای تامین طلا و چوب و اینها میشه ساخت... برای جنگیدن هم build های سرباز و سلاح های نظامی...که میخوام تمام ساختمون ها و درخت ها و زمین و خلاصه همه چیز رو به جا digital painting از 3dmax کمک بگیرم تا شکل و شمایل بهتری به خودش بگیره.
برام سوال که با اینکه میگن canvas و تکنولوژی های دیگه جایگزین فلش شده چرا همچنان بازی های اینترنتی با فلش ساخته میشه؟ اصا دلیل اینکه فلش به قول عده ای قدیمی شده چیه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید