PDA

View Full Version : خروجی گرفتن از visual studio همراه با فایل فلش استفاده شده



sanaz.ebrazeh
شنبه 19 مهر 1393, 17:33 عصر
سلام خسته نباشید
من در فرم خودم از فلش استفاده کردم که توی سیستم خودم اجرا میشه اما وقتی پابلیش میگیرم و روی یه سیستم دیگه امتحان میکنم فایل فلش داخلش پخش نمیشه
من پوشه ای که فایل فلشم داخلش هس رو کنار ستاپ قرار میدم و بااون به سیستم دیگه انتقال میدم و اجرا میگیرم ولی متاسفانه فلش اجرا نمیشه؟
کسی میدونه باید چیکار کرد؟

امیر مهرشاد
شنبه 19 مهر 1393, 20:15 عصر
دوست عزیز من بجای شما بودم از فایل های gif برای فرم هام استفاده میکردم یبار امتحان کنید

syntiberium
یک شنبه 20 مهر 1393, 03:06 صبح
دوست عزیز من بجای شما بودم از فایل های gif برای فرم هام استفاده میکردم یبار امتحان کنید

اخه gif چه ربطی داره به فلش ؟ gif یه فایل انیمیشنه که حجمش بالاست و کیفیتش پایینه در ضمن فلش GUI داره .

یا ورژن فلش پلیر اون سیستم پایین تره یا هم از application.startuppath استفاده نکردید که به احتمال زیاد مشکل دومیه . فکر کنم فلش رو چون نمی تونه مثل عکس توی ریسورس قرار بده path ش را قرار می ده برای همین باید از application.startuppath استفاده کنید .

sanaz.ebrazeh
یک شنبه 20 مهر 1393, 09:27 صبح
نه من استفاده کردم گفتم که رو سیستم خودم اجرا میشه اما پابلیش میگرم می برم رو یه سیستم دیگه پخش نمیشه فلش پلیر ها رم چک کردم رو جفت سیستم این هم کدمه
axShockwaveFlash1.Movie = Application.StartupPath + @"\flash\bazargani.swf";

sanaz.ebrazeh
یک شنبه 20 مهر 1393, 09:29 صبح
اصلا وقتی پابلیش میگیرم و روی سیستم خودم نصب میکنم هم پخش نمیشه فقط وقتی تو محیط ویژوال اجرا میگیرم پخش میشه

juza66
یک شنبه 20 مهر 1393, 09:52 صبح
سلام

استفاده از فلش در برنامه (آموزشی) (http://barnamenevis.org/showthread.php?416694-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D9%81%D9%84%D8%B4-%D8%A8%D8%A7-C&highlight=%D9%81%D9%84%D8%B4)

sanaz.ebrazeh
یک شنبه 20 مهر 1393, 10:04 صبح
سلام
بابت لینک ممنون ولی من خروجی گرفتن همراه با فلش مشکل دارم

sanaz.ebrazeh
یک شنبه 20 مهر 1393, 10:25 صبح
یعنی هیشکی بلد نیست

juza66
یک شنبه 20 مهر 1393, 10:40 صبح
مجدد سلام


سوال شما در این تایپیک قبلا پرسیده شده و دوستان عزیز زحمت کشیدن جواب دادن یه نگاهی کنید
http://barnamenevis.org/showthread.p...B1%D9%BE/page3 (http://barnamenevis.org/showthread.php?58848-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D8%A8%D9%83%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D9%8A%D8%B1%D9%8A-%D8%A7%D8%AC%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D9%84%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%BE/page3)


سورس
http://barnamenevis.org/attachment.p...1&d=1226600148 (http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=25461&d=1226600148)

sanaz.ebrazeh
یک شنبه 20 مهر 1393, 10:47 صبح
سلامت باشی
شما این تاپیک رو خودت خوندی میشه بگی دقیقا کدم پست جواب منو میده چون از بس صفحه رو دیدم حفظ شدم نفر آخر سوالی مشابه من داشته که کسی بهش جوابی نداده

juza66
یک شنبه 20 مهر 1393, 11:02 صبح
چاکریم، اره
شما مسیر رو درست تعریف کردید؟! میشه کد مسیر فایل فلش رو ببینم؟!



اینجور که متن رو گذاشتن و کاربردی تره زیره کپی و پیست کردم


--------------------------------------------------------------------------------------------
کافیه یک Referece به Flash.ocx به فرمتون اضافه کنید.

در toolbox روی General Tab کلیک کنید.
در یک جای خالی راست کلیک کنید و از منویی که باز می‌شه Add/remove Items رو انتخاب کنید.
روی COM tab کلیک کنید
در لیستی که ظاهر می‌شه Shockwave flash object رو انتخاب کنید و ok رو بزنید ( با فرض اینکه حداقل flashplayer روی دستگاهتون نصب هست )
بعد هم میتونید از کنترلی که روی toolbox اضافه شده رو مثل کنترل‌های دیگه استفاده کنید.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
باید این کنترل رو به لیست کنترلها اضافه کنید.

روی ToolBox کلیک راست کنید و سپس گزینه Choose Items رو انتخاب کنید. صبر کنید تا پنجره ظاهر بشه و از اونجا تب (زبانه) COM Components رو انتخاب کنید. از لیست موجود، گزینه Shockwave Flash Object رو انتخاب کرده و روی OK کلیک کنید. حالا میتونید از این کنترل استفاده نمایید.

اگر به مشکلاتی در حین استفاده از این کنترل برخوردید، شاید لازم باشه که آخرین ورژن macromedia Flash Player رو هم نسب کنید و برای اطلاعات بیشتر، لینک زیر رو ببینید:
http://forums.microsoft.com/MSDN/ShowPost.aspx?PostID=1868433&SiteID=1


------------------------------------------------------------------------------------------------------
از تابع fscommand استفاده کنید.
این مثال مشکلتون را کامل حل میکنه
http://www.codeproject.com/csharp/fscommand.asp


-----------------------------------------------------------------------------------
در ToolBox رایت کلیک کرده و در پنجره Customize ToolBox که باز میشود در TabPage دوم Com Components گزینه Shockwave Flash Object
را مارک دار کنید در Property Movie آدرس فایل فلش خود را بنویسید برای مثال :


axShockwaveFlash1.Movie = System.Environment.CurrentDirectory + @"\Clock.swf";

* مراقب باشید Property Playing در حالت True باشد :)


---------------------------------------------------------------------------
سورس های تویی این تایپیک:

http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=3293&d=1145559483

http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=4441&d=1154194000

sanaz.ebrazeh
یک شنبه 20 مهر 1393, 12:19 عصر
ای بابا شما انگار اصلا سوال منو تا آخر نخوندین
من همه ی این کارارو کردم کامپوننت اضافه کردم واسش کد نوشتم از همه مهم تر توی محیط ویژوال استدیو هم اجرا میگیرم کار میکنه
ولی وقتی پابلیش میگیرم و رو سیستم چه خودم چه دیگری نصب میکنم اجرا نمیشه

juza66
یک شنبه 20 مهر 1393, 12:53 عصر
دوست عزیز شما هم اول تایپیک من رو نخوندین؟!

منم گفتم میشه مسیر اجرای فایل فلش رو بذارید :))

sanaz.ebrazeh
یک شنبه 20 مهر 1393, 14:46 عصر
axShockwaveFlash1.Movie = Application.StartupPath + @"\flash\bazargani.swf";
پوشه فلش هم در مسیر مورد نظر قرارداه شده در bin/debug/flash/bazargani.swf

sanaz.ebrazeh
چهارشنبه 23 مهر 1393, 12:36 عصر
کسی نمیدونه باید چیکار کرد

juza66
چهارشنبه 23 مهر 1393, 12:57 عصر
سلام، والا من تست نکردم فایل فلش رو
هرچی بوده با mmb ساختم و راحت اجرا شده و تویی محیط ویژوال استودیو تا حالا زیاد کار نکردم

چرا فایل swf رو به exe تبدیل نمی کنید؟!


و اینجوری درون فرم فراخوانی کنید:


شما اول این فضای نام ها رو using کن :


using System.Runtime.InteropServices;
using System.Diagnostics;




بعد این کد ها رو تو کلاس اصلی بنویس :


[DllImport("USER32.DLL")]
static extern IntPtr SetParent(IntPtr hWndChild, IntPtr hWndNewParent);

[DllImport("USER32.dll")]
private static extern bool MoveWindow(IntPtr hwnd, int x, int y, int cx, int cy, bool repaint);




یه پنل روی فرمت بکش و خاصیت Dock اون رو Fill بذار ...
حالا تو رویداد Load مربوط به فرم یا هر جای دیگه این کدها رو بنویس :


Process process = Process.Start("notepad.exe");
process.WaitForInputIdle();
SetParent(process.MainWindowHandle, this.panel1.Handle);

MoveWindow(process.MainWindowHandle, 0, 0, this.Width - 90, this.Height, true);





منبع:
http://barnamenevis.org/showthread.php?354938-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D9%86-%DB%8C%DA%A9-%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%BE%D8%9F&p=1564893&viewfull=1#post1564893

sanaz.ebrazeh
چهارشنبه 23 مهر 1393, 13:08 عصر
یعنی اگه این کارو بکنم پابلیش بگیرم بعد ببرم رو یه سیستم دیگه نصب کنم جواب میده؟
باشه پس من امتحان میکنم دوباره میام نتیجه رو میگم

sanaz.ebrazeh
چهارشنبه 23 مهر 1393, 13:51 عصر
خب من امتحان کردم پابلیش گرفتم بردم رو سیستم دیگه موقع نصب این پیامو داد که فایل رو پیدا نمیکنه درصورتی فایل تو پوشه بین، دیباگ قرار دادم
124545
و وقتی دکمه کانتینیو رو زدم فرم رو خالی نمایش داد

juza66
چهارشنبه 23 مهر 1393, 14:08 عصر
فایل رو اگه زحمتی نیست بذارید منم تست کنم

sanaz.ebrazeh
پنج شنبه 24 مهر 1393, 12:20 عصر
124575

این پروژه رو باهمون پلاگین فلش آبجکت نوشتم تو سیستمم اجرا میشه ولی وقتی به صورت فایل نصبی درمیارمش روی هیچ سیستمی اجرا نمیشه

sanaz.ebrazeh
پنج شنبه 24 مهر 1393, 12:23 عصر
با روش exe هم که گفتین نوشتم جواب داد با اینستال شیلد خروجی گرفتم اما جایی نداشت که بتونم sql experss اضافه کنم پس بیخیالش شدم

sanaz.ebrazeh
پنج شنبه 24 مهر 1393, 12:48 عصر
ای کسایی که تابه حال از فلش استفاده کردین چه جوری از ویژوال استدیو ستاپ گرفتید

juza66
پنج شنبه 24 مهر 1393, 12:53 عصر
تویی تالار سرچ میزدید پر بود از آموزش فایل نصبی از ویژوال استودیو .. :)
http://barnamenevis.org/showthread.php?396697-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-setup&highlight=%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA+%D9%81%D8%A7%DB %8C%D9%84+%D9%86%D8%B5%D8%A8%DB%8C

morTeza.cs
سه شنبه 15 تیر 1395, 13:21 عصر
سلام دوستان
من فایل فلش رو با همون axShockwaveFlash تو فرم نمایش میدم و هیچ مشکلی نداره. با #C هم ارتباط داره و پارامتر میگیرم ازش ولی وفتی برنامه رو میبرم توی ویندوز 7 دیگه کار نمی کنه. من خودم توی 8 نوشتم و مشکلی ندارم. توی ویندوز 7 باید چیکار کنم ؟؟؟ ؟؟

samiasoft
سه شنبه 15 تیر 1395, 23:27 عصر
سلام دوستان
من فایل فلش رو با همون axShockwaveFlash تو فرم نمایش میدم و هیچ مشکلی نداره. با #C هم ارتباط داره و پارامتر میگیرم ازش ولی وفتی برنامه رو میبرم توی ویندوز 7 دیگه کار نمی کنه. من خودم توی 8 نوشتم و مشکلی ندارم. توی ویندوز 7 باید چیکار کنم ؟؟؟ ؟؟


سلام....یا احتمالا مسیر فایل فلشتون مشکل داره یا این که کامپونت فلش در سیستم موردنظر وجود نداره و....

پروژتون رو ضمیمه کنید تست کنیم

hadi vafaii
چهارشنبه 16 تیر 1395, 06:03 صبح
سلام
ببینید این یه نمونه هست که ساختم ببینید تو سیستم شما کار میکنه من رو دوتا سیستم سون64 و xp 32 بیتی اجرا کردم نصب هم کردم کار کرد
لینک (http://iran-software.blogsky.com/1395/04)

hadi vafaii
چهارشنبه 16 تیر 1395, 06:13 صبح
در ضمن احتمالا شما در ساختن ستاپ مشکل دارین و همونجور که دوستان فرمودن کامپوننت مورد نظر رو سیستم نیست و باید موقع نصب برنامه چک کنه که آیا این کامپوننت هست یا نه و اگر نبود اونو نصب کنه ،در ستاپ سازی یک سری فایل جانبی به برنامه اضافه میشه که موقع نصب به سیستم کمک میکنه فایل های مورد نظر را جهت اجرای برنامه در حال نصب بر روی سیستم نصب کنه در صورتی که تا جایی که بنده اطلاع دارم موقع پابلیش این فایل ها اضافه نمی شوند
لینک آموزش مصور ساخت ستاپ
ستاپ (http://iran-software.blogsky.com/1394/12/08/post-9/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-Set-up-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AF%DB%8C%D9%88-2010)

morTeza.cs
یک شنبه 20 تیر 1395, 11:42 صبح
دوستان ممنون که جواب دادید.
آقا هادی برنامه شما رو دانلود کردم و فایل setup رو نصب کردم ولی بازم همون خطا رو داد. من ویندوز 7 32 بیتی دارم.
این عکس خطا
141355

%100 مشکل از کامپوننته که نصب نمیشه ولی چرا نصب نمیشه سواله. ویندوزی که شما امتحان کردید سرویس پک داشت ؟

morTeza.cs
دوشنبه 21 تیر 1395, 13:09 عصر
دوستان کسی راه حلی نداره؟ کارم گیره لطفاً کمک کنید

morTeza.cs
دوشنبه 21 تیر 1395, 14:28 عصر
مشکل من بالاخره حل شد.
این فایل (http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/updaters/11/flashplayer_11_ax_debug.exe)رو نصب کردم