ورود

View Full Version : سوال: ارتباط با ساعت زن در شهرستان و تخلیه اطلاعات (log) با static ip

امیر مهرشاد
شنبه 19 مهر 1393, 18:40 عصر
سلام

نرم افزار ارتباط با دستگاه ساعت زن بهمراه دیتابیس sql در یک شهرستان و خود دستگاه ساعت زن در یک شهرستان دیگه نصبه چون تا حالا چنین کاری نکردم دقیقا میخوام بدونم چگونه با دستگاه ساعت زنم ارتباط برقرار کنم و اطلاعاتشو تخلیه کنم و با پورت فورواردینگ آشنا بشم

یک آی پی استاتیک جایی که ساعت زن نصبه دارم

خیلی خیلی محبت میکنید مرحله بمرحله توضیح بدید:متفکر:

mhsaleh
دوشنبه 21 مهر 1393, 09:44 صبح
اگر دستگاه ساعت زن شما تحت شبکه است، کافیست یک IP ولید اینترنتی یا اینترانتی داشته باشید. اگر این IP روی مودم شما ست شده باید با استفاده از Port Forwarding یا DMZ درخواست ها را به سمت IP داخلی دستگاه ساعتزنی هدایت کنید.
در سمت مقابل و در نرم افزار مربوطه هم باید آدرس IP ولید را بدهید تا از آن طریق به دستگاه وصل شده و اطلاعات را تخلیه کند و در DB خودش ذخیره کند.

امیر مهرشاد
جمعه 02 آبان 1393, 19:39 عصر
اگر دستگاه ساعت زن شما تحت شبکه است، کافیست یک IP ولید اینترنتی یا اینترانتی داشته باشید. اگر این IP روی مودم شما ست شده باید با استفاده از Port Forwarding یا DMZ درخواست ها را به سمت IP داخلی دستگاه ساعتزنی هدایت کنید.
در سمت مقابل و در نرم افزار مربوطه هم باید آدرس IP ولید را بدهید تا از آن طریق به دستگاه وصل شده و اطلاعات را تخلیه کند و در DB خودش ذخیره کند.

خیلی راحت تر از اونی که فک میکردم انجام شد از راهنماییتون ممنون

فک کنم اکثر روتر ها تا 12 تا پورت رو میشه فروارد کرد