motherboard
یک شنبه 20 مهر 1393, 14:14 عصر
سلام.کد زیر یک باکسی رو تولید می کنه که در داخل اون کلمه Hello وجود داره.اما موضوع اینجاست که چی کار کنم Hello در وسط باکس قرار بگیره.و کلا می خوام بدونم چه طور میشه position یک نوشته رو در داخل یک باکس به محل دلخواه در همون باکس تغییر داد.الان مثلا در کد زیر کلمه Hello از کنار باکس شروع میشه.در حالی که من خودم می خوام تعیین کنم که نوشته در کجای باکس قرار بگیره.
<html>
<style>
#A{
color:blue;
margin-left:5px;
margin-right:1830px;
border: 2px solid #a1a1a1;
background:rgb(200,200,51);
}
</style>
<body>
<p id="A"> Hello </p>
</body>
</html>
همچنین یک سوال دیگه ای هم داشتم و اون اینه که در CSS دستوراتی رو داریم که به عنوان مثال با px مقداردهی میشه.حالا سوالم اینه که الان مثلا در کد بالا من اومدم تو margin-right از عبارت 1830px استفاده کردم و این به این دلیله که رزولوشن مانیتور من 1080*1920 است.اما خب ممکنه یک نفر از تبلت استفاده کرده باشه و یا اگر هم از تبلت استفاده نکرده باشه از یک مانیتوری استفاده کرده که سایز کوچکی رو داره.حالا سوالم اینه که ایا اون 1830px که در margin-right ریخته بودم در مانیتوری با سایز کوچکتر اجرا بشه ایا به طور اتوماتیک نمایش اون عنصر برای مانیتور اون فردی که مانیتورش سایز کوچکی داره به صورت خودکار تنظیم میشه و به خوبی نمایش داده میشه؟امیدوارم منظورم رو خوب بیان کرده باشم.
<html>
<style>
#A{
color:blue;
margin-left:5px;
margin-right:1830px;
border: 2px solid #a1a1a1;
background:rgb(200,200,51);
}
</style>
<body>
<p id="A"> Hello </p>
</body>
</html>
همچنین یک سوال دیگه ای هم داشتم و اون اینه که در CSS دستوراتی رو داریم که به عنوان مثال با px مقداردهی میشه.حالا سوالم اینه که الان مثلا در کد بالا من اومدم تو margin-right از عبارت 1830px استفاده کردم و این به این دلیله که رزولوشن مانیتور من 1080*1920 است.اما خب ممکنه یک نفر از تبلت استفاده کرده باشه و یا اگر هم از تبلت استفاده نکرده باشه از یک مانیتوری استفاده کرده که سایز کوچکی رو داره.حالا سوالم اینه که ایا اون 1830px که در margin-right ریخته بودم در مانیتوری با سایز کوچکتر اجرا بشه ایا به طور اتوماتیک نمایش اون عنصر برای مانیتور اون فردی که مانیتورش سایز کوچکی داره به صورت خودکار تنظیم میشه و به خوبی نمایش داده میشه؟امیدوارم منظورم رو خوب بیان کرده باشم.