View Full Version : نحوه دریافت و ذخیره تصاویر از سرور
hamedg1366
دوشنبه 21 مهر 1393, 20:36 عصر
سلام دوستان
خسته نباشید
یه تعداد عکس میخوام از سرور دریافت کنم ؛ توی Sd ذخیره کنم و توی گرید ویو نمایش بدم برای این کار خیلی تلاش کردم و کتابخانه های Universal Image Downloder و Picaso و ...
رو هم امتحان کردم اما متاسفانه نتونستم نحوه استفاده ازشون رو یاد بگیرم. نزدیک به 3 هفتس در حال تلاش و سرچ و یادگیری در این باره هستم اما بجائی نرسیدم...یه جورهائی قاطی کردم
لطفا یکی از اول به صورت اصولی نحوه دریافت و ذخیره اطلاعات رو توی حافظه جانبی با کد بگه ، یا لااقا نحوه استفاده از کتابخونه های بالا رو بیان کنه.
توی هیچ سایت ایرانی جوابی پیدا نکردم .واقعا خسته شدم دیگه :عصبانی++:
با تشمر از همه شما عزیزان
rubiks.kde
دوشنبه 21 مهر 1393, 20:56 عصر
استفاده از هر دو کتابخونه بسیار راحت هست.
همچنین خودشون انواع مثال ها را دارند که میتونید از اون ها استفاده کنید
hamedg1366
دوشنبه 21 مهر 1393, 21:14 عصر
استفاده از هر دو کتابخونه بسیار راحت هست.
همچنین خودشون انواع مثال ها را دارند که میتونید از اون ها استفاده کنید
با تشکر از مدیریت محترم ، متاسفم بگم که نتونستم کار باهاشون رو یاد بگیرم ، 18 سالمه و زبانم خوب نیس ، طریقه اضافه کردن کتابخونه به برنامه رو بلدم اما نحوه استفادش رو نه
و اینکه برای ذخیره پوشه ای توی sd ایجاد کنه و بریزه اونجا و از اونجا بخونه رو هم ندارن کتابخونه های بالا.
تشنه یادگیری ام لطفا در صورت امکان دوستان کمکم کنید
storm_saeed
دوشنبه 21 مهر 1393, 22:04 عصر
سلام دوست عزیز
من خودم Universal Image Loader رو بیشتر ترجیح میدم ، نحوه ی کارش هم اینطوریه :
بعد از اضافه کردن لایبرری و اینجور کارها ،ابتدا باید تنظیمات این لایبرری رو موقع استفاده انجام بدین (بهتره همون موقعی که برنامه اجرا میشه ،اکتیویتی اصلی این تابع رو در onCreate صدا بزنید)
private void setupUniversalImageLoader() {
DisplayImageOptions defaultOptions = new DisplayImageOptions.Builder()
.cacheInMemory(true).cacheOnDisk(true).build();
ImageLoaderConfiguration config = new ImageLoaderConfiguration.Builder(
this).defaultDisplayImageOptions(defaultOptions).b uild();
com.nostra13.universalimageloader.core.ImageLoader .getInstance().init(
config);
}
الان مهم ترین تیکه اش همینه :
new DisplayImageOptions.Builder()
.cacheInMemory(true).cacheOnDisk(true).build()
که این لایبرری کلی تنظیمات دیگه هم داره که فعلا بهش گفتم که در مموری کش کنه و روی دیسک
الان فایل هاتون در اینجا ذخیره میشه
/Android/data/your_mani_package_name
خب حالا برای اینکه عکس هارو از سرور بگیرید و تویه ایتم های گرید ویو نشون بدین تویه اداپتر گرید تویه متود getView بعد از اینکه ImageView مورد نظرتون رو گرفتید این کار رو بکنید
ImageLoader.getInstance().displayImage(
IMAGE_URL,
imageView);
خب تموم شد ، الان خود این کتابخونه بصورت خودکار از تمامی url هایی که بهش دادین یه صف درست میکنه و میره عکس ها رو دانلود میکنه (اگه عکس ها در کش برنامه باشند نمیره دانلود کنه البته این قابلیت با تنظیماتی که تویه تابع بالا بهش دادیم درست شد بصورت خودکار کش نمیکنه) و بعد از اینکه دانلود تموم شد در imageview عکس رو قرار میده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.