ورود

View Full Version : در مورد نسخه sql server ?

behroz1992
سه شنبه 22 مهر 1393, 00:33 صبح
سلام

نرم افزار های مثل هلو و .. از چه نسخه ای sql server استفاده می کنند که پنجره مثل زیر باز میشه :

124521

اگر لینک دانلود این نسخه را دارید ممنون میشم بذارید و یا یک راهکاری بدهید که من نرم افزار هایی که مینویسم دیگه نسخه sql server managment نصب نکنم بلکه یک نسخه سبک تر نصب کنم

Parseinfo
چهارشنبه 23 مهر 1393, 10:07 صبح
سلام. اين كادر مربوط به مديريت سرويس هاي SQL Server 2000 هست. اين شركت هايي كه اسم برديد از نسخه MSDE (Microsoft SQL Server Desktop Engine) 2000 كه در واقع موتور پايگاه داده اس كيوال 2000 است استفاده مي كنند. (MSDE) داراي حجم پايين و شامل هسته اصلي SQL است و ديتابيس هايي كه تحت SQL2000 طراحي شده باشند مي توانند با آن كار كنند. اين نسخه از SQL داراي محدوديت هايي براي كار تحت شبكه است مثلا در تعداد كاربراني كه همزمان به پايگاه داده متصل مي شوند محدوديت هايي وجود دارد. در ويندوز هاي 7 به بعد موقع نصب MSDE يك هشدار داده مي شود. MSDE به صورت سرويس اجرا مي شود. در صورتي كه شما پايگاه داده خود را با نسخه SQL2005 به بالا طراحي كرده باشيد امكان استفاده از MSDE 2000 را نداريد. پيشنهاد مي كنم از SQL 2005 Express بجاي MSDE استفاده كنيد.
لينك دانلود http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=22661

behroz1992
پنج شنبه 24 مهر 1393, 14:28 عصر
سلام. اين كادر مربوط به مديريت سرويس هاي SQL Server 2000 هست. اين شركت هايي كه اسم برديد از نسخه MSDE (Microsoft SQL Server Desktop Engine) 2000 كه در واقع موتور پايگاه داده اس كيوال 2000 است استفاده مي كنند. (MSDE) داراي حجم پايين و شامل هسته اصلي SQL است و ديتابيس هايي كه تحت SQL2000 طراحي شده باشند مي توانند با آن كار كنند. اين نسخه از SQL داراي محدوديت هايي براي كار تحت شبكه است مثلا در تعداد كاربراني كه همزمان به پايگاه داده متصل مي شوند محدوديت هايي وجود دارد. در ويندوز هاي 7 به بعد موقع نصب MSDE يك هشدار داده مي شود. MSDE به صورت سرويس اجرا مي شود. در صورتي كه شما پايگاه داده خود را با نسخه SQL2005 به بالا طراحي كرده باشيد امكان استفاده از MSDE 2000 را نداريد. پيشنهاد مي كنم از SQL 2005 Express بجاي MSDE استفاده كنيد.
لينك دانلود http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=22661

سلام،

متشکرم بابت توضیحات ، من یک برنامه نوشتم با زبان c# و sql server 2012 از این برنامه یک فایل setup ساختم بنده دنبال یک نسخه سبک از sql server هستم که روی سیستم کاربر نصب کنم در واقع تصمیم ندارم نسخه sql server managmant رو نصب کنم ممنون میشم راهنمایی نمائید

Parseinfo
پنج شنبه 24 مهر 1393, 23:05 عصر
سلام. اگه با نسخه 2012 ديتابيس ساخته ايد بايد از SQL Server 2012 Express Edition استفاده كنيد كه فقط شامل موتور پايگاه داده SQL 2012 است. نسخه اي كم حجم كه راحت نصب مي شود. همان چيزي كه شما دنبالش هستيد. بايد در گوگل عين اين عبارت را جستجو كنيد: Download SQL Server 2012 Express
در واقع مايكروسافت براي هر نسخه از SQL يك ورژن Express ايجاد كرده است تا برنامه نويساني كه برنامه هايي تحت SQL طراحي كرده اند براي نصب نرم افزارهايشان روي سيستم مشتري هم راحت تر باشند هم هزينه اضافي بايت خريد نسخه اصلي را نپردازند. نسخه هاي Express به صورت رايگان عرضه مي شوند اما نسخه هاي اصلي با پرداخت هزينه.
موفق باشيد.