ورود

View Full Version : چند سوال در مورد طراحی سایت

1sahar
سه شنبه 22 مهر 1393, 14:20 عصر
سلام
-من میخوام جواب آزمایشات آزمایشگاه رو روی سایتم قرار بدم این آزمایشگاه سیستم مستقلی داره که جوابها رو بصورت fp3 میده
به نظرتون این کار درسته که جوابها رو save کنم و در یه فایل بذارم و آدرس اونها رو توی دیتا بیسم قرار بدم, یا راه دیگه ای هست مثلا میشه از طریق سیستمشون جوابهارو وارد سایتم کنم یا...
-چیکار کنم که وقتی پنجره رو مینی مایز میکنم صفحه سایتم بهم نریزه
-استفاده از linq بهتره یا sql connection

parvizwpf
سه شنبه 22 مهر 1393, 17:29 عصر
توی سایت آیا میتونید اون نوع فایل رو نشون بدید چه فرمتیه؟
استفاده از Linq خوب سرعت رو بالا تر میبره.
منظور از مینی مایز چیه و در کجا؟ آخه مینی مایز که تنظیم رو بهم نمیریزه.

1sahar
سه شنبه 22 مهر 1393, 20:35 عصر
توی سایت آیا میتونید اون نوع فایل رو نشون بدید چه فرمتیه؟
استفاده از Linq خوب سرعت رو بالا تر میبره.
منظور از مینی مایز چیه و در کجا؟ آخه مینی مایز که تنظیم رو بهم نمیریزه.

فرمت فایل fp3 میباشد.
با تغییر سایز پنجره مرورگر محتویات صفحه به هم می ریزد.

1sahar
جمعه 25 مهر 1393, 15:08 عصر
کسی با فرمت fp3 آشنا نیست؟

پیام حیاتی
جمعه 25 مهر 1393, 16:04 عصر
سلام
-من میخوام جواب آزمایشات آزمایشگاه رو روی سایتم قرار بدم این آزمایشگاه سیستم مستقلی داره که جوابها رو بصورت fp3 میده
به نظرتون این کار درسته که جوابها رو save کنم و در یه فایل بذارم و آدرس اونها رو توی دیتا بیسم قرار بدم, یا راه دیگه ای هست مثلا میشه از طریق سیستمشون جوابهارو وارد سایتم کنم یا...
-چیکار کنم که وقتی پنجره رو مینی مایز میکنم صفحه سایتم بهم نریزه
-استفاده از linq بهتره یا sql connection

سلام
-این یک فرمت خاص می باشد نه عام که بشه با نرم افزارهای معمول محتوا رو مشاهده کرد.
-اول توضیح بدید این جوابها قراره دانلود بشن ، نمایش داده بشن یا فقط آرشیو!
-برای اینکه سایت با تغییر اندازه resolution در ابعاد مختلف به هم نریزه باید از قالب های Responsive یا واکنش گرا استفاده کنید و یا قالب فعلی رو بهینه کنید.
-من از sqlConection استفاده می کنم ، راه بهتر راهی که بشناسینش!

1sahar
جمعه 25 مهر 1393, 16:52 عصر
آقای حیاتی عزیز ممنون
راستش من اولین کارمه برای همین خیلی اشکال دارم!!
-این جوابها باید قابلیت دانلود داشته باشن,حالا اگه بشه نمایشم داده بشن فکر کنم بد نباشه ولی مهم اینه که در کل کاربر بتونه جوابو پرینت بگیره

پیام حیاتی
جمعه 25 مهر 1393, 19:33 عصر
ساده ترین راه اینه که جواب ها رو در پوشه ای آپ کنید آدرس دانلود رو به ایمیل کاربران ارسال کنید و از طریق پنل پیامک هم اطلاع بدید.( به عنوان مثال نام فایل دانلودی هم بر اساس شماره پرونده بیمار باشه ).
برای پرینت نیاز هست این فایل باز بشه ، شما با چه برنامه ای می تونید این فایل با این پسوند رو باز کنید؟آیا در برنامه فوق آیکن مربوطه ای جهت پرینت وجود داره که مثلا به کاربران بگیم این برنامه رو برای مشاهده جوابیه و پرینت آن روی سیستم باید نصب کنند و لینک دانلودشم در سایت قرار بدیم یا خیر؟
اگر نه باید به دنبال برنامه ای جهت تبدیل پسوند این فایل به پسوندهای pdf یا doc باشید.

1sahar
جمعه 25 مهر 1393, 19:46 عصر
در سیستمشون چاپ جواب رو که میزنن جواب نمایش داده شده و با تایید کاربر چاپ میشه
باید چک کنم برنامشونو.بازهم ممنونم

1sahar
شنبه 26 مهر 1393, 21:08 عصر
سلام
توی print priview برنامشون گزینه ای برای تبدیل به pdf و فرمتهای دیگه هست ولی به pdf که تبدیل کردم همه محتویات صفحه درست تبدیل نمیشه, راهی نیست که از همون فرمت خودش یعنی fp3 استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پیام حیاتی
شنبه 26 مهر 1393, 22:51 عصر
دنبال برنامه ای برای نمایش فایل هایی با پسوند fp3. باشید ، تا کاربران بتونن به وسیله اون محتویات رو ببین و پرینت تهیه کنند.
راه دیگه ای نیست!

1sahar
جمعه 16 آبان 1393, 22:36 عصر
سلام
من جوابها رو در پوشه ای آپ میکنم با فرمت jpg و دیگه مشکلی نخواهد بود,حالا یه سوال دارم,چطور میتونم اگه شماره ازمایش وارد شده توسط کاربر در بین فایلهای آپ شده در پوشه نبود خطایی رخ نده و یک پغام بده یعنی چطور چک کنم که فایلی در پوشه هست یا نه؟
-همچنین چطور فایلی که هست رو اول نمایش بدم بعد اگه کاربر خواست پرینت بگیره
-من یه اسلایدشو گذاشتم حالا عکسهاشو عوض کردم ولی هنوز همون عکسهای قبلی رو نشون میده چرا؟
لطفا راهنمایی کنید

1sahar
شنبه 17 آبان 1393, 20:44 عصر
ببخشید من یه مدت نتونستم روی سایتم کار کنم ونبودم لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم

پیام حیاتی
شنبه 17 آبان 1393, 22:55 عصر
سلام
من جوابها رو در پوشه ای آپ میکنم با فرمت jpg و دیگه مشکلی نخواهد بود,حالا یه سوال دارم,چطور میتونم اگه شماره ازمایش وارد شده توسط کاربر در بین فایلهای آپ شده در پوشه نبود خطایی رخ نده و یک پغام بده یعنی چطور چک کنم که فایلی در پوشه هست یا نه؟
-همچنین چطور فایلی که هست رو اول نمایش بدم بعد اگه کاربر خواست پرینت بگیره
-من یه اسلایدشو گذاشتم حالا عکسهاشو عوض کردم ولی هنوز همون عکسهای قبلی رو نشون میده چرا؟
لطفا راهنمایی کنید

- آدرس تصاویر را در یکی از خانه های جدول بانک قرار بدید (نام هر تصویر برابر با شماره آزمایش هست) ، برای جلوگیری از خطا از try,catch استفاده کنید،شرط بررسی میزارید که اگر شماره آزمایش برابر با نام های تصاویر موجود نباشد پیغام مناسب نمایش دهد.(نمایش پیام با جاوا اسکریپت و دستور alert ، یا response.write ، یا label یا... ).

- اگر شماره وارد شده موجود باشه اطلاعات با استفاده از یکی از ابزارهای gridview یا repeater یا datalist یا... نمایش داه بشه ، بر فرض اگر از gridview استفاده کردید یک ستون در کنار اطلاعات ایجاد می کنید که دکمه پرینت در آن قرار می گیرد و زمان نمایش در کنار اطلاعات نمایش داده می شود.

- لینک های نمایش تصاویر رو بررسی کنید،;کش مرورگر رو خالی کنید ، با استفاده از کلیدهای Ctrl+F5 صفحه رو بازسازی کنید.