ورود

View Full Version : Relay کردن IP

کاربر جدید
سه شنبه 09 خرداد 1385, 10:00 صبح
با سلام
من برای اولین بار با این سایت آشنا شدم و تشکر میکنم ازتمامی دوستان سوالی داشتم که اگر امکان دارد مرا راهنمائی کنید
میخواهم بوسیله یک نرم افزار Interface چندین Client مختلف با Source IP های مختلف ولی یک Distination IP را به Server های مختلف ارتباط بدهم بعبارت دیگر میخواهم Packet های ارسالی توسط Client های مختلف که همگی با یک IP مشخص ارسال میشود را به چند Server ارتباط دهم که نوعی Road Balanceing می باشد. آیا نرم افزار بخصوصی وجود دارد ؟مثلا TCP Relay این امکان را فقط برای یک IP انجام میدهد.در صورت موجود بودن مرا راهنمائی بفرمائید .
با تشکر

Identifier
سه شنبه 09 خرداد 1385, 14:23 عصر
شما دو راه برای انجام این کار دارید :

1-استفاده از NLB .
2- بکارگیری سوییچ لایه 4 که این نقش را برای شما ایفا می کند.

اما با استفاده از NLB خود ویندوز می توانید این کار را به راحتی انجام دهید.

موفق و پبروز باشید.

کاربر جدید
سه شنبه 09 خرداد 1385, 16:39 عصر
با سلام
در NLB دو نوع IP از ما درخواست میکند Cluster, Host آیا IP ثبت شده در Cluster متفاوت با IP ثبت شده در Local Connection میباشد .؟ IP ایی که Client ها Telnet می نمایند همان IP Cluster باید باشد ؟
و دوم IP های سرور های مختلف چگونه باید به NLB معرفی شود .
با تشکر

Identifier
سه شنبه 09 خرداد 1385, 17:05 عصر
شما در قسمت Cluster Parameters یک آدرسIP مجازی دارید که تمامی اعضای NLB از آن استفاده می کنند. همچنین مشخصات اعضای NLB را می توانید در Host Parameters تنظیم کنید.
با استفاده از گزینه Add Host to Cluster میتوانید اعضای NLB را افزایش دهید.

موفق باشید.

کاربر جدید
چهارشنبه 10 خرداد 1385, 09:05 صبح
با سلام
ضمن تشکر
کمی بیشتر هوای ما پا به سن گذاشته ها را داشته باشید ممنون میشوم
server های ما از نوع BBs بوده و تنها میتوان از طریق IP ست شده بر روی کارت شبکه آن با آن سیستم Telnet نمود .لذا من سرویس NLB را برروی کامپیوتر دیگری بعنوان Interface راه اندازی نمودم که IP ست شده برروی کارت شبکه آنرا همان IP ایی قراردادم که برای Client ها معین شده تا از طریق آن Telnet نمایند .
حال نمیدانم به چه طریق Server ها از IP مجازی تعریف شده در Cluster باید استفاده کنند
و نحوه ارتباط Client ها با IP مجازی تعریف شده چگونه است .
با تشکر

Identifier
چهارشنبه 10 خرداد 1385, 09:33 صبح
حال نمیدانم به چه طریق Server ها از IP مجازی تعریف شده در Cluster باید استفاده کنند

زمانی که شما اعضای Cluster را با استفاده از Add host to cluster اضافه می کنید در قسمت Host Parameter تنظیمات مربوط به IP واقی آنها و همچنین وضعیت اهمیت آنها را تنظیم می کنید.
و در واقع کلاینت ها تنها با IP مجازی کلاستر در تعامل هستند.

موفق باشید.

کاربر جدید
چهارشنبه 10 خرداد 1385, 11:05 صبح
جناب آقای ذوالقدری تشکر از توجه شما
آیا IP مجازی Cluster باید متفاوت با IP ست شده بر روی کارت شبکه کامپیوتر باشد من وقتی یکسان گذاشتم Error داد ولی اگر متفاوت باشد Client ها که بوسیله IP ست شده برروی کارت شبکه Telnet می نمایند چگونه این ارتباط با Server ها میتواند برقرار گردد .
اظهار تشکر

Identifier
چهارشنبه 10 خرداد 1385, 17:24 عصر
آیا IP مجازی Cluster باید متفاوت با IP ست شده بر روی کارت شبکه کامپیوتر باشد
بله،

چگونه این ارتباط با Server ها میتواند برقرار گردد .

از طریق Host هایی که به Cluster معرفی میکنید.

موفق باشید.

کاربر جدید
شنبه 13 خرداد 1385, 08:31 صبح
جناب آقای ذوالقدری سلام
ضمن عرض خسته نباشید من نتوانستم منظور خود را بخوبی به شما برسانم به همین جهت اجازه بدهید مثالی بزنم که از راهنمائی های شما بخوبی استفاده کنم .
Client های مختلف با IP یکسان مثلا 14.0.15.2 Telnet مینمایند Fire Wall ما نیز دستور فوق را هدایت می نماید به سمت سرور با IP مثلا 192.168.10.5 حال با توجه به شرایط موجود مبنی بر افزایش Server ها و با توجه به راهنمائی های حضرتعالی من به شکل زیر عمل نموده ام .
IP ست شده برروی کارت شبکه Interface را 192.168.10.5 قرار دادم IP مجازی Cluster برروی کامپیوتر فوق را 192.168.10.6 و IP های Server های موجود را به ترتیب 192.168.10.7-8-9 و .. که IP های فوق نیز بصورت Host در Cluster سیستم Interface اضافه گردید .
حال Client با Telnet کردن 14.0.15.2 IP به روی کامپیوتر Interface هدایت خواهد شد و ما بقی داستان ؟ که چگونه سیستم مذکور Packet های ارسالی را به سمت Server های موجود Relay می نماید و نحوه تقسیم کار بین Serverها به چه شکل خواهد بود .
مجددا تشکر.

Identifier
شنبه 13 خرداد 1385, 09:50 صبح
Client های مختلف با IP یکسان مثلا 14.0.15.2 Telnet مینمایند Fire Wall ما نیز دستور فوق را هدایت می نماید به سمت سرور با IP مثلا 192.168.10.5
اگر از DMZ استفاده میکنید می توانید به صورت گرهی کلاینت ها را بر روی سروری خاص Forward کنید.

که چگونه سیستم مذکور Packet های ارسالی را به سمت Server های موجود Relay می نماید و نحوه تقسیم کار بین Serverها به چه شکل خواهد بود .

بر اساس Priority و Port Rule هایی که تعریف می کنید.

لینک زیر را بررسی نمایید روش عملکرد تقریبا یکسان است.

http://www.isaserver.org/img/upl/vpnkitbeta2/isanlbvpn.htm

موفق باشید.