PDA

View Full Version : انواع اتصال بانک در mvc

kahkeshane2012
پنج شنبه 24 مهر 1393, 11:36 صبح
با عرض سلام و احترام خدمت تمامی اساتید محترم.
من تازه شروع به کار با mvc کردم سوالی که برام ایجاد شده که ایا بدون linq هم میشه به sql متصل شد؟؟ چون من هر چی فایل دارم و سرچ میکنم از طریق linq به sql وصل شده و بیشتر pdf ها به همین اتصال بسنده کردن آیا میشه فقط از ADO.net استفاده کرده؟؟؟ اگر که اره ممنون میشم یه مرجع خوب معرفی کنید.
با تشکر.

parvizwpf
پنج شنبه 24 مهر 1393, 12:14 عصر
entity framework-linq-ado.net
این سه روش میشه. شما هر کدوم رو که راحت تر بودید میتونید انتخاب کنید.
اما linq و ef کار رو راحت کرده اند.
با ado ساعتها باید بشینید و کوئری بنویسید.

kahkeshane2012
پنج شنبه 24 مهر 1393, 14:08 عصر
ممنونم از پاسختون من با linq به راحتی یه جستجو زدم و داخل یه جدول نمایش دادم ؛با خوده ado چون به کنترل های مثله repeater یا grid سمت سرور دسترسی نداریم یکمی برام گنگ که چطور باید توی یه جدول مثلا dataset یا datatable یا اون خروجی جستجو........... نمایش بدم :(

hp1361
پنج شنبه 24 مهر 1393, 14:58 عصر
سلام

شما از طریق Linq به بانک متصل نمیشید!

لینک مجموعه ای از امکاناته که به زبان #C اضافه شده تا شما بتونید مثل زمانیکه کدهای #C رو مینویسید و همزمان ایرادهای Syntax ای رو میبینید بتونید ایراد های SQL رو هم ببینید(یجورایی SQL نویسی به زبان #C تصور کنید)

حالا یه Provider هایی داریم که این امکانات رو پیاده سازی کرده(مانند ADO.Net Provider ها) که بتونید با بانک اطلاعاتی و... ارتباط برقرار کنید

موفق باشیم

parvizwpf
پنج شنبه 24 مهر 1393, 16:36 عصر
معولا تا وقتی که لینکیو کار رو راه میندازه. دیگه ado یه جورایی استفاده نشه بهتره. مگر دیگه بهش نیاز بشه.

kahkeshane2012
پنج شنبه 24 مهر 1393, 19:50 عصر
ممنونم از توضیحاتتون من منظورم linq to sql بود؛ ببخشید چون دو روز که من شروع کردم به خوندن و تعریف ها رو نخوندم مستقیم سراغ کد رفتم شما به بزرگی خودتون ببخشید اشتباهامون.
چون روی ado تسلط داشتم دوست داشتم اول با اون شروع کنم اما سردرگمم :ناراحت:

parvizwpf
پنج شنبه 24 مهر 1393, 22:27 عصر
با همین linq ادامه بدید.

kahkeshane2012
جمعه 25 مهر 1393, 23:13 عصر
Entity Framwork چقد کاربرد داره ؟!؟! آیا به اندازه linq توی بازار کار مطرح هست؟؟؟؟ یا صرفا یه مطلبی برای آموزش آکادمیک.

RIG000
یک شنبه 27 مهر 1393, 00:21 صبح
ببین دوست عزیز . LINQ خالی همون LINQ TO SQL هست . هیچ فرقی نداره
2- ADO .1,1 ADO 3,5 LIQ TO SQL LIQ TO ... اینها همه یک نوعORM هستند که توسعه پیدا کردن .
یکی از دلایل استفاد از کدهای لLINQ نسبت به ADO ای که شما میگی اینه که دیگه خطای نوشتاری نداری.
INTELECENC رو بهبود دادن . دیگه شما مطمن هستی خطای تایپی نداری و هر چند باشه نحوه کد نویسیته .
حالا اگه MVC کار میکنی بهتر LINQ رو در ADO DATA ENTITY FRAME WORK کار کنی . اما اگه ویندوزیکار میکنیو WPF باشه مثلا بهتره به جای LINQ لامبدا کارکنی . هر چند که این رو هر دو جا هم استفاده میکنن اما بهتره که به اون شکلی که گفتم باشه . وگر نه در کل شما MVC رو باهمون ADO ای که خودت میگی هم میتونی انجام بدی فقط زمان تحویلت چندین برابر میشه .
برای کار با MVC نیاز به ENGIN ASPX AND RAZOR داری که لطف کن RAZOR کار کن چون ادامه MVC در سالهای بعد RAZOR هست وقتتو واسه ASPX نزار.

hp1361
یک شنبه 27 مهر 1393, 05:54 صبح
سلام

اینها همه یک نوعORM هستند که توسعه پیدا کردن .

ORM!

LINQ to SQL is a component of .NET Framework version 3.5 that provides a run-time infrastructure for managing relational data as objects.

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb386976%28v=vs.110%29.aspx

RIG000
یک شنبه 27 مهر 1393, 09:05 صبح
سلام

ORM!

LINQ to SQL is a component of .NET Framework version 3.5 that provides a run-time infrastructure for managing relational data as objects.

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb386976%28v=vs.110%29.aspx

اینها همه یک نوعORM هستند که توسعه پیدا کردن . خیلی بد رسوندم موضوع رو . حالا هر کی خونده امیدوارم به این موضوع از دید من نگاه کرده باشه.!!
خب فکر میکنم منظورمو نرسوندم. یعنی بد رسوندم. در عمل orm هست object relational mapping و صدرد صد اونایی که شاره کردم اره orm نیستن. منظور از بودن اونها راهی برای ارتباط بین برنامه و دیتابیس هست . عملا" ef کاملا مشخص هست.
LINQ to SQL یک بستر Object-Relational Mapping ایجاد می کند