View Full Version : ایجاد یک سایت
sharare
سه شنبه 09 خرداد 1385, 11:35 صبح
من تازه کارم و می خواهم یک سایت جدید ایجاد کنم
لطفا مراحل کار رو به صورت کلی توضیح بدهید که چه کارهایی باید بکنم
با تشکر
sarasara
پنج شنبه 18 خرداد 1385, 07:58 صبح
برای طراحی سایت باید HTML و Javascript روبلد باشی و اگه بخوای سایت پویا (Dynamic ) طراحی کنی (که به احتمال زیاد می خوای) باید با پک پایگاه داده مثل SQL و یک تکنولوژی مثل PHP یا ASP آشنا باشی!
البته من برای شروع توصیه می کنم ابتدا HTML رو یاد بگیری و بعد که یه خورده با HTML آشنا شدی Javascript رو شروع کنی!
امیدوارم موفق باشی.
perfeshnal
شنبه 20 خرداد 1385, 22:11 عصر
سلام
بعد از همه ی اینها باید بری فضا بخری و سایت تو ثبت کنی
مهدی رحیم زاده
دوشنبه 12 تیر 1385, 20:11 عصر
البته سایت هایی هم هستند که فضای رایگان میدن
jk
شنبه 17 تیر 1385, 10:03 صبح
برای طراحی سایت باید HTML و Javascript روبلد باشی و اگه بخوای سایت پویا (Dynamic ) طراحی کنی (که به احتمال زیاد می خوای) باید با پک پایگاه داده مثل SQL و یک تکنولوژی مثل PHP یا ASP آشنا باشی!
البته من برای شروع توصیه می کنم ابتدا HTML رو یاد بگیری و بعد که یه خورده با HTML آشنا شدی Javascript رو شروع کنی!
امیدوارم موفق باشی.
یک سوال
اون شخصی که وی بی دات نت بلده و میتونه به وسیله وی بی دات نت برنامه تحت وب بنویسه باز هم یادگیری مراحل فوق الزامی است
اگه می شه بیشتر توضیح بدهید
html.net
شنبه 25 آذر 1385, 16:12 عصر
نه می خواد html or javascript or vb.netرو بلد نه چیزه دیگه فقط سلیقت.وقتی با چند تا برنامه کار کردی خودت میای تو باغ طراحی سایت!
برنامه:
front page,drim viewer ,cut html ,html editor ,.....
ahmad_mirhasany
پنج شنبه 30 آذر 1385, 23:41 عصر
من اموزش کامل طراحی سایت در 1 ساعت رو دارم برای گرفتن آن به این آدرس ایمیل کنید yani_eshgh1@yahoo.com
rasoolgh1
سه شنبه 05 دی 1385, 09:25 صبح
سلام
به نظر من برای شروع htmlبعدphpبا یک پایگاه داده ای مثل mysql
اگه خواستی یادبگیری من شروع دارم میکنم
http://groupcomputers.mihanblog.com
اگه خواستی برام نظر بزار
problem
سه شنبه 05 دی 1385, 19:20 عصر
شراره خانم!
همون طور که دیدید، جواب دوستان متنوع و متفاوته. علتش اینه که سوال شما خیلی کلی بوده. باید دید چه سایتی میخوای طراحی کنی. گاهی اوقات فقط HTML کافیه، و حتی لازم نبست اون رو هم بلد باشی، چون برنامههایی مثل Dreamweaver یا Frontpage بهت اجازه میدن که در یک محیط کاملاً Visual برای خودت سایت بسازی، و خودشون در پشت صحنه برات HTML بسازن.
خوب البته حرف همه درست بوده! اگر بخوای «درست» و/یا «حرفهای» سایت طراحی کنی، باید زبونهایی مثل HTML و CSS و بعد Javascript رو یاد بگیری.
به علاوه، بخش مهمی از طراحی سایت «طراحی» گرافیکی اونه، که معنیاش اینه که مجبور میشی از Photoshop یا نظایر اون استفاده کنی.
کمی که جلوبری میبینی که «طراحی» منطقی هم خیلی مهمه. این که از اول بدونی که چند صفحه داری، کدوماش ثابته و کدومها دینامیک، و غیره.
تو اینترنت میشه منابع زیادی پیدا کرد، فقط با سرچ کردن گوگل، با کلماتی مثل tutorial و web design و نظایر اون. فیلمی که دوستمون گفت، میتونه برای شروع خوب باشه. اما طراحی سایت، هم علمه و هم هنر، و هیچ کدوم از این دوتا جنبه، پایانی نداره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.