ورود

View Full Version : نشناختن گوشی توسط eclipse

mehrdad85
پنج شنبه 24 مهر 1393, 16:11 عصر
سلام

مجبور شدم که برنامه را روی یک دستگاه دیگه اجرا کنم و خوب روی اون هم جواب نمیده برنامه را روی دستگاه دیگه اجرا کردم و مشکلی نیست اما وقتی که روی ایکن اون میرم این ارور را میده unfortunately test has stoped
داخل اکلیپس هم اروری نمیده و برنامه اوکی هستش
کسی میدونه چرا روی تبلت اجرا نمیشه و روی این گوشی هم که اجرا میشه این ارور را میده؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

سپاس

saeedgholami
جمعه 25 مهر 1393, 15:13 عصر
سلام

شما باید لاگ کت رو چک کنی ببینی مشکل از کجاست؟؟؟؟

mehrdad85
جمعه 25 مهر 1393, 17:19 عصر
سلام

شما باید لاگ کت رو چک کنی ببینی مشکل از کجاست؟؟؟؟
سلام
من داخل لاگ هم نگاه کردم اصلا هیچ چیزی داخل اون نیست نه پیغام خطایی هیچی

یعنی الان اصلا نمیتونم ببینم که کجای برنامه مشکل داره که اجرا نمیشه

saeed_g21
جمعه 25 مهر 1393, 18:43 عصر
دوست عزیز شما دقیقا چطوری برنامه رو روی دستگاه واقعی تست میزنید ؟

روی Eclipse باتن run رو میزنی روی دستگاه نصب میشه یا نه APK رو به طریقی روی دستگاه انتقال میدین بعد نصب میکنید ؟

اگه اولی باشه بایستی Logcat بندازه ولی اگه دومی باشه نه اصلا و تحت هیچ شرایطی Logcat نمیندازه

mehrdad85
شنبه 26 مهر 1393, 08:49 صبح
دوست عزیز شما دقیقا چطوری برنامه رو روی دستگاه واقعی تست میزنید ؟

روی Eclipse باتن run رو میزنی روی دستگاه نصب میشه یا نه APK رو به طریقی روی دستگاه انتقال میدین بعد نصب میکنید ؟

اگه اولی باشه بایستی Logcat بندازه ولی اگه دومی باشه نه اصلا و تحت هیچ شرایطی Logcat نمیندازه

سلام
دوست عزیز من داخل eclipse روی دکمه run میزنم و از منوی ظاهر شده تبلت را انتخاب میکنم و برنامه را روی اون اجرا میکنم
اما خوب داخل لوگ من هیچ چیزی وجود نداره اولش خودم هم تعجب کردم اما خوب چندین بار این کارو کردم و حتی elipse را هم بستم و مجدد باز کردم گوشی را restart کردم اما باز وقتی که روی گوشی برنامه میخواد اجرا بشه پیغام unfortunately ... را میده از طرفی داخل لوگ هم چیزی نیست