ورود

View Full Version : حرکت دوربین در اندروید

parisa.sadeghi
جمعه 25 مهر 1393, 01:36 صبح
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه من تازه توی این سایت عضو شدم ببخشید اگه برای سولام قانونی چیزی رو رعایت نکردم و تاپیک ایجاد کردم..من قبلا جاوا و برنامه نویسی اندروید تا حدودی کار کردم
من سوالم در رابطه با حرکت دوربین توی یه نرم افزار است بطوریکه من وقتی نرم افزارم رو بالا میارم از دکمه های مجازی که طراحی کردم کاربر وقتی یک دکمه رو فشار بده روی همون صفحه روی یک نقطه مورد نظر که خودمون تعیین میکنیم زوم کنه....بذارید از روی یه عکس که الان اپلود میکنم توضییح بدم شاید بهتر باشه

parisa.sadeghi
جمعه 25 مهر 1393, 01:41 صبح
124606
فرض میکنیم که کاربر الان با صفحه رو به رو بهطور کامل مواجه هست و وقتی دکمه فلش سمت راست رو میزنه دوربین بره و زوم کنه روی عکس مربع مشکی و همزمان دوتا فلش راست و چپ هم روی صفحه باشند که کاربر بتونه ازشون استفاده کنه و عقب جلو کنه نه اینکه وقتی روی مربع مشکی زوم کرد دوتا فلشها هم غیب بشن..و به همین ترتیب وقتی دوباره فلش سمت راست رو میزنه بره با همون سایز زوم روی مربع ابی تا اینکه به مربع سبز برسیم و بعد که دکمه فلش سمت راست رو زدیم دیگه بره پیج بعدی

کسی میتونه کمک کنه؟؟

parisa.sadeghi
جمعه 25 مهر 1393, 09:47 صبح
کسی نیست؟!

parisa.sadeghi
جمعه 25 مهر 1393, 16:33 عصر
?????????????

Sepehr M
شنبه 26 مهر 1393, 01:14 صبح
میتونید یه فایل xml دیگه دیگه بسازید و عکسهاتون رو با سایز بزرگتر بذارین تو اون و دستور بدید که با لمس کردن دکمه سمت راست اون عکس مورد نظر رو نشون بده....البته اون تصویر قطع میشه و عکس مورد نظر رو نشون میده....اون که دوربین حرکت کنه و بره سمت اون عکس رو نمیدونم....شاید همین کارتون رو راه بندازه.

parisa.sadeghi
شنبه 26 مهر 1393, 19:08 عصر
خب نه اینکه کاری نداره من میخوام دوربین حرکت کنه و بره روی عکس مورد نظر وگرنه با اینکه صحنه قطع بشه و یه صحنه دیگخ نمایش داده بشه کاری نداره و به قول خودتون با ساخت یک xml دیگه راحت میشه اینکاررو انجام داد ولی این اون چیزی نیست که من میخوام