View Full Version : سوال: پردازش صفحه لاگین
manoto1371
شنبه 26 مهر 1393, 00:04 صبح
سلام دوستان
خواستم بدونم که امکان ارسال یک Attribute از طریق Request در زمانی که از دستور ()Request.sendRedirect استفاده می کنیم نیست ؟
من زندم و نشد و بعد وقتی با RequestDispacher زدم عمل کرد. اما از طریق RequestDispatcher آدرس صفحه مثلا از Login.jsp به LoginServlet تغییر میکنه..
میشه راهنمایی کنید.
سوال دوم اینکه وقتی پیام خطا رو که میفرستم و چاپ میکنم و میگم مثلا پسور اشتباه است بعد رفرش صفحه ارور چاپ شده میمونه باید چطور از صفحه کاری کنم پاک بشه>؟
ممنون
a.seieddokht
شنبه 26 مهر 1393, 00:29 صبح
سلام دوستان
خواستم بدونم که امکان ارسال یک Attribute از طریق Request در زمانی که از دستور ()Request.sendRedirect استفاده می کنیم نیست ؟
من زندم و نشد و بعد وقتی با RequestDispacher زدم عمل کرد. اما از طریق RequestDispatcher آدرس صفحه مثلا از Login.jsp به LoginServlet تغییر میکنه..
میشه راهنمایی کنید.
سوال دوم اینکه وقتی پیام خطا رو که میفرستم و چاپ میکنم و میگم مثلا پسور اشتباه است بعد رفرش صفحه ارور چاپ شده میمونه باید چطور از صفحه کاری کنم پاک بشه>؟
ممنون
سلام دوست عزیز sendRedirect انتقال به صفحه یا سرولتی به صورت کلاینت ساید است یعنی انگار کاربر خودش اومده تو url ادرس اون صفحه رو زده و در این صورت حتی اگه شما attribute بخوابونید روی request چون اپلیکیشن سرور ابجت جدید میسازه شما به اون انریبوت دسترسی ندارید تو حالت dispatchبه صورت server side منتقل میشید به صفحه مورد نظر البته صفحه مورد نظر در اون صفحه مبدا باز میشه و ابجکت req,resp رو خودتون پاس میدید به اون صفحه و ابجکت جدید ساخته نمیشود
موفق باشید
manoto1371
شنبه 26 مهر 1393, 00:36 صبح
کدوم بهتر است؟ و هزینه روی سرور کمتری دارد؟
بهترین راه حل برای نمایش اینگونه اخطارها چطوره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
a.seieddokht
شنبه 26 مهر 1393, 00:50 صبح
کدوم بهتر است؟ و هزینه روی سرور کمتری دارد؟
بهترین راه حل برای نمایش اینگونه اخطارها چطوره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
خواهش میکنم
اینکه که کدوم بهتره سوال درستی نیست هرکدوم جای خودشو داره به عنوان مثال زمانی که دستورات اجرایی هستند مانند insert ,delete , update باید از sendRedirect استفاده کرد چون با رفرش شدن صفحه مقصد دستورات صفحه واسط دوباره اجرا نخواهد شد و زمانی که قرار است دیتا فچ شود از دیتابیس مثل دستورات select باید از dispatch استفاده کرد نتیجه select رو داخل requestگذاشت به صورت attribute و در صفحه مقصد اون attribite رو گت کرد در این صورت با هربار refresh در صفحه مقصد دستورات صفحه میانی اجرا میشوند و اگر رکورد جدید در دیتابیس باشد فچ می شود و صفحه استاتیک نیست
سوال دوم زمانی که شما وارد صفحه ای میشوید servlet container دوتا شی میسازد request , response و پاس می دهد به متد سرویس سرولتی که از صفحه jsp توسط jsp compiler ساخته شده است وقتی که شما redirectمیکنید servlet container خودش ابجکت رو میسازه و وقتی dispatchمیکنید ابجکت جدید ساخته نمیشود و شما خودت ابجکت هارو پاس می دید و در نتیجه وظیفه application server رو خودتون انجام میدید پس در نتیجه disptach سنگین است و redirectسبک و بدون هزینه تر نسبت به dispatch
l,tr fhadn
a.seieddokht
شنبه 26 مهر 1393, 00:55 صبح
برای لاگین کردن و بحث authentication برو سراغ realm که ابزاری ساده اسان است و قوی و امن ترین ابزار دنیاست برای این کار و همه کارو خودش میکنه
manoto1371
شنبه 26 مهر 1393, 16:24 عصر
مرسی
ببخشید realm از کامپوننت های تامکت هست؟ میشه سایشو برام بزارید و اینکه آموزشی ازش هست اگر به صورت فیلم آموزشی باشه هنوز بهتر ..
ممنون میشم اگر منبع آموزشی خوبی سراغ دارید معرفی کنید.
بازم ممنون
a.seieddokht
شنبه 26 مهر 1393, 17:55 عصر
مرسی
ببخشید realm از کامپوننت های تامکت هست؟ میشه سایشو برام بزارید و اینکه آموزشی ازش هست اگر به صورت فیلم آموزشی باشه هنوز بهتر ..
ممنون میشم اگر منبع آموزشی خوبی سراغ دارید معرفی کنید.
بازم ممنون
Realm یک تکنولوژی امن است برای secure کردن بخش های مختلف پروژه که اکثر اپلیکیشن سرور های جاوا ساپورتش میکنن و تامکت که محصول اپاچه هست هم ساپورتش میکنه و اموزش هم داده
http://tomcat.apache.org/tomcat-8.0-doc/realm-howto.html
شما از JdbcRealm استفاده کن راحته
موفق باشید:چشمک:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.