View Full Version : حرفه ای: استفاده از لینوکس بجای ویندوز برای طراحی و برنامه نویسی سایت چه محدودیتهایی دارد؟
Unique
چهارشنبه 24 دی 1393, 01:00 صبح
گیمپ خیلی جای کار داره
منظورم این نبود که Gimp قدرتمند نیست یا کمبود خاصی داره. منظورم این بود که در معرفیش و نشون دادن قابلیت هاش تلاش زیادی نشده و خیلی جای کار داره. من خودم هر روز دارم ازش استفاده میکنم.
H:Shojaei
شنبه 27 تیر 1394, 15:35 عصر
بالاخره من هم مهاجرت کردم کلا از ویندوز به ubuntu 14.04 با این که ساعات اول اینقدر ناامید شدم که یهو میخواستم دوباره برگردم به ویندوز واقعا کلافه شده بودم چون هیچی تا حالا از لینوکس نمیدونستم!!!! هیچیییییی...
ولی الآن هی دارم کیف میکنم یواش یواش دارم یاد میگیرم آزمون خطا میکنم و یه عالمه چیز از دیروز یاد گفتم ولی بازم یه سری مشکلات پایه ای و اساسی دارم که نمیدونم چطور حلشون کنم اون هم سر همین فایلهایی هست که توی ویندوز قبلا داشتم و الآن میخوام اینجا جابه جاشون کنم مشکل پیش میاد...
مثلا من یادم رفت وقتی از پایگاه داده هام export بگیرم و واسه همین الآن باید فایل \ایگاه داده ها یا جداولشون رو به صورتی که دایرکتوری دیتابیس رو جابه جا کنم باید انجام بشه ولی توی مسیر opt/lampp/var/mysql که دیتابیس ها قرار داره همچین دسترسی به من نمیده حتی نمیذاره folder بسازم! اینو باید چکارش کنم؟
البته جستجو کرده بودم واسه فایل htdocs فهمیدم با دستور chmod میشه دسترسی htdocs رو تغییر داد و درست شد ولی این رو واسه فولدر دیتابیس ها که زدم یه خطایی خورد که وقتی دربارش جستجو کردم فهمیدم دوباره باید نصب کنم xampp رو... حالا دوستان دسترسی این فایل var/mysql رو چی بذارم که بتونم پوشه دیتابیس رو توش کپی کنم و بخوندش؟
کلا با درایوهای ویندوز که قبلا بوده مشکل داره مثلا با terminal نمیشه توی اونها فایلی اجرا کرد میگه باید توی root باشه کاریش میشه کرد؟
یه سوال دیگه هم این که فایلهایی که معمولا واسه نصب وجود دارن مثلا run , deb , sh , ... همیشه باید با terminal اجرا و نصب بشه راه دیگه ای نداره؟
و یه چیز دیگه هم که نرمافزارهای دم دستی چی معمولا استفاده میکنید؟ مثلا
۱- دانلود منیجر (fatrat و jdownload و steady flow رو امتحان کردم فقط fatrat بد نبود ولی سرعتش پایینه با download manager ویندوز نمیشه مقایسه کرد)
2- ف ..یل.تری نگ
3- player 1(من vls رو نصب کردم که فعلا عالیه تو ویندوز کشفش نکرده بودم قابلیتهاشو)
4- واسه چت آیدی های مختلف (piding رو یکی از دوستان معرفی کردن که اسکایپ و جیمیل رو پشتیبانی نمیکنه)
5- شما هم xampp استفاده میکنید؟ توی سرچ ها lampp رو میدیدم مگه با xampp فرق داره؟!
و اونایی که الآن خاطرم نیست
Unique
شنبه 27 تیر 1394, 22:22 عصر
اولا خیلی خوشحالم که یکی دیگه از دوستان به لینوکس مهاجرت کرده اما ای کاش در کنار ویندوز نصب میکردی تا خیلی از مشکلاتت راحت تر حل میشد ، لینوکس توی یکسری مفاهیم و عملکرد ها با ویندوز تفاوت های اساسی داره که به مرور زمان باید آموخته بشه ولی به هر حال :
توی لینوکس هر کاربری یکسری دسترسی های مربوط به خوذش را داره و اینطوری نیست که هر جا بتونی فایل بسازی یا هر فایلی را بتونی اجرا کنی ، برای اینکه دسترسی root داشته باشی و بشی پادشاه سیستم میتونی قبل از دستور یک کلمه sudo بنویسی و اونوقت سیستم ازت پسوورد root را میپرسه و هر درستوری داشته باشی را اجرا میکنه. مثلا برای ساخت پوشه هر جا دلت بخواد :
sudo mkdir myfolder
برای جابجایی فایل های database هم اگه ویندوز را پاک نکرد بودی با mysqldump پشتیبان میگرفتی و بقیش راحت بود. یا با phpmyadmin. من خودم تا حالا دستی فایل های mysql را جابجا نکردم اما با همون sudo میتونی هر فایل یا دایرکتروی میخوای را بسازی.
یه سوال دیگه هم این که فایلهایی که معمولا واسه نصب وجود دارن مثلا run , deb , sh , ... همیشه باید با terminal اجرا و نصب بشه راه دیگه ای نداره؟
نه توی Nautilus (همون explorer اوبونتو هستش و میتونی با کلیک کردن Home Folder از توی Launcher سمت چپ Desktop اجراش کنی) یا هر جای دیگه روش دوبار کلیک کنی اگه قابل اجرا شده باشه ازت میپرسه run بشه یا نه.
دانلود منیجر (fatrat و jdownload و steady flow رو امتحان کردم فقط fatrat بد نبود ولی سرعتش پایینه با download manager ویندوز نمیشه مقایسه کرد)
من برای Download های معمولی از DownloadThemAll که یک پلاگین فایرفاکس هست استفاده میکنم. و بریا دالود های شبانه یا حجم بالا هم از aria2c ، اینطوری نصبش کن :
sudo apt-get install aria2
یک فایل مثلا dl.txt بساز و فایل هات یا torrent هات را توی هر خط بنویس و دستورش را اینطوری صدا بزن :
aria2c -c -x16 -s16 -i "/path/to/dl.txt" -d "/path/to/download/folder" --log-level=notice -j 1
میتونی توی crontab -e هم این دستور را بگذاری هر ساعت میخوای اجرا بشه.
2- ف ..یل.تری نگ
وی پی ان ها و پرو-ک-سی براحتی توی لینوکس کار میکنن.
player 1(من vls رو نصب کردم که فعلا عالیه تو ویندوز کشفش نکرده بودم قابلیتهاشو)
احتمالا منطور vlc هستش که من هم از همون استفاده میکنم.
واسه چت آیدی های مختلف (piding رو یکی از دوستان معرفی کردن که اسکایپ و جیمیل رو پشتیبانی نمیکنه)
همون pidgin از همشون بهتره ، برای اسکایپ که از خود کلاینت Skype برای اوبونتو استفاده میکنم ، gmail همشکل نداره و باید بری توی تنظیمات جیمیلت و تیک مربوط به اتصال نرم افزار های با امنیت پایین را بزنی (این امنیت وایین و این ها الکیه و من جایی ندیدم کسی گفته باشه مشکلی پیش میاد)
شما هم xampp استفاده میکنید؟ توی سرچ ها lampp رو میدیدم مگه با xampp فرق داره؟!
من خودم apache و mysql و php را جدا نصب میکنم. اینجا (http://www.geekfarsi.com/%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C/134) خلاصه و مفید توضیح دادم.
موفق باشی و به لینوکس خوش اومدی
هر سوالی داشتی هم بنده در خدمتم.
دوشنبه 29 تیر 1394, 11:38 صبح
اولا خیلی خوشحالم که یکی دیگه از دوستان به لینوکس مهاجرت کرده اما ای کاش در کنار ویندوز نصب میکردی تا خیلی از مشکلاتت راحت تر حل میشد ، لینوکس توی یکسری مفاهیم و عملکرد ها با ویندوز تفاوت های اساسی داره که به مرور زمان باید آموخته بشه ولی به هر حال :
با هم نصب میکردم راحترتر میشدم ولی دیگه واقعا از ویندوز خسته شده بودم آخرین باری که سیستمو خاموش کردم با core i5, ram 4 تقریبا ۲ دقیقه طول کشید که فقط خاموش بشه و این در صورتیه که اوایل زیر ۱۰ ثانیه بود... پایداری به هیچ وجه نداره ویندوز!!!!
برای جابجایی فایل های database هم اگه ویندوز را پاک نکرد بودی با mysqldump پشتیبان میگرفتی و بقیش راحت بود.
با یه سیستم دیگه این کار رو انجام میدم اینطوری عملی میشه... البته قبلش ببینم اگر شد جابه جاش کنم با sudo شاید به این صورت شد...
احتمالا منطور vlc هستش که من هم از همون استفاده میکنم.
آره اشتباه تایپی بود...
من خودم apache و mysql و php را جدا نصب میکنم. اینجا (http://www.geekfarsi.com/%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C/134) خلاصه و مفید توضیح دادم.
ممنون فکر کنم بهترین کار همین باشه...
موفق باشی و به لینوکس خوش اومدی
هر سوالی داشتی هم بنده در خدمتم.
خیلی خیلی ممنون...
یه چند تا سوال دیگه واسم پیش اومده اول این که چرا فنم همیشه روشنه!!!
جستجو کردم خیلی این مشکل هست هم تور فروم های خارجی هم ایرانی ولی هیچکدوم به کار من نیومد بعضیهاش رو که متوجه نمیشدم و بعضی هم که کار نمیکرد! بعضی هم واسه لپتاپ من نبود اصلا!!
سیستمم اینه:
msi cx 640
cpu intel corei6
nvidia geforce gt 520m 1gb ddr3
memory ddr3 2gb*2(4)
مشخصات دمای قطعات:
cpu1:12% , cpu2:12%, cpu3:10% , cpu4:11% jتقریبا بین 45-50 متغیره...
گرافیک و رم رو هم نمیدونم چطور ببینم...
الآن حین نوشتن به یک موردی برخوردم اون bumblebee که واسه همیچین موردی روی گرافیکهای nvidia optimus
فارسیش (http://azadrah.net/2012/04/install-and-use-bumblebee-nvidia-optimus-linux-equivalent/) انگلیسیش (https://wiki.ubuntu.com/Bumblebee)
و مشکل بعدی هم این که فایل .htaccess رو وقتی میریزم توی htdocs کلا نیست مخفی میشه یا از بین میره...
و یکی دیگه هم این که وقتی دایرکتوری پروژه رو از درایو های ویندوز انتقال میدم کلا توی لوکال هاست نشون داده نمیشه نه فولدرش نه محتویاتش... وقتی که دایرکتوری مشابه میسازم و فایلهای داخلی رو انتقال میدم فقط فایل index اجرا میشه و از اون به بعد هم که فایلها آدرسشون با htaccess تغییر کرده کلا دیگه لینکها کار نمیکنه...!
یه چیز دیگه هم این که میشه اول برنامه ها رو دانلود کرد یک بار بعد دفعات بعد نصب کرد مثلا همین bumblebee رو... اگر هربار بخواد از terminal نصب انجام بشه که باید ۳-۴ گیگ حجمو از دست بدیم! حالا حجمش هیچی با این سرعتی که هست به صرفه نیست اصلا!...
Unique
دوشنبه 29 تیر 1394, 12:55 عصر
جستجو کردم خیلی این مشکل هست هم تور فروم های خارجی هم ایرانی ولی هیچکدوم به کار من نیومد بعضیهاش رو که متوجه نمیشدم و بعضی هم که کار نمیکرد! بعضی هم واسه لپتاپ من نبود اصلا!!
سیستمم اینه:
msi cx 640
cpu intel corei6
memory ddr3 2gb*2(4)
مشخصات دمای قطعات:
الآن حین نوشتن به یک موردی برخوردم اون bumblebee که واسه همیچین موردی روی گرافیکهای nvidia optimus
راستش اکثر این مشکلات به خاطر این هست که عموما لپ تاپ ها را برای ویندوز بهینه میکنند و درایور ها و تنظیمات مربوط به لینوکس نیست. nvidia که ماشالله باید خیلی خوش شانس باشی درست نصب بشه و کار کنه. اما چون عموما ندیدم کسی روی لینوکس بازی کنه توصیه میکنم سیستم با گرافیک intel معمولی بگیرین و سعی کنین سیستمی انتخاب کنین که برای لینوکس بهینه باشه.
من اینجا توضیح دادم مشکلات عمومی چیه و کلا چه سیستیم باید بخریم. (http://www.geekfarsi.com/%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%D9%82%D8%B5%D8%AF-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B2%D9%85%D8%A7/298)
و مشکل بعدی هم این که فایل .htaccess رو وقتی میریزم توی htdocs کلا نیست مخفی میشه یا از بین میره...
Edit > Preferences > Views > Show hidden and backup files
و یکی دیگه هم این که وقتی دایرکتوری پروژه رو از درایو های ویندوز انتقال میدم کلا توی لوکال هاست نشون داده نمیشه نه فولدرش نه محتویاتش... وقتی که دایرکتوری مشابه میسازم و فایلهای داخلی رو انتقال میدم فقط فایل index اجرا میشه و از اون به بعد هم که فایلها آدرسشون با htaccess تغییر کرده کلا دیگه لینکها کار نمیکنه...!
ربطی به فایل ها نداره ! لینوکس ntfs را به خوبی میشناسه و وقتی جابجا میکنین اتفاق خاصی روی فایل ها نمیفته. مشکل باید از تنظیمات apache باشه ، توصیه میکنم بی خیال xampp بشی و بشینی خودت apache و php را نصب و کانفیگ کنی. یا همین apache فعلی را بری بررسی کنی ببینی کانفیگش کجاش میلنگه. موضوع permission ها هم هست.
یه چیز دیگه هم این که میشه اول برنامه ها رو دانلود کرد یک بار بعد دفعات بعد نصب کرد مثلا همین bumblebee رو... اگر هربار بخواد از terminal نصب انجام بشه که باید ۳-۴ گیگ حجمو از دست بدیم! حالا حجمش هیچی با این سرعتی که هست به صرفه نیست اصلا!...
خیلی از برنامه ها فایل deb دارند و وقتی اون فایل را بگیری دیگه نیاز به دانلود مجدد نیست ، خیلی برنامه ها هم یکبار نصب میشن و معمولا بروزرسانی براشون اتفاق نمیفته.
اگه برنامه ها را از مخازن و توی ترمینال نصب میکنی از aria2 قافل نشو و حتما این پست (http://www.geekfarsi.com/%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D9%88%D8%B2%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%D B%8C-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%88%D8%A8%D9%88%D9%86/49) را بخون تا سرعتت در زمان نصب بره بالا ، کلا apt-get سرعتش کمه اما وقتی apt-fast بشه از IDM هم سرعت میره بالاتر.
کلا وقتی داریم از یک سیستم عامل جدید استفاده میکنیم اولش طبیعیه به این مشکلات بر بخوریم. مخصوصا اگه اختلاف ماهیتی دو سیستم عامل مثل ویندوز و لینوکس انقدر زیاد باشه. توصیه میکنم در موورد لینوکس و معماریش مطالعه کنی ، برای هر دستور توی لینوکس میتنی از man استفاده کنی ، مثلا man ls اکمل توضیح میده دستور ls چیه یا man chmod و ...
من ۵ ، ۶ ماهی طول کشید تا فهمیدم اصلا چی به چیه و تونستم پیشرفت کنم شما که از ما خیلی جوونتر هستی و احتمالا زودتر پیشرفت میکنی.
انجمن http://forum.ubuntu.ir هم جای خیلی خوبیه و بچه های خیلی با سوادی اونجا هستن برای یادگیری.
نمیدونم کجا زندگی میکنی اما لینوکسی ها توی اکثر شهر های ایران لاگ دارن ، مثل اصفهان لاگ یا تهران لاگ یا شیراز لاگ و ... توی این لاگ ها خیلی ها هستند که سرشون درد میکنه برای کمک کردن به تازه کار های لینوکس و دوستان و همکاران خیلی خوبی هم میتونن باشن.
پی نوشت :
متوجه شدم مشهد زندگی میکنی و مشهد هم لاگ فعالی داره.
http://mashhadlug.org
engmmrj
دوشنبه 29 تیر 1394, 14:05 عصر
با هم نصب میکردم راحترتر میشدم ولی دیگه واقعا از ویندوز خسته شده بودم آخرین باری که سیستمو خاموش کردم با core i5, ram 4 تقریبا ۲ دقیقه طول کشید که فقط خاموش بشه و این در صورتیه که اوایل زیر ۱۰ ثانیه بود... پایداری به هیچ وجه نداره ویندوز!!!!
با یه سیستم دیگه این کار رو انجام میدم اینطوری عملی میشه... البته قبلش ببینم اگر شد جابه جاش کنم با sudo شاید به این صورت شد...
آره اشتباه تایپی بود...
ممنون فکر کنم بهترین کار همین باشه...
خیلی خیلی ممنون...
سیستمم اینه:
msi cx 640
cpu intel corei6
memory ddr3 2gb*2(4)
مشخصات دمای قطعات:
فارسیش (http://azadrah.net/2012/04/install-and-use-bumblebee-nvidia-optimus-linux-equivalent/) انگلیسیش (https://wiki.ubuntu.com/Bumblebee)
به جای ubuntu 14 از ubuntu 15.04 استفاده کن ُ ubuntu 14 از کرنل ۳.۱۶ استفاده میکند ولی ubuntu 15 از کرنل 3.19 و همینطور تغییراتی مهم دیگری هم داشته ُ امیدوارم با نصب ubuntu 15.04 مشکلتون حل بشه اگر هم نهایتن مشکلتون حل نشد در askubuntu.com سوال کنید راهنمایی میکنند .
دوشنبه 29 تیر 1394, 16:06 عصر
راستش اکثر این مشکلات به خاطر این هست که عموما لپ تاپ ها را برای ویندوز بهینه میکنند و درایور ها و تنظیمات مربوط به لینوکس نیست. nvidia که ماشالله باید خیلی خوش شانس باشی درست نصب بشه و کار کنه. اما چون عموما ندیدم کسی روی لینوکس بازی کنه توصیه میکنم سیستم با گرافیک intel معمولی بگیرین و سعی کنین سیستمی انتخاب کنین که برای لینوکس بهینه باشه.
من اینجا توضیح دادم مشکلات عمومی چیه و کلا چه سیستیم باید بخریم. (http://www.geekfarsi.com/%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%D9%82%D8%B5%D8%AF-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B2%D9%85%D8%A7/298)
همین bumblebee رو نصب کردم فکر کنم درست شد ولی هنوز دقیقا نمیدونم ...
Edit > Preferences > Views > Show hidden and backup files
جستجو کردم با ctrl+h هم این کار انجام میشه جالبه...
من ۵ ، ۶ ماهی طول کشید تا فهمیدم اصلا چی به چیه و تونستم پیشرفت کنم شما که از ما خیلی جوونتر هستی و احتمالا زودتر پیشرفت میکنی.
انجمن http://forum.ubuntu.ir هم جای خیلی خوبیه و بچه های خیلی با سوادی اونجا هستن برای یادگیری.
نمیدونم کجا زندگی میکنی اما لینوکسی ها توی اکثر شهر های ایران لاگ دارن ، مثل اصفهان لاگ یا تهران لاگ یا شیراز لاگ و ... توی این لاگ ها خیلی ها هستند که سرشون درد میکنه برای کمک کردن به تازه کار های لینوکس و دوستان و همکاران خیلی خوبی هم میتونن باشن.
پی نوشت :
متوجه شدم مشهد زندگی میکنی و مشهد هم لاگ فعالی داره.
http://mashhadlug.org
شدیدا ممنون واسه این حتما خواهم رفت...
من اون کارهایی که واسه نصب و راه اندازی سرویس آپاچی تو سایتتون گفتید رو رفتم و phpmyadmin رو هم نصب کردم... ولی phpmyadmin اجرا نمیشه!
این خطا رو میده...
The requested URL /phpmyadmin was not found on this server.Apache/2.4.7 (Ubuntu) Server at localhost Port 80
ویرایش----------
بالاخره خطای phpmyadmin با این دستورات انجام شد ولی من نفهمیدم چطور شد!
sudo ln -s /usr/share/phpmyadmin /var/www/html/phpmyadmin
sudo /etc/init.d/apache2 reload
دوشنبه 29 تیر 1394, 16:07 عصر
به جای ubuntu 14 از ubuntu 15.04 استفاده کن ُ ubuntu 14 از کرنل ۳.۱۶ استفاده میکند ولی ubuntu 15 از کرنل 3.19 و همینطور تغییراتی مهم دیگری هم داشته ُ امیدوارم با نصب ubuntu 15.04 مشکلتون حل بشه اگر هم نهایتن مشکلتون حل نشد در askubuntu.com سوال کنید راهنمایی میکنند .
آپدیتش کردم فکر کنم تو لیست مواردی واسه هستش هم لیست شده بود... همین کفایت میکنه؟!
engmmrj
دوشنبه 29 تیر 1394, 16:36 عصر
آپدیتش کردم فکر کنم تو لیست مواردی واسه هستش هم لیست شده بود... همین کفایت میکنه؟!
با دستور زیر برنامه ها آپدیت میشن
sudo apt-get upgrade
ولی با دستور زیر سخه ubuntu آپدیت میشه به آخرین نسخه
sudo apt-get dist-upgrade
من خودم وقتی نسخه ۱۴.۰۴ استفاده میکردم منو اذییت میکرد ُ نسخه ۱۲ و ۱۵ رو تست کردم مشکلی نداشتن و الان از نسخه ۱۵.۰۴ استفاده میکنم که کاملا راضی هستم .
Unique
دوشنبه 29 تیر 1394, 17:36 عصر
sudo ln -s /usr/share/phpmyadmin /var/www/html/phpmyadmin
sudo /etc/init.d/apache2 reload
سرعت خوبی در یادگیری داری و هیمنطوری کار کنی خیلی زود همه چیز را یاد میگییی. خط اول یک symbolic link میسازه توی دایرکتوری اصلی آپاچی بدون اینکه فایل ها را جابجا کنه یه چیزی شبیه به shortcut اما نه الزاما.
خط ۲ هم آپاچی را restart میکنه.
دوشنبه 29 تیر 1394, 17:47 عصر
با دستور زیر برنامه ها آپدیت میشن
sudo apt-get upgrade
ولی با دستور زیر سخه ubuntu آپدیت میشه به آخرین نسخه
sudo apt-get dist-upgrade
من خودم وقتی نسخه ۱۴.۰۴ استفاده میکردم منو اذییت میکرد ُ نسخه ۱۲ و ۱۵ رو تست کردم مشکلی نداشتن و الان از نسخه ۱۵.۰۴ استفاده میکنم که کاملا راضی هستم .
بله تست کردم آپدیت شده...
دوشنبه 29 تیر 1394, 17:52 عصر
سرعت خوبی در یادگیری داری و هیمنطوری کار کنی خیلی زود همه چیز را یاد میگییی. خط اول یک symbolic link میسازه توی دایرکتوری اصلی آپاچی بدون اینکه فایل ها را جابجا کنه یه چیزی شبیه به shortcut اما نه الزاما.
خط ۲ هم آپاچی را restart میکنه.
ممنون این هم میتونه یکی از خوبیهای این که کلا ویندوز رو حذف کردم باشه بالاخره سیستم عاملم همینه مجبورم یاد بگیرمش تمام وقتم واسه همینه فعلا...
تا اینجا همه مشکلاتم حل شده به جز htaccess ...
دوشنبه 29 تیر 1394, 18:14 عصر
میدونم که اشتباه از خودمه و بی تجربگیم واسه فایل htaccess ولی نمیدونم کجا مشکل دارم!!
ببینید روت روی lampp مسیر /var/www/html هست و پروژه من هم توی همین مسیره پوشه ای به نام prj...
فایل htaccess توی همین پوشه prj قرار داره و محتویات اون هم:
Options +FollowSymLinks
RewriteEngine On
#RewriteCond %{REQUEST_URI} !.*\.png$ [NC]
#RewriteCond %{REQUEST_URI} !.*\.jpg$ [NC]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !.*\.css$ [NC]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !.*\.js$ [NC]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f [NC]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d [NC]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-l [NC]
RewriteRule ^(.*)$ index.php?params=$1 [L,QSA]
و مسیری هم که میخوام مثلا اجرا کنم به این صورته: http://127.0.0.1/prj/myparam
توی ویندوز که بودم درست بود به همین شکل هم بود ولی اینجا این خطا رو میگیرم:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator at webmaster@localhost to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.
More information about this error may be available in the server error log.
Apache/2.4.7 (Ubuntu) Server at 127.0.0.1 Port 80
توی فایل /etc/apache2/apache2.conf هم AllowOverride None رو به AllowOverride All تغییر دادم... باز هم نشد...
ویرایش----------------
وقتی فایل htaccess توی پوشه prj قرار داره کلا توی localhost/ اون فایل نشون داده نمیشه!!!! ولی وقتی برش میدارم نشون داده میشه و خطای بالا هم نیست...!
arta.nasiri
دوشنبه 29 تیر 1394, 20:17 عصر
سلام
لاگ رو اینجا بزارید تا بهتر راهنمایی کنیم
/var/log/apache2/error.log
golbafan
دوشنبه 29 تیر 1394, 21:36 عصر
به نظر من یک مهاجرت کامل از یک سیستم عامل به یکی دیگه خیلی غیر منطقی و کار اشتباهی هست (مخصوصا برای برنامه نویسها)
برنامه نویس خوب باید بدون تعصب و فقط با توجه به نیاز بازار و مشتریان عمومی و یا خاص، بتونه برای همه پلت فرم ها محصول تولید کنه
Unique
سه شنبه 30 تیر 1394, 01:45 صبح
به نظر من یک مهاجرت کامل از یک سیستم عامل به یکی دیگه خیلی غیر منطقی و کار اشتباهی هست (مخصوصا برای برنامه نویسها)
میشه دلایلتون را هم بگین !؟ آخه برای من و خیلی آدم های دیگه ای که میشناسم بر عکس بوده و اتفاقا باعث بهبود در کارشون شده.
برنامه نویس خوب باید بدون تعصب و فقط با توجه به نیاز بازار و مشتریان عمومی و یا خاص، بتونه برای همه پلت فرم ها محصول تولید کنه
اینجا تالار php هست و عموما کد نهایی روی سرور های لینوکسی اجرا میشه و کل برنامه نویسی php در بستر وب مستقل از سکو هست و ربطی به پلت فرم نداره.
Unique
سه شنبه 30 تیر 1394, 01:50 صبح
میدونم که اشتباه از خودمه و بی تجربگیم واسه فایل htaccess ولی نمیدونم کجا مشکل دارم!!
AllowOverride All باید برای دایرکتوری سایت set بشه.
به نظر من هم فایل error log خود apache را بررسی کنید و اگه متوجه خطا نمیشین بگذراین تا بینیم مشکل چیه.
engmmrj
سه شنبه 30 تیر 1394, 09:39 صبح
ببینید روت روی lampp مسیر /var/www/html هست و پروژه من هم توی همین مسیره پوشه ای به نام prj...
Options +FollowSymLinks
RewriteEngine On
و مسیری هم که میخوام مثلا اجرا کنم به این صورته: http://127.0.0.1/prj/myparam
توی ویندوز که بودم درست بود به همین شکل هم بود ولی اینجا این خطا رو میگیرم:
توی فایل /etc/apache2/apache2.conf هم AllowOverride None رو به AllowOverride All تغییر دادم... باز هم نشد...
ویرایش----------------
وقتی فایل htaccess توی پوشه prj قرار داره کلا توی localhost/ اون فایل نشون داده نمیشه!!!! ولی وقتی برش میدارم نشون داده میشه و خطای بالا هم نیست...!
از lampp استفاده نکنید به جاش خودتون apache را نصب و کانفیگ کیند مثال وقتی میخواهید از command با ٓفریمورک yii کار کنید به مشکل میخورید و command هاش اجرا نمیشه .
سه شنبه 30 تیر 1394, 10:07 صبح
من همینقدر میدونم که دیگه دست از سر لینوکس برنخواهم داشت و این کار اشتباه رو الآن مرتکب نمیشم... ;)
همونطور جناب unique گفتن ربطی به platform نداره من فقط وب کار میکنم و دقیقا دلیلم و واسه مهاجرت به لینوکس همینه که وب کار میکنم...
و فکر کنم جملتون همچین یکم اشکال داره برنامه نویس خوب کسیه که بتونه برای یک پلتفرم بهترین برنامه رو تولید کنه... نه که تو هرکدوم یه سری بزنه و هیچکدوم هم به نتیجه نرسه...
من تا حالا خودمو c# کار هم میدونستم ولی کار اشتباهیه همه رو باید تجربه کرد و اونی که علاقه بیشتری توش داشته باشه طرف همونو باید ادامه بده نه که هرچی اومد پروژه انجام بده... من نظرم اینه
سه شنبه 30 تیر 1394, 10:11 صبح
دوستان ممنون فعلا که خراب کاری کردم عجیب میخوام این نسخه که نصب کردم نسخه تست باشه و یه بار دیگه نصب کنم ولی 15.04 رو فعلا روی این که نصب کردم هرچی آزمون خطایی دارم میکنم که روی بعدی مشکلی نداشته باشم...
و یه چیز دیگه هم این که پسورد mysql رو کلا یادم رفته یعنی نمیدونم چی زدم و تغییر هم که از طریق ترمینال میخوام بدم میگه فایل mysql.socket رو نمیتونه پیداش کنه... هرکاری هم کردم دوباره همه سرویسها رو حذف و نصب هم کردم باز همن خطا رو داره...
engmmrj
سه شنبه 30 تیر 1394, 10:39 صبح
جشنی برای انتشار ubuntu 15.04 برگزار شد که در این جشن چند کارگاه برگزار شد که یکی از این کارگاه ها اونتو 0 تا 100 که می توانید در این سایت مشاهده کنید که می تواند خیلی از سوال های شما را پاسخگو باشد .
http://my.gotoclass.ir/courses/UniversityOfTehran/UT101/2015_Q2/about
Unique
سه شنبه 30 تیر 1394, 12:41 عصر
و یه چیز دیگه هم این که پسورد mysql رو کلا یادم رفته یعنی نمیدونم چی زدم و تغییر هم که از طریق ترمینال میخوام بدم میگه فایل mysql.socket رو نمیتونه پیداش کنه
راحت ترین راه reconfigure (http://askubuntu.com/questions/489098/unable-to-reset-root-password-of-mysql) هست.
سه شنبه 30 تیر 1394, 14:24 عصر
کلا سیستم عاملو دوباره نصب کردم و سرویسها رو هم همچنین...
و با توضیحاتی که بالا دادم:
Options +FollowSymLinks
RewriteEngine On
...
...
...
هنوز هم خطای :
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator at webmaster@localhost to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.
More information about this error may be available in the server error log.
Apache/2.4.7 (Ubuntu) Server at 127.0.0.1 Port 80
فایل error.log:
[Tue Jul 21 06:33:22.038003 2015] [core:alert] [pid 20334] [client 127.0.0.1:55558] /var/www/html/myprj/.htaccess: Invalid command '\xef\xbb\xbf', perhaps misspelled or defined by a module not included in the server configuration, referer: http://127.0.0.1/
سه شنبه 30 تیر 1394, 15:49 عصر
ای خدایا شکرت از دیشب درگیرشم چشام دراومد!!!!!!!! ولی بالاخره حل شد...
واسه دوستان اگر احیانا همچین مشکلی برخوردن که توی error.log این خط بود:
[Tue Jul 21 06:33:22.038003 2015] [core:alert] [pid 20334] [client 127.0.0.1:55558] /var/www/html/myprj/.htaccess: Invalid command '\xef\xbb\xbf', perhaps misspelled or defined by a module not included in the server configuration, referer: http://127.0.0.1/
encoding فایل .htaccess رو برابر windows-1258 قرار بدین و ذخیرش کنید...
arta.nasiri
سه شنبه 30 تیر 1394, 20:34 عصر
ای خدایا شکرت از دیشب درگیرشم چشام دراومد!!!!!!!! ولی بالاخره حل شد...
واسه دوستان اگر احیانا همچین مشکلی برخوردن که توی error.log این خط بود:
این مشکل زمانی رخ میده که یا mod_rewrite رو فعال نکردین (معمولا تو اکثر نسخه های apache فعاله) یا از encoding فایلها میتونه باشه که وقتی encoding فایلی بصورت یونیکد BOM باشه ابتدای فایل یک سری کاراکترهای خاص قرار میگیره که در اینصورت این کاراکترها نیز به همراه دستورات موجود در فایل به apache ارسال میشه و باعث میشه خطای 500 رخ بده. encoding همچین فایلهایی بهتره ascii یا without BOM باشه
Unique
سه شنبه 30 تیر 1394, 23:15 عصر
utf8 هم فکر نکنم مشکلی باشه اما بدون BOM. خود Error که قشنگ داره دد میزنه فایل BOM داره Invalid command '\xef\xbb\xbf',
اتفاقا اخیرا یک پست در مورد BOM توی وبلاگ (http://www.geekfarsi.com/%D9%BE%DB%8C%D8%AF%D8%A7-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C%DB%8C-%DA%A9%D9%87-bom-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86-%D9%88-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82%D9%87-%D8%AD%D8%B0/411) نوشتم که چطور فایل های حاوی اون را پیدا کنیم و مقدار BOM را حذف کنیم. توی لینوکس این BOM همیشه مشکل سازه و باید حواست بهش باشه.
جمعه 23 مرداد 1394, 16:08 عصر
دوستان من یه مشکل عجیب خوردم که خیلی هم سرچ کردم ولی هنوز به نتیجه نرسیدم...
لپ تاپ msi cx640 دارم که نوع کارت صداش نمیدونم هنوز چیه!
نمیدونم چی شده که یهو از اسپیکر صدا قطع شد و دیگه در نیومد...
توی بوت صدا دارم از اسپیکر همون صدای لود سیستم عامل ولی یهو قطع میشه مثل این که سرویسی چیزی اجرا بشه که اسپیکر رو غیر فعال کنه...
بعد از کلی تلاش و جستجو نتونستم حلش کنم و سیستم عامل عوض کردم چندین بار اوبونتو رو دوباره نصب کردم و هر بار با همین مشکل مواجه شدم! و این در صورتیه که ۲ هفته ای همین سیستم عامل با همین تنظیمات بدون هیچ تغییری مشکلی نداشت!!!
روی ویندوز تست کردم گفتم شاید مشکل از اسپیکر ها باشه ولی نه درست بودن...
الآن هم صدا از اسپیکر ندارم ولی از هدفون دارم...
Unique
جمعه 23 مرداد 1394, 17:44 عصر
فکر کنم alsamixer اسپیکر را mute کرده باشه ، برو توی ترمینال بنویس alsamixer و بعدش اینتر بزن ، ممکنه sound card شما را اول نشون نده و باید sound card را با عملگر ها انتخاب کنی. بعدش از روی mute برش دار (volume را هم تنظیم کن) البته حواست باشه باید از mute درش بیاری و زیاد کردن خود volume کار را انجام نمیده. بعد esc بزن و بیا بیرون و دستور alsactl store را بزن و تمام.
من یه مدت پیش این را به یکنفر با مشکل شما گفتم و خودم هم از سایت ubuntu.ir متوجهش شدم.
جمعه 23 مرداد 1394, 17:58 عصر
این کارا رو کردم... ولی نشده...
الآن هدفون رو که میزنم اسویکر میره رو حالت MM و هدفون میره رو حالت 00 و وقتی هدفون رو میکشم اسپیکر میره رو 00 ولی هدفون نمیره رو حالت MM میتونه دلیلش این باشه!؟
فقط یک چیز این که تو انتخاب دستگاه تو alsamixe من ۳ گزینه هست که یکی default, hda intel pch, enter device nam... هستن همین گزینه ها باید باشه دیگه!؟
جمعه 23 مرداد 1394, 18:54 عصر
جالبش اینجاست که تا تقریبا ۱ دقیقه بعد از boot سیستم عامل صدا هست ولی بعدش یهو قطع میشه و...
Unique
شنبه 24 مرداد 1394, 03:09 صبح
راستش تا جایی که من شناخت دارم کلا لینوکس با driver های کارت صوتی مشکیل نداره و کنترل صدا هم با برنامه alsa هستش.
فقط یک چیز این که تو انتخاب دستگاه تو alsamixe من ۳ گزینه هست که یکی default, hda intel pch, enter device nam... هستن همین گزینه ها باید باشه دیگه!؟
از من هم همینه ، من میگذارم روی intel hda. راستش من مدت زیادی رابط speaker را میزدم توی هدفون و ازش استفاده میکردم چون صدا از speaker های اپ تاپ میومد و اسپیکر هایی که توی پورت بودن کار نمیکردن. وقتی متوجه این alsamixer شدم دیدم یک قسمتی داره به نام channel که روی 2ch بود و وقتی گذاشتمش روی 6ch مشکل رفع شد و صدا از هر دو تا میومد.
کلا وقتی با هدفون صدا داری یعنی لینوکس کارت صدات را شناخته و داره درست کار میکنه اما یه مشکلی توی همین alsamixer داری که باید پیداش کنی.
شنبه 24 مرداد 1394, 08:21 صبح
نمیدونم والا هنوز که رفع نشده... تو فروم اوبونتو فارسی تو askubuntu هم پرسیدم هنوز کسی جواب درست حسابی نداده!!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.