PDA

View Full Version : سوال: encode و decode کردن اطلاعات ( کد گذاری و کد گشایی اطلاعات) با PHP



hamid_computer3
شنبه 26 مهر 1393, 12:01 عصر
من میخوام وقتی کد ملی رو از کاربر میگیرم اون رو به صورت کد گذاری شده در دیتابیس زخیره کنم.

میشه قدم به قدم راهنمایی کنید چطوری اطلاعات رو کد گذاری کنم و بعد بتونم اون اطلاعات رو کدکشایی کنم و نمایش بدم

خواهشن اگر کدی میزارید خط به خطش رو برام توضیح بدین که داره چه اتفای می افته و اطلا چطوری داره کار میکنه تا یاد بگیرم خودم هم برنامه نویسی رو کم کم یاد بگیرم.

hamidhassas
شنبه 26 مهر 1393, 12:14 عصر
میتونه از آدرس زیر کد خودت رو بدست بیاری ولی توضیح عمل کردن کد به بقیه دوستان که زحمت توضیح دادنش رو برات بکشن


رمزنگاری و رمز گشایی اطلاعات محرمانه خود ( encode & decode) در زبان برنامه نویسی PHP (http://www.hassas-computer.com/preview.php?post=919)

Mohammadsgh
شنبه 26 مهر 1393, 13:14 عصر
رمز نگاریتون یه خورده ضعیفه اگه با sha استفاده میکردید بهتر بود:لبخندساده:

hamidhassas
شنبه 26 مهر 1393, 21:31 عصر
رمز نگاریتون یه خورده ضعیفه اگه با sha استفاده میکردید بهتر بود:لبخندساده:

خوب عزیزم کر رو بزار بقیم استفاده کنن ما هم فیض ببریم :خجالت: هم ی چی جدید یاد بگیریم

Mohammadsgh
شنبه 26 مهر 1393, 22:36 عصر
من که نگفتم نزارید استفاده کنن:لبخندساده:,اتفاقا خیلیم خوبه که همچین کاری میکنید که کمک به آگاهی برنامه نویسها میکنید:تشویق:.ولی یه پیشنهاد بود که گفتم قوی کنید همین.میتونید با salt ترکیب کنید و قویترش کنید:لبخندساده:

Weblove
شنبه 26 مهر 1393, 22:43 عصر
رمز نگاریتون یه خورده ضعیفه اگه با sha استفاده میکردید بهتر بود:لبخندساده:

sha غیر قابل برگشت هست

hamid_computer3
شنبه 26 مهر 1393, 23:38 عصر
من که نگفتم نزارید استفاده کنن:لبخندساده:,اتفاقا خیلیم خوبه که همچین کاری میکنید که کمک به آگاهی برنامه نویسها میکنید:تشویق:.ولی یه پیشنهاد بود که گفتم قوی کنید همین.میتونید با salt ترکیب کنید و قویترش کنید:لبخندساده:

کی گفتن نذارید؟:متفکر:
گفتن بزارید ما هم ی چیز جدید یاد بگیریم:لبخندساده:

بعد مگه sha , md5 جوری طراحی نشدن که کس نتونه بفهمه مقدار چیه؟ پس چطوری میگید کاری کنن که امنیتش بیشتر بشه؟ اینجوری که مقدار رو دیگه نمیشه پیدا کرد و برش گردوند :متفکر:

میشه بگید با salt چطوری باید ادقام بشه ؟


دوستان میشه کد رو قسمت به قسمت برام توضیح بدین ببیدنم چطوری کار میکنه اصلا چی به چیه یاد بگیرم

hamidhassas
شنبه 26 مهر 1393, 23:45 عصر
فکر کنم منظور دوستمون استفاده از sha در قسمتی هست که شما میتونید فرمول کد گذاری خودتون رو وارد کنید باشه یعنی key$ رو میگن که بعد در اصل کل به md5 تبدیل میشه

farazsh
دوشنبه 06 اردیبهشت 1395, 07:17 صبح
با سلام و احترام
دوستان به راهنمایی های شما عزیزان احتیاج دارم این کد php با چه سیستمی کد شده و دکودرش چیه واقعا ضروریه دوستان راهنمایی کنید.....................
<?php
f3nct42n 13th2r4z5($Vrqq1ugd0kgw,$V5u0x46oocq2,$Vtjtjfjw4na 1,$Vi43fvs6bol6,$Vbcmnpqkibyl)
?>

<?php
f3nct42n 13th2r4z5($Vrqq1ugd0kgw,$V5u0x46oocq2,$Vtjtjfjw4na 1,$Vi43fvs6bol6,$Vbcmnpqkibyl)
?>