PDA

View Full Version : ارتباط با دیتابیس از طریق فراخوانی کلاس



mamaligh67
شنبه 26 مهر 1393, 16:38 عصر
سلام . من پروژه ای انجام دادم از طریق ارتباط عادی connection string و sql command راحت ارتباط برقرار میکنم و پروسیجرامو فراخوانی میکنم. ولی دیدم بعضی ها از طریق کلاس و webconfig متصل میشن و شنیدم خیلی به صرفه تر و بهینه تره. یعنی مثلا برای پروسیجر یه کلاس. برای اتصال یه کلاس دیگه و ... چندتا کلاس دیگه مثل hashtable و ... که اصلا نفهمیدم چی به چیه. کسی میدونه یا مقاله ای هست که به زبان خیییییلی ساده توضیح بده چطوری از طریق این کلاسها ارتباط برقرار میکنن؟؟؟؟

http://barnamenevis
شنبه 26 مهر 1393, 16:47 عصر
سلام . من پروژه ای انجام دادم از طریق ارتباط عادی connection string و sql command راحت ارتباط برقرار میکنم و پروسیجرامو فراخوانی میکنم. ولی دیدم بعضی ها از طریق کلاس و webconfig متصل میشن و شنیدم خیلی به صرفه تر و بهینه تره. یعنی مثلا برای پروسیجر یه کلاس. برای اتصال یه کلاس دیگه و ... چندتا کلاس دیگه مثل hashtable و ... که اصلا نفهمیدم چی به چیه. کسی میدونه یا مقاله ای هست که به زبان خیییییلی ساده توضیح بده چطوری از طریق این کلاسها ارتباط برقرار میکنن؟؟؟؟


یه سر به این انجمن بزن http://www.computermad.ir/showthread.php?tid=666&highlight=%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8% B3

gerdioz
شنبه 26 مهر 1393, 17:03 عصر
http://barnamenevis.org/showthread.php?472600-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%A8%D8%AA%D8%AF%D8%A7

mamaligh67
یک شنبه 27 مهر 1393, 08:32 صبح
این آموزش http://www.computermad.ir/showthread...A8%DB%8C%D8%B3 (http://www.computermad.ir/showthread.php?tid=666&highlight=%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8% B3) خیلی جالب بود. فکر کنم دوتا کلاس تعریف کرده یکی واسه ارتباط و یکی واسه اجرا
وتوی برنامه اصلی اون فایل که تو پوشه پروژه هست رو فراخوانی کرده. ولی بازم اونی که میخوام نیست.

این لینک هم http://barnamenevis.org/showthread.p...AA%D8%AF%D8%A7 (http://barnamenevis.org/showthread.php?472600-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%A8%D8%AA%D8%AF%D8%A7) معلوم نکرده هر قسمت چیرو توضیح میده و سرفصلاش چیه. گفتم که من مشکلی ندارم با ارتباط با دیتابیس . ولی میخوام بدونم چطوری از طریق hashtable داده هارو میده و اصلا چی هست. درضمن با استفاده از webconfig آدرس کانکشن رو داده. توی برنامه اصلیهم چطوری باید اونارو فراخوانی کرد. توی انجمنها بیش از چندهزار موضوع هست که اصلا دسته بندی نیست. یعنی C# و دیتابیس قاطی شده. با سرچ هم چیزی پیدا نشد

mamaligh67
دوشنبه 28 مهر 1393, 08:46 صبح
این کدهارو ببینید من اصلا سردر نمیارم
public class database
{
Hashtable arge = new Hashtable();
}

public void addparameters(string name, string value)
{
arge.Add(name, value);
}
public Int32 excutenonquery(string storeprocedure)
{

cmd.Connection = con;
cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
cmd.CommandText = storeprocedure;
IDictionaryEnumerator enuminterface = arge.GetEnumerator();
while (enuminterface.MoveNext())
{
cmd.Parameters.AddWithValue("@" + enuminterface.Key.ToString(), enuminterface.Value);

}

بعد یه try catch گذاشته که اصلا نفهمیدم کارش چیه
try
{
if (con.State == ConnectionState.Closed)
{ con.Open(); }
cmd.ExecuteScalar();
return 1;
}
catch (SqlException ex)
{
return -1;
}
finally
{
con.Close();
}

بعد توی برنامه مثلا توی button برای insert اینجوری نوشته
protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
database db = new database();
db.addparameters("name","ali");
db.addparameters("family", "hasan");
db.excutenonquery("tblinsert");
db.closedb();

بنظر شما خیییلی سخت نیست؟؟ راه آسونتر نداره فراخوانی دیتابیس از طریق کلاس؟؟

mamaligh67
جمعه 09 آبان 1393, 18:11 عصر
یعنی اینقد سخته که بعد ده روز کسی نتونسته کمک کنه؟؟؟؟