PDA

View Full Version : نوع nvarchar 30



professional2009
یک شنبه 27 مهر 1393, 17:18 عصر
سلام
من در پروژه خودم کلمه ی "پرداخت نشده" را در یک فیلد nvarchar(30) ذخیره میکنم اما بدین شکلل ذخیره میشه "پرداخت نشد" !
هر چقدر ظرفیت این فیلد رو افزایش میدم باز هم تاثیری نداره . در حالیکه با کلمه ی "پرداخت شده" مشکلی نداره .
چرا؟

juza66
یک شنبه 27 مهر 1393, 17:42 عصر
سلام

نحوه ثبت اطلاعات در دیتابیس رو بذارید، و یکبار از nvarcahr max بذارید و تست کنید

gerdioz
یک شنبه 27 مهر 1393, 18:32 عصر
نحوه ذخیره تو بانکتون مشکل داره

danialafshari
یک شنبه 27 مهر 1393, 18:34 عصر
با سلام
اگر در برنامه اینطور ذخیره می کند با توجه به الگو یعنی 10 کاراکتر می گیره
ببینید در کد ذخیره 10 قرار ندادید؟

professional2009
یک شنبه 27 مهر 1393, 21:14 عصر
متشکرم .
مشکل از کد بود و برطرف شد.:قلب: