View Full Version : مشکل با مکان button ها
ali_nazary
یک شنبه 27 مهر 1393, 20:08 عصر
با سلام
چطور میتونم مشکلی که تو عکس هستش رو درست کنم ؟
میخواستم در همه گوشی ها به طور مرتب نمایش داده بشه.
یا مثلا در عکس دوم با اینکه فولدر های layout رو واسه همه سایز ساختم بازم مشکل داره
ممنون
saeed_g21
یک شنبه 27 مهر 1393, 20:47 عصر
همسایه های عناصر رو بدرستی انتخاب کنید مشکل حل میشه
توضیح :
اگه از RelativeLayout استفاده کرده اید :
وقتی روی عنصری که کلیک می کنید و میخواهید جابجا کنید یک فلیش در مختصات X , Y نسبت به جابجا کردن دیده میشه
حال مثلا شما روی باتن دومی کلیک کنید کمی جابجا کنید و وقتی که فلیش زیر عنصر بالایی تنظیم شد کلیک را رها کن تا آنجا بچسبه
اگه همسایه های عناصر رو اینطوری انتخاب کنی اگه همسایه ای که جابجا شده باشه اون عنصری که براش تنظیم شده نیز با خود جابجا میشه و سعی میکنه فاصله تنظیم شده حفظ بشه
ali_nazary
یک شنبه 27 مهر 1393, 22:50 عصر
همسایه های عناصر رو بدرستی انتخاب کنید مشکل حل میشه توضیح : اگه از RelativeLayout استفاده کرده اید : وقتی روی عنصری که کلیک می کنید و میخواهید جابجا کنید یک فلیش در مختصات X , Y نسبت به جابجا کردن دیده میشه حال مثلا شما روی باتن دومی کلیک کنید کمی جابجا کنید و وقتی که فلیش زیر عنصر بالایی تنظیم شد کلیک را رها کن تا آنجا بچسبه اگه همسایه های عناصر رو اینطوری انتخاب کنی اگه همسایه ای که جابجا شده باشه اون عنصری که براش تنظیم شده نیز با خود جابجا میشه و سعی میکنه فاصله تنظیم شده حفظ بشه ای دست گلت درد نکنه ۳ ۴ روزه کاره من شده بود سرچ کردن راجب این فقط ی سوال دیگه تو این عکس چرا اون نوشته انگلیسی تو بعضی گوشی ها هست و تو بعضیا نیستش ؟ تو اون عکسی که بالاش زده 5.1WVGA چرا این رنگ صورتی تغییر کرده و تو جفتیش اصلا نشونش نمیده ؟ خیلی ممنون
saeed_g21
یک شنبه 27 مهر 1393, 22:59 عصر
ای دست گلت درد نکنه ۳ ۴ روزه کاره من شده بود سرچ کردن راجب این
خواهش میکنم دوست عزیز
اون نوشته ها میره پایین قایم میشه از ScrollView استفاده کنید مشکل رفع میشه ولی بایستی مختصات عناصر رو خوب تنظیم کنی
ali_nazary
دوشنبه 28 مهر 1393, 15:19 عصر
خواهش میکنم دوست عزیز
اون نوشته ها میره پایین قایم میشه از ScrollView استفاده کنید مشکل رفع میشه ولی بایستی مختصات عناصر رو خوب تنظیم کنی
ممنون مشکل text ها هم حل شد :لبخند:
فقط اون عکسه هنوز کوچیک میشه. تو محیط eclips اندازش خوبه ولی تو گوشی خودم که تست میکنم عکسه کوچیک میشه
----------------------------------
بایستی مختصات عناصر رو خوب تنظیم کنی
این رو ی توضیحی میدین که باید چیکار کنم ؟ ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.