View Full Version : نوشتن برنامه تخمین فاصله
djscsi
یک شنبه 27 مهر 1393, 20:43 عصر
از دوستان کسی می دونه چطوری میشه چنین برنامه ای نوشت . لطفا اگر میشه منو راهنمایی کنه
ممنون
pbm_soy
دوشنبه 28 مهر 1393, 00:13 صبح
برای اینکار فکر میکنم باید جی پی اس دستگاه روشن باشد
دوتا باتن باید باشد که بازدن اولی طول و عرض جغرافیای نقطه فعلی را بگیرد و سپس به نقطه انتهایی باید بروید و باتن دوم را باید کلیک کنید برنامه باید طول و عرض جغرافیای آن نقطه را نیز باید بگیرد
حال با داشتن دو نقطه فکر میکنم بتونید فاصله را محاسبه کنید (احتمالا باید فرمولی برای اینکار وجود دارد که از کسایی که نقشه برداری یا برخی از مهندسان عمران باید سوال کنید)
فکرمی کنم در کل سیستم جی پی اس بیشتر گوشیها ضعیف باشد و ظریب خطای بالای دارد (حدود 5 الی 10 متر البته من دقیق امتحان نکردم)
و همینطور در محیطهای بسته و سرپوشیده در بیشتر مواقع جواب نمیدهد!
saeed_g21
دوشنبه 28 مهر 1393, 00:18 صبح
فکرمی کنم در کل سیستم جی پی اس بیشتر گوشیها ضعیف باشد و ظریب خطای بالای دارد (حدود 5 الی 10 متر البته من دقیق امتحان نکردم)
و همینطور در محیطهای بسته و سرپوشیده در بیشتر مواقع جواب نمیدهد!
اگر ماشین به سرویس اینترنت وصل باشه میتونه از طریق اینترنت مختصات رو بگیره حتی زیرزمین یک پاساژ ولی گاهی اختلاف باور نکردنی هست!!!
rubiks.kde
دوشنبه 28 مهر 1393, 10:01 صبح
از دوستان کسی می دونه چطوری میشه چنین برنامه ای نوشت . لطفا اگر میشه منو راهنمایی کنه
ممنون
این کار بستگی داره شما بخوایید فاصله بین چه نقطه ایی رو تخمین بزنید.
1- اگه هدف تنها فاصله بین دو مختصات جغرافیایی هست که با داشتن دو نقطه جغرافیایی فاصله بین این دو هم به راحتی حساب میشه.
2-اگه هدف تعیین فاصله دو شی واقعی مثلا دو شهر ، فاصله ما تا یه بانک و ... باشه اینجا دیگه نمیشه گفت اگه مختصات ما و اون شی رو داشته باشیم فاصله بدست میاد.مثلا برای دو تا شهر شما مختصات شهر اول و دوم رو داری بعد فاصله رو حساب میکنی مثلا میشه 50 کیلومتر درحالی که شاید مسیر واقعی از شهر اول تا شهر دوم 100 کیلومتر باشه ، چون مسیر مستقیم نیست بینش کوه وجود داره و جاده میره کوه رو دور میزنه در حالی که چیزی که از حساب مختصات بدست اومده مسیر مستقیم و از روی کوه است.
حالا ببینید دقیق هدف شما چیه و میخوایید کدوم مورد رو پیاده سازی کنید
djscsi
دوشنبه 28 مهر 1393, 21:00 عصر
ممنون از دوستانفکر کنم سوالم رو بد پرسیدم.ببینید منظور من تخمین مسافت بین دو مکان جغرافیایی نیست . منظور من چیزی مثل نرمافزار Smart-Tools هست . من میخام اینطرف اتاق وایسم و با ذوربین اون طرف اتاق رو نشونه بگیرم و نرم افزار بهم بگه این فاصله چقدره
pbm_soy
دوشنبه 28 مهر 1393, 22:43 عصر
این چیزی که میخواید انجام بدید باید از الگوریتمهای هوش مصنوعی و پردازش تصویر باید استفاده کنید
راحتترین کار اینه که شما اینکار در نرم افزار مطلب با استفاده از تولباکس های پردازش تصویر انجام بدید و بعد الگوریتم یا خروجیهای (library) آنرا بیارید در جاوا استفاده کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.