View Full Version : سوال در مورد sdk manager
alireza6191
دوشنبه 28 مهر 1393, 11:23 صبح
سلام
من تازه میخوام برنامه نویسی آندروید را شروع کنم، یه سوالی دارم:
1. میخوام برنامه هام از اندروید 4.0 به بالا پشتیبانی کنه، برای همین توی sdk manager کدوم api ها را دانلود کنم؟
2. توی قسمت tools و extras کدوم فایل ها را دانلود کنم؟
پ ن: همانطور که گفتم میخوام برنامه هام از آندروید 4.0 به بالا پشتیبانی کنه!ممنون میشم راهنمایی کنید.
سپاس
StoPpeR
دوشنبه 28 مهر 1393, 11:35 صبح
شما فقط باید آخرین api رو بگیرین و بعد هنگام ساخت پروژه minimum sdk رو بذارین روی هر ورژنی که خواستین
alireza6191
دوشنبه 28 مهر 1393, 11:50 صبح
شما فقط باید آخرین api رو بگیرین و بعد هنگام ساخت پروژه minimum sdk رو بذارین روی هر ورژنی که خواستین
ممنون!
یعنی فقط api 21 (اندروید 5) را دانلود کنم؟ نیازی به دانلود دیگر api ها نیست؟
سوال بعدی:
توی قسمت tools و extras کدوم فایل ها را دانلود کنم؟
StoPpeR
دوشنبه 28 مهر 1393, 11:58 صبح
نه نیست
شما که به جزئیات کامل وارد نیستین کلا برین از خود گوگل adt رو بگیرین که همه چیز رو یه جا درونش داره و نیاز به دانلود هیچ چیز جدایی نیست (لینکش توی همین انجمن هم هست گمونم)
فقط بعدا واسه اجرای برنامه ها بصورت مستقیم روی دستگاه واقعی باید google usb (تو همین مایه هاست اسمش) رو از extra ها بگیرین
اگه خواستین وقتی موس رو روی یک کلاس خاص گذاشتین توضیحات و راهنماش رو هم نشونتون بده می تونین از tools فایل documents رو بگیرین
alireza6191
سه شنبه 29 مهر 1393, 14:45 عصر
نه نیست
شما که به جزئیات کامل وارد نیستین کلا برین از خود گوگل adt رو بگیرین که همه چیز رو یه جا درونش داره و نیاز به دانلود هیچ چیز جدایی نیست (لینکش توی همین انجمن هم هست گمونم)
فقط بعدا واسه اجرای برنامه ها بصورت مستقیم روی دستگاه واقعی باید google usb (تو همین مایه هاست اسمش) رو از extra ها بگیرین
اگه خواستین وقتی موس رو روی یک کلاس خاص گذاشتین توضیحات و راهنماش رو هم نشونتون بده می تونین از tools فایل documents رو بگیرین
ممنون!
حجم کل API 21 چقدره؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.