ورود

View Full Version : تلفن گویا برای شرکت!!کمک به راهنمایی

aminweb2
دوشنبه 28 مهر 1393, 16:07 عصر
با سلام
آقا من شرکت طراحی وب سایت دارم قصد دارم برای تلفن شرکت ، تلفن گویا راه اندازی کنم که با گرفتن شماره شرکت یک پیام ظبط شده پخش بشه و بعد از اعلام این که : با سلام شما با شرکت ... تماس گرفتید برای امور طراحی عدد 1 (دایورت بشه به شماره موبایل) برای امور مالی عدد 2(دایورت بشه به داخلی 1) برای فکس تعرفه عدد 3

خواهش میکنم دقیق راهنماییم کنید

که کمترین هزینه رو شامل بشه

بی صبرانه منتظر راهنمایی هاتون هستیم

با سپاس

aminweb2
چهارشنبه 30 مهر 1393, 18:02 عصر
خواهشا راهنمایی

mhsaleh
چهارشنبه 30 مهر 1393, 22:11 عصر
من استفاده از مراکز تلفن مبتنی بر VoIP را پیشنهاد می کنم.
از ویژگیهاش سرعت بالای راه اندازی
گسترش پذیر بودن
قابلیت برنامه نویسی کردن
و ...

alisafaie
پنج شنبه 01 آبان 1393, 15:02 عصر
بهترین سیستم برای شما بر می گرده به اینکه
مثلا چند عدد داخلی دارید؟
آیا تغییرات در واحدهای شرکت شما زیاد است یا خیر؟
آیا نیازی به پیاده سازی صف در سیستم تلفن گویا دارید یا خیر؟
آیا امکاناتی نظیر نظر سنجی، ذخیره مکالمات، استفاده از VoIP Gateway ها در آینده را نیاز دارید؟

برای کمترین هزینه میتوانید از سیستم های تلفنی سانترال پاناسونیک استفاده کنید. هم به صرفه هستند، هم امکانات خوبی ارائه می دهند. بسیار reliable بوده و 99.999% مواقع آماده به کار هستند. مصرف برق کمی دارند و تا حدودی بسته به مدل انتخابی امکان اضافه نمودن امکانات را دارا می باشند.( مخصوصا سری TDA ). راه اندازی بسیار سریع و عیب یابی و تعمیرات سریع نیز از دیگر مزایای این سیستم هاست.

استفاده از سیستم های تلفنی مبتنی بر Asterisks امکانات بسیار زیادی ارائه می دهند. ولی نگهداری بالایی نیز احتیاج دارند. در عوض این هزینه نگهداری، امکانات ارائه می دهندولی زمان راه اندازی آنها نسبت به حالت قبلی بالاتر است. مصرف برق بیشتری دارند. به اندازه سیستم های پاناسونیک reliable نیستند. قابلیت توسعه آنها کمی بیشتر است ولی زمان راه اندازی را بالاتر و هزینه نگهداری را بالاتر می برند.

باید ابتدا به سوالات فوق پاسخ دهید تا بتوانید در این زمینه و انتخاب بهترین گزینه برای خود تصمیم گیری نمایید.

mhsaleh
جمعه 02 آبان 1393, 11:13 صبح
بهترین سیستم برای شما بر می گرده به اینکه
مثلا چند عدد داخلی دارید؟
آیا تغییرات در واحدهای شرکت شما زیاد است یا خیر؟
آیا نیازی به پیاده سازی صف در سیستم تلفن گویا دارید یا خیر؟
آیا امکاناتی نظیر نظر سنجی، ذخیره مکالمات، استفاده از VoIP Gateway ها در آینده را نیاز دارید؟

برای کمترین هزینه میتوانید از سیستم های تلفنی سانترال پاناسونیک استفاده کنید. هم به صرفه هستند، هم امکانات خوبی ارائه می دهند. بسیار reliable بوده و 99.999% مواقع آماده به کار هستند. مصرف برق کمی دارند و تا حدودی بسته به مدل انتخابی امکان اضافه نمودن امکانات را دارا می باشند.( مخصوصا سری TDA ). راه اندازی بسیار سریع و عیب یابی و تعمیرات سریع نیز از دیگر مزایای این سیستم هاست.

استفاده از سیستم های تلفنی مبتنی بر Asterisks امکانات بسیار زیادی ارائه می دهند. ولی نگهداری بالایی نیز احتیاج دارند. در عوض این هزینه نگهداری، امکانات ارائه می دهندولی زمان راه اندازی آنها نسبت به حالت قبلی بالاتر است. مصرف برق بیشتری دارند. به اندازه سیستم های پاناسونیک reliable نیستند. قابلیت توسعه آنها کمی بیشتر است ولی زمان راه اندازی را بالاتر و هزینه نگهداری را بالاتر می برند.

باید ابتدا به سوالات فوق پاسخ دهید تا بتوانید در این زمینه و انتخاب بهترین گزینه برای خود تصمیم گیری نمایید.

من مخالف برخی نظرات شما در رابطه با Asterisk هستم.
نگهداری یک سیستم مبتنی بر استریسک آنچنان هم پر هزینه و سخت نیست. اگر شما از یک واسط مناسب مانند elastix استفاده کنید حتی خودتان به راحتی می توانید سیستم را راه اندازی و مدیریت کنید.
زمان راه اندازی که به مراتب کمتر از سانترال پاناسونیک است. در این باره همین که نیاز به کابل کشی تلفن ندارید و حتی می توانید از بسترهایی مثل WiFi استفاده کنید به تنهایی زمان راه اندازی را خواهد کاست.
مصرف برق معیاری قابل سنجش است. من یک مرکز تلفنی VoIP را میتوانم با توان ۴.۵ وات برای شما راه اندازی کنم. توانی که شاید از شارژر تلفن همراه شما کمتر باشد. آیا سانترال پاناسونیک می تواند با چنین توانی کار کند؟
reliability از نظر شما چیست؟ من می تواند یک مرکز تلفنی VoIP مبتنی بر استریسک را برای شما Cluster کنم که اگر حتی یکی از آنها دچار مشکل شد دیگر پایخگو باشد. من میتوانم یک مرکز تلفنی را بر روی سخت افزاری بدون هیچ گونه اجزای مکانیکی راه اندازی کنم.
قابلیت توسعه بر روی سیستم های مبتنی بر استریسک به طور غیر قابل باوری از سانترال پاناسونیک بیشتر است. شما هر آنچه در رابطه با تلفن بخواهید می توان با یک برنامه نویسی ساده پیاده سازی نمود. شما می توانید تعداد داخلی های خود را در هر زمان و بدون نیاز به پرداخت لایسنس و ... افزایش دهید.
هزینه یک مرکز تلفنی میتنی بر Asterisk با این همه امکانات به خودی خود بسیار کمتر از یک سانترال پاناسونیک است. کافیست نرم افزار رایگان آن را بر روی یک سیستم کامپیوتری نه چندان قدرتمند نصب کنید. نه کابل کشی نیاز دارد و نه لایسنس و نه سخت افزار انحصاری.