ورود

View Full Version : درخواست کمک برای ساخت BOT برای یک بازی فلش آنلاین؟

omid_safari
دوشنبه 28 مهر 1393, 17:29 عصر
سلام دوستان
من یک برنامه نویس بازنشسته هستم که 5-6 سالی میشه از برنامه نویسی دور موندم و اطلاعاتم از اون زمان تا حالا آپدیت نشده.
حالا بعد از سالها میخوام یه پروژه شخصی انجام بدم که خلاصه اش رو براتون مینویسم و میخوام بدونم به چه ابزارهایی احتیاج دارم و از کجا باید شروع کنم.

میخوام برای یک بازی آنلاین که تحت فلش هست و در Browser اجرا میشه یه BOT بسازم که خودکار جای من بازی کنه.

لطفا قدم به قدم بگید چکار باید بکنم.
با سپاس از شما عزیزان

BOB
جمعه 09 آبان 1393, 08:46 صبح
سلام

کار بسیار سختی است. اول باید فایل فلش مربوطه را کاملا آنالیز کنید و ببینید که آیا همه عملکردها در خود آن تعریف شده یا وابسته به جاوااسکریپت و توابع تعریف شده external است.
اگر توابع external برای کار وجود نداشته باشند، 2 راه دارید:

1. یک نسخه از کلاینت بازی را شبیه سازی کرده و عملکرد مورد نظر را در آن پیاده کنید. اگر بیشتر بازی سمت سرور تعریف شده باشد، با مهندسی معکوس کلاینت میتوان چنین کاری انجام داد.
2. فایل کلاینت را در یک محیط برنامه نویسی load کرده و از طریق رویدادهای mouse، عملکرد مورد نظر را به آن منتقل کنید. برای این کار اصلا نیازی نیست که برنامه در فلش طراحی شود. میتوانید صفحه وب مربوطه را در یک محیط برنامه نویسی مثلا VS.Net بارگزاری کرده و با capture کردن mouse، رویدادهای click و mousemove را به آن منتقل کنید.