ورود

View Full Version : مشکل با نصب api19

mehdiyamani
سه شنبه 29 مهر 1393, 08:06 صبح
سلام روز بخیر
من میخواهم api19 رو به sdk اضافه کنم و یک دستگاه مجازی از این ورژن بسازم . api19 رو دانلود کردم و در پوشه platform قرار دادم . عکسی از شرایط فعلیش در sdk قرار دادم . ولی وقتی در AVD میرم و میخواهم دستگاه جدیدایجاد کنم ، target رو روی ANDROID 4.4.2 API Level 19 میذارم ولی اخرش ارور میده که NO Target Selected و اصلا اجازه ایجاد دستگاه مجازی جدید رو نمیده .
عکسی از این ارور رو اپلود کردم
میخواستم ببینم دلیلش هست ؟ ایا چیزه دیگه ای هم باید نصب کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر

abbasalim
سه شنبه 29 مهر 1393, 08:17 صبح
خوب شما سیستم ایمیج مربوط به api مورد نظر رو هم باید دانلود کنید پیشنهاد میکنم اگه سی پی وتون intel هست برید داخل سایت اینتل ایمیج مربوطه رو دانلود کنید و طبق آموزشش بریزید اونوقت سرعت شبیه سازتون چند برابر می شه

mehdiyamani
سه شنبه 29 مهر 1393, 09:48 صبح
خوب شما سیستم ایمیج مربوط به api مورد نظر رو هم باید دانلود کنید پیشنهاد میکنم اگه سی پی وتون intel هست برید داخل سایت اینتل ایمیج مربوطه رو دانلود کنید و طبق آموزشش بریزید اونوقت سرعت شبیه سازتون چند برابر می شهممنون از جوابتون ، ببخشید من متوجه نشدم . از کجا باید سیستم ایمیج مربوط به این api رو دانلود کنم ؟ پردازنده من amd هست . ورژن های دیگه اندروید مثل 2.2 ، 4.2 و 3 رو دارم و بدون مشکل کار میدن ، فقط این ورژن 19 و 18 که میخواهم تست کنم مشکل دارم .در sdk هم دیدم ، چیزی به نام system img نبود که بخواهم دانلود کنم